BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Maj 2010

14 lata 10 miesiąc temu #17626 przez Madzia89862
70 ml to troche sporawo jak na takiego malucha a co ile mu dajesz butle a co ile piers?i czemu na samej piersi nie idzesz?

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

14 lata 10 miesiąc temu #17627 przez sloneczko
becia niestety ja ci nie pomoge niewiem czemu nie dostajesz powiadomien

wiolu moja na poczatku jadla do 40 min, moge jedynie czasowo ci powiedzie bo karmie tylko piersia, jak dawalam wode to ok 75ml wypijala i tez do tego pozniej ok 10min cyc.

wiolu bedzie dobrze nie martw sie trzymam kciuki. pa

14 lata 10 miesiąc temu #17633 przez gold_butterfly
A u mnie takie śliczne słoneczko teraz wyszło - zaraz wetnę jakiś smaczny posiłek i zmykam na spacer. A rano zapowiadało się na deszcz :-D Tak się zastanawiam,czy było by dobrym pomysłem iść jutro do fryzjerki ciachnąć trochę włosy... No i może zrobić pasemka dla poprawy humoru...? Czy to nie wskazane pod koniec ciąży?

14 lata 10 miesiąc temu #17637 przez sylwus136
hej dziewczyny :)
mam chwilke czasu bo mały u babuni na rękach ;D
ogolnie noc nie przespana...maz musiał jechac do Wrocławia a tam przeciez ma niedługo dojsc ta fali powodzi ;/ normalnie nerwy mnie zjadają... ale ma wieczorem wrócic achhh...

cieszę sie ze mój misiek wam sie podoba :D

becia ja tez nie dostaje powiadomien odnosnie wilu postów w ktorych pisze a nie wyłanczałam zadnej funkcji wiec tez sama nie wiem czemu tak jest.

gold_butterfly jejku dobrze ze ten pies nie skoczył Ci na brzuszek albo ze Cię nie przewrócił.
Mam nadzieje kochana ze dobrze sie czujesz:)

buziaki i miłego dzionka :)

14 lata 10 miesiąc temu #17639 przez gold_butterfly
No całe szczęście,ale mąż stał obok,to by mnie złapał. Biedak jest przewrażliwiony i cacka się ze mną jak ze szkłem - ale to przez to,że jestem niezdara i ciągle się potykam :-D A już w innym temacie pisałam,że trzeba zaznaczyć opcję subskrybuj,żeby przychodziły powiadomienia - ta,obok odpowiedz na temat :-)

No czuję się wyśmienicie, idę złowić sobie obiadek :-) Na przeciwko domu mam ławeczkę nad stawkiem,gdzie zawsze rozwalam się z psinką i czytam książki. A że ładna pogoda,to może akurat uda mi się złowić coś smacznego :-D Może to nie jest najmądrzejszy pomysł,ale nie chce mi się siedzieć w domu :-P

Życzę miłego dnia :-*

14 lata 10 miesiąc temu #17642 przez natmur11
witam majoweczki. sporo sie dzieje na forum;)ja wczoraj mialam skurcze w nocy co 15 min potem co 20 i w koncu minely;] a juz myslalam ze to juz. by sie moglo ruszyc malenstwo troszke:)

14 lata 10 miesiąc temu #17643 przez martela89
gold_butterfly-idź do fryzjera póki się dobrze czujesz,bo po porodzie nie będziesz miała czasu,a jak się zafarbujesz i zetniesz to na pewno po porodzie będziesz się lepiej czuła :)
Ja też bym jak najbliżej porodu chciała iść się zafarbować,żeby potem nie wyglądać jak mamuśka chochoł :lol:

14 lata 10 miesiąc temu #17648 przez sloneczko
gold_butterfly a ja myslam ze Ty juz na porodowce ;) dziewczyno idz teraz do fryzjera bo jak malenstwo bedzie to bedziesz zalowac ze w ciazy nie poszlas!

no natmur to juz niedlugo, masz na suwaczku ze zostalas mama.. ale jeszcze troche muszisz wytrzymac.

u mnie tez pogoda super, mala spi na tarasie ja wysprzatalam mieszkanie ze az lsni.. teraz zjemy obiadek z mezem a on biedny dzis ma nocke, on ma nocki w pracy a ja w domu ;)

po tym jak meza wyszykuje do pracy ide na zakupy z mala, moze uda mi sie i nie bede musiala jej gdzies w zacisnym zakamarku karmic, tak jak to ostatnio bylo ;) haha

14 lata 10 miesiąc temu #17649 przez Madzia89862
a my wrocilismy dopiero ze spacerku:)wspaniala pogoda:)maks cieplo:)angela ciekawe czy dzis wroci do domku czy jak..:)

14 lata 10 miesiąc temu #17668 przez gold_butterfly
A ja właśnie wróciłam - złowiłam 7 smakowitych karasi, pobawiłam się z psem, trochę poczytałam. Teraz grzmi jak cholera - zebrały się chmury, zaraz lunie. Oj będzie śliczna burza :-) Mi na porodówkę coś się nie spieszy :-) Nie wiem czemu - żadnych skurczy,a miałam nadzieję,że trochę aktywności na świeżym powietrzy przybliży poród. Siedzę sobie, przeglądam wpisy - ciekawe ile jeszcze niunia ma zamiar siedzieć w brzuszku :-/ Jak mąż dzisiaj wróci,to dowiem się,czy da radę jutro zawieść mnie do fryzjerki,bo znowu idzie do pracy :-) Jak tam minął Wam dzień?

14 lata 10 miesiąc temu #17670 przez Madzia89862
heh lubisz lowic ryby?bo moj P mnie nauczyl i bardzo lubie tak spedzac czas:0juz nie moge sie doczekac pierwszego naszego wypadu na ryby z Fifi:)

14 lata 10 miesiąc temu #17672 przez gold_butterfly
Oj ja też bardzo lubię łowić :-) Aczkolwiek jak ktoś widzi mnie z wędką,to zaraz kręci zażenowany głową twierdząc,że to nie zajęcie dla kobiety.

14 lata 10 miesiąc temu #17680 przez Mirella
Męscy szowiniści....

14 lata 10 miesiąc temu #17703 przez gold_butterfly
No niestety :-) Jadę do knajpki z mężem - szkoda,że jutro znowu sama będę siedziała w domu :-( Ale za to przefarbuję włoski :-D

14 lata 10 miesiąc temu #17704 przez sloneczko
dziewczyny bylam na spacerku i zakupüach z mala, ona ciagle spala.. spacerek pierwszy jako same i byl super udany. Dodalo mi to duzo motywacji, bo balam sie sama wyjsc.

a teraz Laura jest z babcia na spacerku wiec ja moge troche odpoczac...

wiolu na spacerek wzielam 100ml ´swojego mleka do butelki wrazie czego i musze Ci powiedziec ze mala wypila wszystko, chciala wiecej ale nie bede wyciagac cyca na ulicy.. czyli to oznacza ze jest to mozliwe ze 100ml Twoj maly wypija i to mozliwe ze calkiem normalne. wiesz moja ma 3 tyg wiec kilka dni jest tez starsza do Filipka, sama niewiem czy to dobrze skoro on tak duzo pije

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka