- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Maj 2010
Mamusie Maj 2010
- angela660
- Wylogowany
- rozmowna
Ja miałam w planie iść na studia zaocznie, ale nawet nie do końca jestem przekonana czy będę w stanie zostawiać synka praktycznie na cały weekend fakt,że co drugi ale jednak. A mój kochany wyskoczył wczoraj z pomysłem, że będę pracowała w sklepie, tzn. naszym sklepie więc będę "u siebie", ale mimo wszystko. Próbowałam mu to jakoś wyperswadować, ale on jakoś nie widzi problemu w tym, że mały miałby siedzieć 8h w sklepie! Twierdzi, że będzie się tam bawił i że mogę z nim wyjść bo to jest na rynku, ale przecież nie zostawię sklepu tak o, jak będą klienci. Na szczęście on ma tysiąc myśli na minute i mam nadzieje, że jak mały się urodzi to sam zmieni zdanie bez mojego zbędnego tłumaczenia,że jest to niewykonalne. ;p
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- ilona
- Wylogowany
- Moderator
- 12.05.2010 Wiktor 26.09.2014 Weronika
- Otrzymane podziękowania: 24
Póki co chce poświęcić dziecku cały swój czas, no może pawie cały zostawię troszkę dla męża
- angela660
- Wylogowany
- rozmowna
- sloneczko
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- W małych rączkach mieści się cała miłość.
Aguś dzięki za pocieszenie;p
Dziewczyny, mierzyłyście może centymetrem obwód brzuszków? Nie wiem czy ja tego nie widzę, wszyscy są w szoku jak mówię w którym tyg, jestem i ostatnio jak mierzę to w ogóle nie widzę, żeby rósł... a w najbardziej "odstającym" miejscu mam jakoś 93cm
ja mierze co tydzien
do 26 tygodnia bylo 85cm czyli malo co wiecje co mialam wczesniej. po 26 tc brzuszek rosl jak na drozdzach do 28 tc przybylo prawie 15cm, a teraz w 33 tc ma 102cm
- sloneczko
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
dodam ze chce podrozowac...
- sara125
- Wylogowany
- budujemy zdania
- angela660
- Wylogowany
- rozmowna
- sloneczko
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
wiadome z mezem czy z babcia moze inaczej ale do zlobka napewno bym takiego maluskiego dziecka nie dala
- sara125
- Wylogowany
- budujemy zdania
- angela660
- Wylogowany
- rozmowna
- sara125
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Aga
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Dzieci- sens naszego istnienia :)
Tutaj jezeli brzuszek nie rosnie jak oni zakladaja to wysylaja na usg zeby sprawdzic czy rozwija sie Dzieciatko dobrze.
- angela660
- Wylogowany
- rozmowna
- _aga86_
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 16/10/2009- najszczesliwszy dzien w moim zyciu:)
Dziewczyny, a co planujecie zrobić z dziećmi- że tak powiem. Chodzi mi o to czy wybieracie się do szkoły czy do pracy, jeśli tak to w jakim wieku maluszka czy może chcecie zająć się tylko jego wychowaniem?
Ja miałam w planie iść na studia zaocznie, ale nawet nie do końca jestem przekonana czy będę w stanie zostawiać synka praktycznie na cały weekend fakt,że co drugi ale jednak. A mój kochany wyskoczył wczoraj z pomysłem, że będę pracowała w sklepie, tzn. naszym sklepie więc będę "u siebie", ale mimo wszystko. Próbowałam mu to jakoś wyperswadować, ale on jakoś nie widzi problemu w tym, że mały miałby siedzieć 8h w sklepie! Twierdzi, że będzie się tam bawił i że mogę z nim wyjść bo to jest na rynku, ale przecież nie zostawię sklepu tak o, jak będą klienci. Na szczęście on ma tysiąc myśli na minute i mam nadzieje, że jak mały się urodzi to sam zmieni zdanie bez mojego zbędnego tłumaczenia,że jest to niewykonalne. ;p
Ja jestem na macierzynskim do maja. Zamierzam poszukac pracy na wieczory (na pare h) tak, zeby niunie zostawic z Tatusiem. Napewno nie dam Jej do zlobka, a o opiekunce tez nie chce slyszec. Co innego jak dziecko zostaje z jednym z rodzicow lub z kims z rodziny. Niestety mieszkamy zagranica i rodziny tutaj nie mam:( wiec pozostaje nam sie wymieniac, a weekendy spedzac razem:)
Co do mierzenia brzuszka tez tak mialam:D Raz chcieli mnie wyslac na dodatkowe usg, bo niby brzuszek byl zamaly, ale po chwili mala zmienila pozycje i zmierzyli jeszcze raz- okazalo sie, ze jest idealnie. Takze to chyba zalezy od ulozenia dzidziusia:)
- angela660
- Wylogowany
- rozmowna
A ja od tygodnia mierzę i zawsze to samo , no różnica cm może dwóch zależy jak się wypchnie;p Ale jest rozwija się i rośnie prawidłowo więc się nie martwię