BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2012

11 lata 3 miesiąc temu #746756 przez ewelinda83
zaczynalam od Anglii i mam do niej sentyment ( poznalam tam L :) )
nawet chcialam tam jakis czas temu wracac ale tu mam stala prace :blink:
najchetniej to bym do Polski wrocila, ale odwagi nam brakuje :dry:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 3 miesiąc temu #746758 przez ewelinda83
tez ide sie klasc :) koniec wolnego, jutro do pracy na trzy dni :silly:

11 lata 3 miesiąc temu #746762 przez gaabrysia
Wiadomo, w domu najlepiej.. Ale.. No właśnie, żyje się coraz gorzej. Chociaż nie powiem narazie na wszystko starcza i jest ok, ale jak ja stracę pracę- biorę to pod uwagę, to wtedy chyba dam się namówić przyjaciółce, zawsze można wrócić. Rodzinę mam nie wielka, w sensie moja.. Z siostrzenicami i siostra i tak bardzo rzadko się widuje od kad nie mieszkamy razem:(

Zobaczymy, czas pokaże;)

11 lata 3 miesiąc temu #746763 przez gaabrysia
Wiadomo, w domu najlepiej.. Ale.. No właśnie, żyje się coraz gorzej. Chociaż nie powiem narazie na wszystko starcza i jest ok, ale jak ja stracę pracę- biorę to pod uwagę, to wtedy chyba dam się namówić przyjaciółce, zawsze można wrócić. Rodzinę mam nie wielka, w sensie moja.. Z siostrzenicami i siostra i tak bardzo rzadko się widuje od kad nie mieszkamy razem:(

Zobaczymy, czas pokaże;)

11 lata 3 miesiąc temu #746885 przez gusiag
Gabi zawsze można wrócić, masz rację, jak podejmiecie taką decyzję to wszyscy was będą wspierać :)
Ewa do Polski też marzę kiedyś wrócić. Ale póki mój mąż postawił na edukację i pracę tu to poczekamy co to będzie. Ale na zawsze nie chcę tu być.

słuchajcie jak długo od zębów może trwać temperatura? Dziś już 3 dzień. Nic jej się nie dzieje poza tym, że ją te zęby bolą, czasem kichnie.. kiedy iść do lekarza o ile w ogóle? Bo my przecież za tydzień lecimy...

11 lata 3 miesiąc temu #746986 przez martyna123
Gosia - ja bym poszla do lekarza poniewaz to moze byc angina od kuzynki syn teraz tak mial tez myslala ze zeby i biegunke mial a sie okazalo ze angina.

Odezwe sie pozniej

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #746992 przez gusiag
poprzednio jak miała chore gardło to nie jadła i nie piła a teraz je dużo i pije tylko dziąsło spuchnięte i czerwone. Angina to ból, wiem po sobie więc raczej wykluczam.
no i ta gorączka to tak 38 - 38,5

11 lata 3 miesiąc temu #746998 przez martyna123
Gosia. Ten od kuzynki tez jadl i pil co chwile przezto ona mowila ze zeby ale po 3 dniach pojechala i angina lepiej sprawdz i on miql goraczki 39 spadaly tylko 37

11 lata 3 miesiąc temu #747027 przez aisod
JA tylko się przywitać :/ Nie mam jakoś weny na pisanie...

Chyba kolejny kryzys energetyczny u mnie ;) Może w końcu się to skończy... No za jakieś 18 lat, jak to się mój W śmieje.

Tee dużo zdrowia i siły dla mamy!

Gusiag co do temperatury, to ja bym poczekała jeszcze jeden dzień i poszła na wszelki wypadek do lekarza... Jeśli nie ma innych objawów to raczej od zębów, ale przy 4 dniach gorączkowania można sprawdzić czy na pewno. Jeszcze tym bardziej, że macie wyjazd... Oby się skończyło szybko.

11 lata 3 miesiąc temu #747065 przez gaabrysia
Ja też się tylko przywitać;)
Zaraz do pracy, zapomnialam klucza wczoraj przez ta powódź i dziś moglam pospać, zatyczki spisuja się świetnie do tego jarek musi wstawać bo ja nie słyszę;)

Gusiag myślę, ze to od zębów.. Ale dla spokoju żeby nie było możesz sprawdzić.
Adek też jeszcze dobrze do końca nie wyzdrowial i ma teraz żółtego gila u lekarza nie bylismy bo oprócz tego nic się nie dzieje...
Psikam, smaruje i widzę już ze jest ok tylko mu scieka i w sumie chyba dobrze.

Spadam dziewczyny, będę zaglądać.;)

11 lata 3 miesiąc temu #747133 przez gusiag
coś mnie tknęło i przypomniałam sobie że mam takie paski na badanie moczu, posadziłam Ole na nocnik i czekałam, nasikała i pasek pokazał leukocyty w moczu :( nasz lekarz ma dziś zamknięte i zaraz zadzwonimy czy przyjmie nas inny a jak nie to może do szpitala, żeby sprawdzili czy to prawda no i jakieś leki.. masakra

11 lata 3 miesiąc temu #747138 przez martyna123
No lepiej sprawdzic a gdzie kupilas te paski ? I jak sie nazywaja daj znac potem co lekarz powiedzial

11 lata 3 miesiąc temu - 6 lata 7 miesiąc temu #747166 przez asiula2134
/

11 lata 3 miesiąc temu #747233 przez gusiag
hej
wróciłyśmy od lekarza. Mocz czysty czyli albo testy miałam stare albo brudny nocnik itp. Całe szczęście. Sprawdzili też gardło, czyste, uszy czyste, twierdzą że nie idą zęby bo nie ma zaczerwienione nic. no i zrobili badania krwi z palca czy nie ma zapalenia i też krew ok. Więc stwierdzili, że to infekcja i że powinno minąć jutro. Jak się utrzyma gorączka to mamy się pojawić w piątek ponownie. całe szczęście że nie mocz bo się przestraszyła.
Martyna te paski się nazywają Combur test ale może lepiej nie robić w domu bo się można pomylić. no chyba, że Szymon umie nasikać Ci do czystego pojemniczka to wtedy można robić.

11 lata 3 miesiąc temu - 6 lata 7 miesiąc temu #747243 przez asiula2134
/

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka