BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Maj 2010

14 lata 10 miesiąc temu #17705 przez sloneczko
gold_butterfly napisał:

Oj ja też bardzo lubię łowić :-) Aczkolwiek jak ktoś widzi mnie z wędką,to zaraz kręci zażenowany głową twierdząc,że to nie zajęcie dla kobiety.

#

Boze tylko nie to, poprostu tego to ja nie lubie, jesc uwielbiam ryby. ale gdy tylko wedke widze to az mnie cos bierze.. chyba dlatego bo moj ex tylko na ryby jezdzil zamiast ze mna do kina chodzic haha (i dlatego to juz ex)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

14 lata 10 miesiąc temu #17707 przez basik_twins
Laski mam pytanie.... poniewaz w ciazy blizniaczej skurcze moga byc bardzo lekko odczuwalne brzuch nie twardniec itd....

dzisiaj z rana mialam co chwile bule w podbrzuszu jak na okres no ale brzuch terz mocno swedzi wiec rosnie ale tak bolało przestało po chwili nie wiem jakiej znow mnie obudzil ból taki jak przy okresie i puscił zasnelam i znowu puzniej zaczelam myslec zeby patrzec na zegarek ale w sumie z tego wszystkiego wstalam i juz mi przeszlo przy popoludniowej dzemce to samo a kupam codziennie nawet po 2 razy jak nigdy od kilku dni bo na żelazie caly czas wiec mialam regularnie co kilka dni jakas przerwe a teraz ostatnio jakos inaczej.

Wiem że to 27 tydz ale moje dziewuchy beda juz ready w 34 tyg a do 37 musza wyjsc czyli ostatecznie wywołanie 28 lipca srednio zostało mi 50 dni czy to mozliw ze organizm juz wie ze bedzie rodził i się tak niby szykuje???

14 lata 10 miesiąc temu #17708 przez Madzia89862
basik ja dokladnie sie nie znam ale to bardzo mozliwe.zadko kiedy przeciez ciaza blizniacza jest donoszona i organizm sam wie przeciez kiedy sie szykowac

14 lata 10 miesiąc temu #17709 przez Madzia89862
dziewczyny na dworze jest tez cieplej suchsze powietrze to i maluchom chce sie bardziej pic niz jesc a jak wiadomo mleko mamy zastepuje jedno i drugie:0cieszcie sie ze wasze maluchy tyle jedza a piersia jak karmicie to nie ma mozliwosci byscie roztyly wasze malenstwa:)ja tam lubie lowic ryby kiedys tez fuczalam na mojego P ale jak raz drugi wzial mnie ze soba to mi sie spodobalo i nawet musial mi kupic wlasna wedke bo ciagle mu zabieralam:)na swiezym powietrzu milo i przyjemnie co prawda komary tna ale jak sie wypsikalam to bylo si:)

14 lata 10 miesiąc temu #17713 przez wiola
słoneczko jak wstawiłas zdjęcie maluszka ? ja nie wiem w co wejsc,pomozesz mi?

14 lata 10 miesiąc temu - 14 lata 10 miesiąc temu #17714 przez Madzia89862
klikasz w odpowiedz pod danym postem nastepnie jak masz na dple dolacz obraz klikasz na przegladaj wybierasz zdjatko klikasz dalej :)jezeli zdjecie jest za duze trzeba bedzie zmniejszyc:)

a przepraszam bo pewnie chodzilo ci o to by avatar to byl:)

14 lata 10 miesiąc temu #17715 przez Madzia89862
to klikasz w profil swoj oczywiscie tam bedzie napis twoj emblemat nizej pisze Wyślij plik z ikoną emblematu z Twojego komputera zrob przegladaj wybierz zdjecie i nastwpnie kliknij wczytaj ale zdjecie jak bedzie za duze trzeba bedzie zmniejszyc

14 lata 10 miesiąc temu #17716 przez wiola
Tak dziewczynki wy macie takie ładne zdjęcia główne dzidzi?

14 lata 10 miesiąc temu #17718 przez wiola
Madziu ,a ty bys mi nie wstawiła ,ja nie umiem zmniejszać ,Aga mi wstawiala na forum ?.dała bym ci nk i byś wstawiła to najładniejsze co? masz gg?

14 lata 10 miesiąc temu #17719 przez Madzia89862
18991726 gg i napisz mi tam dokladnie co zrobic:)

14 lata 10 miesiąc temu #17721 przez wiola
Madzia włącz gg,napisałam ci.

14 lata 10 miesiąc temu #17724 przez Madzia89862
jestem tylko na niewidocznym pisze ci na nim a ty nic:)

14 lata 10 miesiąc temu #17726 przez Mirella
Dziewczynki, co do upałów i mleczka mamusi... Ja też w to wierzyłam, a moja córeczka też majówka, i lato było ciężkie bo upały straszne, a ona tylko na cycu bo ja taka uparta byłam. Męczyła się i generalnie była nieszczęśliwa. Myślę ze teraz spokojnie bym dała rumianku żeby dziecku ulżyć. Przy drugim dziecku nie będę się wahać i dam pić w upał. Jeszcze upałów nie ma, ale Madzia pisała że maluchy chcą pić, to ja chciałam się podzielić swoimi doświadczeniami.

Słoneczko wydaje mi się że 100ml to nie jest jakoś strasznie dużo dla dziecka w wieku Twojej Laurki, chyba można 120 ml z tego co pamiętam

14 lata 10 miesiąc temu #17729 przez Madzia89862
ja nie mowie ze sa upaly ale cieplej sie zrobilo i widze po moim ze czesciej chce mu sie pic.od 4 miesiaca zaczelam mu podawac herbatki i nie pil az tak bo wolal cyca teraz pije wiecej i cyca i herbatke czasem sobie chlodniejsza wypije.

14 lata 10 miesiąc temu #17734 przez sylwus136
sloneczko moj mały wypija 120 i to u niego norma wiec sie nie martw :)a pije modyfikowane bo w piersiach mam tyle "co kot napłakał" czyli malutko
a wszyscy co go badaja mówia ze slicznie rosnie i przybiera a wadze.

co do łowienia rybek to ja to tez uwielbiam :D zawsze z tata bralismy wedki i wypad nad stawek achhh :)

ja dzis tez wyszłam z Kacperkiem na spacerek :) pieknie sie zrobiło to skorzystalismy.zapowiadało sie na burze ale przeszło ;)
jejku ja juz chce zeby sie w koncu tak na stałe zrobiło ładnie :)

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka