BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Maj 2010

14 lata 10 miesiąc temu #17348 przez Madzia89862
czekamy na wiesci gold_butterfly

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

14 lata 10 miesiąc temu #17356 przez sylwus136
Hej dziewczyny :) wrescie jestem :) 2 dni nie miałam prądu normalnieee masakra...czułam sie jak jakas zacofana...ale wrescie jestem :)z tych nudów uszyłam mojemu synusiowi misia a raczej pingwinka :) na konnkurs nie wystawie bo juz wystawiłam cos innego ale wazne jest to ze mój synus bedzie cos miał takiego ode mnie :D

Madziu wracajac do tego nacinania to nie pękłam tylko byłam cieta...tak mi lekarz powiedział.A czemu mam az tak duzo naciete to nie wiem :d ale juz sie zarosło i wyglada ładnie tylko teraz czekam az rozpuszczą mi sie szwy wewnątrz :)

za godzinke jade z Kacperkiem na usg...wszystko sie okaze jak tam wyglądaja jego bioderka.
Dzis byłam u pediatry i mały ma juz 4,5 kg :D rosnie jak na drozdzach i na szczescie jest zdrowiutki :)

dzis i wczoraj załatwialismy z mezem konto w banku na wspolne.Na szczescie juz jest wszytsko dobrze :D

dziewczyny majowe widze ze sie ladnie trzymacie :)widac maluszkom dobrze jest w waszych brzuszkach i wychodzic nie chcą:)

buziaki dla wszystkich :*

14 lata 10 miesiąc temu #17359 przez sloneczko
sylwus to Ty masz takie zdolnosci ;) napewno Kacperek bedzie go milo zawsze wspominal.

nie martw sie na usg bedzie wszystko dobrze.

aha dziewczyny zalatwiacie paszporty dla dzieciaczkow? podobno juz od 14tej doby zycia mozna zlozyc, ja jeszcze nie zlozylam, najpierw musze z domu sie wybrac i zdjecie zrobic, a przy moich zdolnosciach i tej pogodzie to pewnie jeszcze z tydzien to potrwa.

tez od porodu nie macie ochoty na spacery? ja bym tylko w domu siedziala...

14 lata 10 miesiąc temu #17361 przez gold_butterfly
Już czuję się lepiej - musiałam troszkę poleżeć. Ale boli mnie coś brzuch - czemu człowiek nie może wiedzieć w 100% kiedy rozpoczyna się termin porodu? :-/ Hmm...

14 lata 10 miesiąc temu #17362 przez Madzia89862
no u mnie nie bylo problemu z rozpoznaniem ale kazda kobieta ma inaczej:/

14 lata 10 miesiąc temu #17371 przez angela660
Hej:) wróciłam od lekarza, pomajsterkował mi tam trochę, odkleił dolny biegun- cokolwiek to oznacza i jeżeli w nocy nic się nie zacznie dziać to o 7;30 rano idę rodzić:)

zaczynam się bać...

14 lata 10 miesiąc temu #17377 przez Mirella
Bać???? Ty się cieszyć zacznij!!!!! Już jutro maleństwo będzie po drugiej stronie brzucha!!!! No normalnie coś pięknego, wiem coś o tym :) Informuj nas, nawet w nocy zostaw info :)

14 lata 10 miesiąc temu #17382 przez angela660
W nocy mam zamiar się jeszcze wyspać o ile mi się uda, mam nadzieję, że się nie zacznie bo na rano jestem umówiona z moim lekarzem:)

Idę się położyć bo mnie wszystko boli;/ później jeszcze zajrzę:)

14 lata 10 miesiąc temu #17383 przez gold_butterfly
No to świetnie Angela :-) Ja pewnie będę ostatnia :-(

14 lata 10 miesiąc temu #17390 przez Madzia89862
oj angela swiena wiadomosc:0ciesz sie kochana:)

14 lata 10 miesiąc temu #17394 przez wiola
Angela,cieszymy się razem z tobą w końcu zobaczysz swoje kochane maleństwo,na ktore tak dlugo czekalaś,wyśpij się ,żebyś była wypoczęta i żebyś miała siłę rodzić,czekamy na was ,życzymy szybkiego porodu,buziaki i bądz dzielna.

14 lata 10 miesiąc temu #17397 przez wiola
Aga ,a ty jak się czujesz mam nadzieję że już lepiej ,nie chcę zapesząć ale jak cię boli brzuch to niedługo powinien ci się zacząć porod ,ja tak mialam w w poniedzialek bolal mnie przez 2 godziny brzuch a w srodę odeszły mi wody choc nie mialam skurczy pojechałam do szpitala.

14 lata 10 miesiąc temu #17401 przez angela660
ah Dziękuję wam kochane:*

wiecie, teraz zaczęłam się jeszcze bać że dostanę mojego synka i sobie nie poradzę, że nie będę wiedziała co i jak i będę się bała...:(

Gold butterfly nie martw się za chwilę pójdziesz i Ty:) kto wie, może w piątek tak jak chciałaś:)

14 lata 10 miesiąc temu #17404 przez Madzia89862
angela kochana nie obawiaj sie kazda z nas przez to przechodzila i jak widzisz kazda z nas wiedziala co trzeba robic bo intuicja nam to mowila:)dasz rade:)tyle oczekiwan na malenstwo a ty nie mysl teraz o tym wyhdzie w praniu:)

14 lata 10 miesiąc temu #17420 przez angela660
Dziękuję Madziu:*

Gold butterfly jak samopoczucie?

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka