- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Maj 2010
Mamusie Maj 2010
- sloneczko
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- W małych rączkach mieści się cała miłość.
juz jest lepiej z moja piersia, mala zaburzenie sie zrobilo, ale mleko bylo, bo widzialam jak mala pila, polozna mi powiedziala ze to normalne czasem na kilka godzin moze byc mniej mleka w jednej piersi i wlasnie dlatego od tej piersi powinnam zaczynac karmic i czesciej dostwiac tak samo jak angela pisze ;*
u mnie dzis tez upal, a zapowiadali ochlodzenie.
my jutro idziemy na kontrole do lekarza, ciekawe co nam powie ;)licze na same dobre rzeczy.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- sylwus136
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kacperek :** 13.04.2010 :** Kocham nad życie :*

sloneczko dziekujemy :*
- natmur11
-
- Wylogowany
- Moderator
-
- Otrzymane podziękowania: 1
- angela660
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Nazbierałam mleka i wzięłam buteleczkę na spacer, ale mały cały czas spał na dworze i żeby się nie zmarnowało zostawiłam tatusiowi:) żeby w końcu miał okazję nakarmić swojego syna- żałuję, że nie widziałam jak to robi- uciekłam do wanny, pierwszy raz się położyłam w wannie, a nie tylko prysznic... i ciekawe czy będzie miało to jakiś wpływ na szwy?!
bo właśnie tam gdzie się rozpuszczają też mam jeszcze zgrubienia i to nawet dość duże, a ten zewnętrzny troszkę odchodzi i mam nadzieje, że nie długo wypadnie mi to coś zupełnie...
sloneczko jeszcze co do piersi to też mam czasem w jednej więcej, wszystko zależy od tego ile z której zje, z tym że ja wtedy zaczynam karmienie od tej pełniejszej żeby uniknąć kolejnego zapalenia;/
- sylwus136
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kacperek :** 13.04.2010 :** Kocham nad życie :*

natmur nie martw sie bedzie doobrze

a Kacperek rosnie jak na drozdzach

jak lezy na brzuszku to umie sie sam przewrócic na boczek.Trzyma juz sam główke i umie sie juz usmiechac do ludzi w ogole jest strasznie rozumny a w foteliku samochodowym to uwielbia siedzieć

- sloneczko
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
moja mala od 5 rano ciagle pruka a co sie z tym wiarze ze wcale nie spi i sie kreci "warczy" i ja juz od 5 rano na nogach.. ale to nic, pewnie dzien bedzie lepszy.
prawie caly tydzien mi w nocy przespala budzac sie dwa razy na cyca w nocy wiec raz to nie tragedia.
ide wlosy suszyc bo o 10 mamy wizyte u lekarza.A slonko juz za oknem daje.
- angela660
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Co do kąpieli w wannie to nieprecyzyjnie troszkę napisałam, chodziło mi o pozytywny wpływ na szwy. Czytałam gdzieś, że szybciej się rozpuszczają i lepiej się goi. Tylko nasila się krwawienie z tym, że u mnie już praktycznie ustaje dlatego zdecydowałam się na tą kąpiel.
I oczywiście woda nie powinna być zbyt ciepła!
Babcia wzięła moje maleństwo na spacer, zapakowałam jej butlę z mlekiem i mam trochę czasu dla siebie i na posprzątanie bo wygląda jakby tornado przeszło.
Sloneczko mój mały też warczy i charczy, najpierw myślałam, że mu coś dolega ale teraz już wiem że to nerwy;p Jest takim złośnikiem małym...
A może sprubujesz dać jej espumisan ten dla dzieci, wczoraj w szpitalu właśnie mi pani doktor mówiła żeby podawać jeśli ma wzdęcia i tak purta dużo
- natmur11
-
- Wylogowany
- Moderator
-
- sloneczko
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
ja wlasnie wczoraj malej dalam 20ml herbatki z kopru wloskiego i mysle ze dlatego, bo zoladek zaczol pracowac i dlatego tak sobie prukala.
dzis u mnie jest chlodniej wiec lepiej sie oddycha.
- sloneczko
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- angela660
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
a co do rozwoju maleństwa to nieźle;p tak jak u mnie, mały po dwóch tyg. ma 700g więcej, lekarki(wszystkie jakie go wczoraj widziały) były w szoku;p
- natmur11
-
- Wylogowany
- Moderator
-
- sloneczko
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
dzieciaczki zaraz po porodzie traca na wadze, bo woda plodowa, opuchlizna schodzi.
natmur niewiem jak jest do kiedy powinno sie plamic, ale ja plamilam ok 2 tygodni pozniej dosc dlugo byl brazowy sluz (tak jak na koniec miesiaczki) a teraz od ok tygodnia bardzo malo jest zolty a ile to potrwa hm..
sylwus masz jeszcze uplawy po porodzie, pytam ciebie bo Ty jestes w bliskim terminie do mojego porodu.
p.s wlasnie widzialam w telewizji reportaz dziewczyna rodzila 4 godziny, po 2 powiedziala ze juz nie da rady... kurcze a co ja mam powiedziec 30 godzin, wiadome kazdy porod jest straszny ale niewiem.. kazdy ma swoja baze bolu..eh, dla kazdej jest ciezko wiadome.
mamzdrowie.pl/implanty-podskorne-antykoncepcja-hormonalna/ tutaj wszystko o implantacie pisze.
- sloneczko
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- natmur11
-
- Wylogowany
- Moderator
-