BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 6 miesiąc temu #759456 przez zoi
Witam się :)
Tomcio słodziaszek!
Ależ będzie gorąco niedługo, tyle testowanek.
gogo, cierpliwie czekaj i działaj z mężem, to Ci czas szybciej minie.
Tak mi się strasznie nie chce iść do pracy... :angry:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 6 miesiąc temu #759519 przez ann-sunshine
Anuusia, Zoi, Gosia28, Asia K, Julka, Agnilla dzięki. I tu wyjaśniam, to był ostatni cykl. Starania odwieszone na haczyk. Zostaję z Wami i będę kibicować.

Julka a może zrób teraz i za tydzień jeszcze raz, przełóż wizytę i pokaż lekarzowi oba wyniki?

Goska.gogo witaj i powodzenia. Za dwa tygodnie wszystko się wyjaśni. Bez ciśnienia.

Moof miłego zwiedzania oddziału ;-p

mszydłowska super wieści, całusy dla Was. O jejciu, jaki śliczny taki symetryczny i ładniutki.

A ze zdrowiem chyba ok, w porę zareagowałam i wygrzałam kości i chyba się obronię, ufff

Agni brawo za elaborat.

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #759553 przez Agnilla
Guten morgen :)
Ann, wszystko się poukłada zobaczysz :kiss: weź skorzystaj z chwili wolnego, poświęć się sobie, a za miesiąc rusz z kopyta z szukaniem pracy. Marta będzie nieco starsza od braciszka, ale za to ile Ci przy nim pomoże :) ja jestem od mojego młodego 10 lat starsza i bardzo dużo mamie pomagałam przy nim :) choć teraz 10latce nie dałabym dziecka, to wtedy były inne czasy
Jula, ja się wcale męża nie mam co pytać, sama też bym bliźniaków nie chciała. siostra ma i wiem jaki to zapieprz jest. jak w ciązy przytyła 15 kg, tak potem schudła 20, tyle latania, a i tak miała sporo pomocy
Asia K jak Ty sie czujesz?
Zoi, Ty chyba jakos za tydz testujesz ciazowy??
ej laski chyba walne w piatek jakis romantico wierczor, jakas kolacje na owulacje :P ale kurna, polećcie mi jakieś wino, które by mi smakowalo, najlepiej żebym w ogóle w nim alkoholu nie czuła :D
a teraz trochę prywaty :P
zapraszam www.facebook.com/320015338101346/photos/...6570/?type=1&theater

11 lata 6 miesiąc temu #759566 przez Asia K
Agni - dzieki za troske :*
Czuję się dobrze , czasami pobolewa mnie brzuch ale wtedy staram sie odpoczywac.
Gdyby tylko mój szanowny Pan mi pomagał ahhhh

11 lata 6 miesiąc temu #759585 przez Asiaa
goska.gogo witaj ;) lepiej zrób test ciążowy w dniu spodziewanej miesiączki

mszydlowska Gratulacje! :)

wczoraj odwiedziła mnie małpa :/

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #759595 przez ann-sunshine
Asiaa czekolada na poprawę humoru, głowa do góry, pierś do przodu, kolejny cykl przed Tobą :kiss:

Agni thanks :kiss: :kiss: :kiss:
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

Asia :kiss: dasz radę
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

11 lata 6 miesiąc temu #759606 przez Asiaa
jeszcze na dodatek wczoraj mój tak mnie zdenerwował, że szkoda gadać :angry: więc dziś dzień zmarnowany ehhh
słodkości to jak najbardziej lubię, tylko dlaczego musi po nich d... rosnąć :unsure:

11 lata 6 miesiąc temu #759616 przez goska.gogo
Witam was wszystkie:) Przespałam się i troche uspokoiłam, stwierdziłam ze zrobie test tak jak piszecie w dniu spodziewanej miesiaczki, bo z tymi testami owu to nie ma co, wczoraj byly dwie malinowe kreski, a dzisiaj jedna malinowa a druga blada, dlatego juz nic nie bede kombinować, tylko sie modlić żeby sie udało, bo tez mam ciężką sytuacje w pracy i bylo by po prostu wspaniele gdyby teraz sie udalo, takze trzymajcie kciuki! Chciałabym was troszeczke bliżej poznać, napiszcie coś o sobie, która z Was jest w ciązy, która się stara jak długo itd. Ja nazywam sie Gośka, mam 24lata staramy sie o dziciusia w sumie 3 cykl. Teraz Wasza kolej :)

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #759632 przez zoi
Agni, tak ustaliłam sama ze sobą, że testa sobie walnę 14.10 jeśli @ nie przyjdzie. W przeciwieństwie do znacznej części oczekujących an testowanie czuję się zupełnie normalnie,co może oznaczać, że jestem w ciąży, albo nie :P Na szczęście czeka mnie weekend w pracy, więc znając życie będzie taki zapiernicz, że nie będzie czasu na zbytnie analizy, co ma być to będzie.
Co do wina to ja też nie lubię mocnych win, ani wytrawnych. Szczerze polecam Portadę (w miarę popularna www.bdsklep.pl/portada-750ml-vinho-regio...-polslodkie,id-37891 i nie musi być różowa) lub trochę tańsze i bardziej dostępne www.winopodlupa.pl/smak-szampana/ Liebfraumilch w różnych odmianach. Tego z Lidla nie piłam akurat.

Asia :kiss:

goska.gogo my (tzn. bardziej ja, bo małż chce od dawna i po prostu robi swoje)się staramy 1 cykl i pierwszy z testami, dzięki którym odkryłam, że owu mam dużo później niż myślałam :P Żadnych dzieci nie mam...jeszcze :silly:

11 lata 6 miesiąc temu #759635 przez Kaś_O
Ann Kochana trzymamy wszystkie kciukasy :* :*
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

11 lata 6 miesiąc temu #759638 przez kinga21
Hej Dziewczyny:)
Ja czekam do niedzieli na @- jak nie przyjdzie to robie test:) mam nadzieje ze tym razem nam sie udalo!:)
Witaj Goska.gogo. - my tez staramy sie o bobasa 3 cykl, bedzie to nasze pierwsze dziecko. Testy owulacyjne robilam od 5 dnia cyklu, jakos w 13 dniu wyszly dwie kreski, a teraz czekamy na rezultaty :)

Poza tym powiem wam ze w sobote sprobowalam sobie zrobic test- wyszla tylko jedna kreska, druga byla taka bladziutenka- prawie nie wiedoczna.:)

11 lata 6 miesiąc temu #759639 przez goska.gogo
Agni co do wina to gorąco polecam MIKADO słodkie winko z nuta japońskich śliwek, jak dla mnie najlepsze jakie moze byc! :)

11 lata 6 miesiąc temu #759640 przez kinga21
Agni jesli chodzi o wino to polecam Carlo Rosi różowe:) takie delikatne, lekko slodkie:)

11 lata 6 miesiąc temu #759642 przez goska.gogo
Kinga 21 ja tez robie test w niedziele 13-go oby dopisało nam szczęscie:) i oczywiscie wszystkim innym kobietkom! ;*

11 lata 6 miesiąc temu #759644 przez kinga21
W takim razie obie cierpliwie czekamy do niedzieli:):)
Ja w pierwszym cyklu sie tak nakrecilam i robilam testy przed spodziewana @. Od tej pory obiecalam sobie ze juz wiecej nie bede robila wczesniej testow:)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka