- Otrzymane podziękowania: 24
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Maj 2010
Mamusie Maj 2010
- ilona
- Wylogowany
- Moderator
- 12.05.2010 Wiktor 26.09.2014 Weronika
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- _aga86_
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 16/10/2009- najszczesliwszy dzien w moim zyciu:)
- Otrzymane podziękowania: 0
ja juz sie nie moge doczekac tej malutkiej istotki, ale z tygodnia na tydzien juz coraz bardziej sie to przybliza w tygodniu powinnam dostac mebelki i wozek dla mojego szkraba to wezme sie za pranie czyszczenie dywanu. z naklejkami jeszcze poczekam bo narazie maluszek i tak zamieszka z nami w sypialni. obecnie jestesmy na etapie poszukiwan karuzeli do lozeczka podoba mi sie z fisher price'a las tropikalny ale jakos nie udalo mi sie jej znalezc w zadnym sklepie zeby ocenic co i jak
Chodzi Ci o taka gdzie na gorze jest palma, a pod nia papuga, malpkapszczola itp?? Jesli tak ja ja mam i jestem zadowolona:)
- natmur11
- Wylogowany
- Moderator
- Otrzymane podziękowania: 1
- angela660
- Wylogowany
- rozmowna
Właśnie wróciłam od teściowej;D miałam nie jechać,ale jednak się zdecydowałam. Moje kochanie przekonywało mnie, że będzie spokojnie jechał no i fakt troszkę się pohamował, z tym że on nie wie co to spokojna jazda;p eh... Wskoczyłam szybko do łóżeczka, ale dziś tu cisza że ho ho ...
Dostałam kilka poradników:) i jeden taki nie spisany, jak to było z babcią mojego narzeczonego i że od początku mam wyznaczyć granice żeby mi na głowę nie weszła, no cóż liczę na to że zachowa trochę dystansu i nie pozwoli sobie na tyle na ile odważyła sie wtrącać synowej(mojej teściowej). eh...;p
A co do zachowania ludzi nie wiele mogę powiedzieć, wychodzę właściwie tylko do lekarza, badania niby też prywatnie ale nie ma mowy żeby ktoś mnie przepuścił, raz zrobiło mi sie słabo, ale usiadłam sobie z boku na ławeczce a ludzie tylko dziwnie patrzyli;/
Co do starszych ludzi, twierdzą że młodzież źle się zachowuje i jest nie wychowana, a sami zachowują się tragicznie i naprawdę ciesze się, że nie trafiłam na taka sytuację kiedy babcia wjeżdża we mnie wózkiem w markecie, bądź coś podobnego - bo chyba źle by się to dla niej skończyło...
A dziś śniło mi się że już urodziłam i moje maleństwo było takie dość duże;p hi hi dziwny sen...
- Aga
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Dzieci- sens naszego istnienia :)
- sloneczko
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- W małych rączkach mieści się cała miłość.
rano mialam dziwna wydzieline z pochwy, kleista i zoltego koloru, rano brzuch mnie bolal ze nawet sniadania nie moglam skonczyc jesc, pozniej przeszlo ale zaczely plecy bolec i do tego silny bol na wysokosci zeber, z przodu i z tylu trwalo ok 10min, nawet powietrza nie moglam zlapac.
co jest najgorsze mala malo sie rusza od 3 dni, ale podejrzewam ze ma malo miejsca.
do porodu zostalo 6 tygodni, bole sa co jakis czas ale nieregularne brzuch tez jak twardnieje to nieregularnie...Leze caly czas nawet humor mi nie dopisuje..
co do karuzeli tez mam z fisher ale z misiami, motylkami, tez wyswietla aie na suficie obrazek i jest na pilota.
angelaczasem taka wizyta dobrze zrobi a co do jazdy samochodem to moj maz tez mowi ze bedzie jezdzic ostrozniej...
- natmur11
- Wylogowany
- Moderator
taka wydzieline to ja mam juz od kilku dni ale czytalam gdzies ze to normalne wiec szczegolnie sie tym nie przejmowalam...
- sloneczko
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ja kupilam niemicka, ale poszukam polskiej zeby bylo Ci latwiej.
glosnosc tez mozesz regulowac
www.allegro.pl/item970945827_fisher_pric...ektor_najtaniej.html to jest po polsku
- natmur11
- Wylogowany
- Moderator
- Aga
- Wylogowany
- pierwsze słowa
A co do uplawow o ktorych piszesz ja mialam je na poczatkuciazy ...pozniej bylo dobrze a teraz od tygodnia mam znowu nasilone. Podobno tak moze byc w ciazy jezeli dodatkowo nie swedzi Cie tam . Ale ja na nastepnej wizycie chcialam zapytac o to znowu poloznej . Z tym ze juz chyba znam jej odpowiedz.
- Aga
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- angela660
- Wylogowany
- rozmowna
- sloneczko
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
kolka.. hm pierwsze slysze, ale mozliwe bylo to dosc silne, trudno bylo mi powietrze zlapac probowalam tak lapac powietrze jak nas polozna uczy na szkole rodzenia,ale sie nie dalo... caly dzien leze, teraz czuje sie owiele lepiej!!
a karuzela jest super, jestem bardzo zadowolona, jest na baterie ale slyszalam ze mozna na zawilenie zamontowac. Tania nie jest ale warto!!!
- _aga86_
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 16/10/2009- najszczesliwszy dzien w moim zyciu:)
- gold_butterfly
- Wylogowany
- rozmowna
Wczoraj miałam zwariowany dzień Okazało się,że trzeba jechać na zakupy kupić mi adidasy. Nogę miałam zawsze szczuplutką,a teraz mam wiecznie napuchnięte. Więc okazało się,że nie mieści się ani w adidasy z zeszłego roku,ani w żadne balerinki, sandały i inne dobrodziejstwa. Ale się naśmialiśmy przy przymierzaniu butów - już chciałam szukać męskich,bo okazało się,że wszystkie damskie są za wąskie. Hehehe Ale udało się - mam śliczne buciki na rzepy,żeby nie męczyć się z wiązaniem. Pochodziliśmy po sklepach - ja to już prawie latałam mimo zakazu lekarza (30 minut spacerku i 2h odpoczynku).
Poza tym mam nadal okropne problemy ze snem - najpierw nie mogę zasnąć, później ciągle się budzę, a na koniec wstaję ok. 4 rano i nie wiem co ze sobą zrobić. Dzisiaj spałam tylko 3h i jestem na wpół przytomna - a w dzień już zasnąć nie potrafię. Może melisę zacznę pić - ale wątpię,żeby pomogła. To chyba przez te wysokie tętno nie mogę spać. Na szpitalu podawali mi hydroksyzynę,ale też nie pomagała - spać mi się nie chciało,a tętno wynosiło 150 przy leżeniu.