BezpiecznaCiaza112023

Witam wszystkie przyszłe mamusie :)

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #605197 przez pasal
Teraz są jeszcze ładniejsze, tylko nie mam w domu skanera :) A tutaj ja i mój wieelki brzuch :)
Załączniki:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #605203 przez poziomka-1801
Pasal słodkie:D kurcze fajnie jest pewnie czuc dwie istotki:) tak inaczej niz jedna:):) ale ja to wspólczuje Ci jak sie urodza...jedno przestanie płakac a drugie zacznie:p albo dwójka naraz..a ile pieluch szok, a brzusio tez ładniutki krągły na maksa ale co się dziwic jak tam dwupak:):)
a co do prądu to ekologia pełną para:D podobno do 20 mamy miec prąd..oby bo na balkonie papu bedzie pływac:p

11 lata 9 miesiąc temu #605205 przez pasal
Jak zaczynają kopać albo się przekręcać to jest na prawdę dziwne uczucie. Rusza się dosłownie cały brzuch, wszędzie. Boję się jak to będzie, ale mam nadzieję, że będą w miarę grzeczne. Niech no się tylko rozpłaczą oba naraz to i ja się rozpłaczę :D

Poziomka a jak Ty się czujesz ? u Ciebie może lada chwila wyjśc bobasek na świat. Jesteś już gotowa? :)
Dziewczyny.. idę robić frytki :D

11 lata 9 miesiąc temu #605209 przez Patrizia
pasal jaka pilka ale figurka zachowana widze zgrabna jestes :) JA TEZ WLASNIE ROBIE FRYTKI :P:) fajne jeansy ja mam same leginsy chcialabym takie jeansowe ale strasznie drogie sa i szkoda mi kasy :/

Ksawerek(*)

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #605210 przez poziomka-1801
Czuje sie nawet nawet...wszystkie dolegliwości mi minęły jak ręka odjac co jest az dziwne. Jedynie po całym dniu bola mnie pięty :P ale dziękuje dziękuje za troske:)
co do przygotowań to jestem juz zwarta i gotowa na godzine zero :lol: majty poporodówki są,podpicnziki w wersji super maksi też :P a córka to juz od kilku tygodni ma torbe uszykowaną. Teraz oby do przodu bo kazdy dzień sie liczy i aby nie nacinali:P

Ja tez w leginsach chodze bo 17 zł to nie ponad 100:P a wygodnie i swobodnie jest i mi niestety uda jeansy by szybko w kroku załatwiły bo nie mam takiej szpary wylotowej:P

11 lata 9 miesiąc temu #605227 przez pasal
O dziwo poza brzuszkiem nic więcej mi nie urosło :) ja zdecydowałam się na jeansy, bo w leginsach było mi zimno, ale mam kilka par - nawet jedne z pasem ciążowym :D no i zamierzam je oddać później siostrze a to dla mnie tak jakbym sama w nich chodziła :)

Poziomka, zdasz mi później relację jak wygląda poród w Koszalinie ? :D prawdopodobnie też tam będę rodzić. Jak tak wcześnie urodzisz, to będzie taki maluszek, że na pewno nie będą nacinać :)

Macie coś, na co ciągle macie ochoty? ja codziennie jem grześki w czekoladzie :)

11 lata 9 miesiąc temu #605229 przez Patrizia
pasal mam do Ciebie pytanko czy moglabys napisac mi ile masz w pasie i w udach i jakie rozmiar masz spodni bo nawet jakbym chciala kupic uzywane to nie wiem jaki rozmiar mam wybrac a nie mam nikogo w otoczeniu ciezarnego zeby sie zapytac ?? z gory dzieki :)

Ksawerek(*)

11 lata 9 miesiąc temu #605232 przez Patrizia
teraz nie mam takiej rzeczy ale wczesniej pochlanialam kiwi :)

Ksawerek(*)

11 lata 9 miesiąc temu #605233 przez poziomka-1801
ja na poczatku tylko wspomniany kefir i kiszone ale zrezygnowałam z tego a tak to nie mam żadnych zachcianek-jak narazie :P chyba ze wezne pod uwage to iz ostatnio jem duzo lodów.
Mam nadzieje ze mała wyskoczy nie narabiając szkód:D pewnie ze zdam relacje...słyszałam tylko ze nie toleruje sie karmienia dziecka butelka...a ja tylko na butli chce jechac:/ a pielegniaruy ganiają..głodza dziecko zmuszając matke na cyca:(

11 lata 9 miesiąc temu #605240 przez pasal
rozmiar z metki 38, brzuszek w najbardziej wypukłym miejscu 96cm ( ja pierdziele, prawie metr) noga 45cm, też miałam z tym problem jak kupowałam sukienki na poprawiny :) przez brzuszek musiałam kupić rozmiar 40 ale w ramionach i na plecach muszę ją przerobić.

11 lata 9 miesiąc temu #605248 przez Patrizia
pasal dzieki za info, bo mam taki metlik w glowie ze ja to bym chyba z 40-42 rozmiar kupila a w brzuchu mam poczekajcie ide sie zmierzyc ..................
brzuch 102cm :ohmy: a udo 55cm :ohmy: boze jaka ja gruba :( a nie myslalam ze az tyle jest w tych udach bo brzuszkiem sie nie martwie niech sobie rosnie :)

Ksawerek(*)

11 lata 9 miesiąc temu #605252 przez poziomka-1801
to ja sie lepiej nie mierze :P

11 lata 9 miesiąc temu #605254 przez Patrizia
Domi chyba oblewa rozwod bo sie nie odzywa :P :)

Ksawerek(*)

11 lata 9 miesiąc temu #605259 przez pasal
W lipcu z wózkiem narobisz kilometrów i kilka cm zniknie :)

11 lata 9 miesiąc temu #605262 przez Patrizia
pasal to ty masz za tydzien swoj wielki dzien ? mnie czeka wesele naszych bliskich znajomych 22 czerwaca a mi sie termin ostatnio przesunol na 29 czerwca i nie wiem czy bedziemy szli bo wesele jest 150km ode mnie :/ chyba nie bede ryzykowac

Ksawerek(*)

Moderatorzy: kasiora
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka