- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Maj 2010
Mamusie Maj 2010
- gold_butterfly
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Aaa... Co do bólu porodowego - koleżanka mówiła,że bardzo dobrze jest wziąć ze sobą mały masażer na baterie. Ja mam od dawna kupiony taki www.allegro.pl/item998210758_relaksujacy...a_miesni_okazja.html Kupiłam w media markt za 19zł, pewnie jeszcze można dostać. Jest fajny,bo kładę sobie go na plecach, pod koszulką,żeby nie spadł i można powiedzieć,że sama się masuję jak nie ma męża :-D
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- sloneczko
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- W małych rączkach mieści się cała miłość.

oj ja musze powiedziec ze ta noc tez przespalam

"masowanie pleckow" sie udal

i przy wchodzeniu i wchodzeniu do wanny slubny mi pomagal.
niestety reka jest jeszcze opuchnieta i boli, co za ciapa ze mnie

co do rogala ja ja juz prawie na poczatku ciazy kupilam, i nawet czesto z nia spie, owiele lepiej sie spi, i pozniej przy karmieniu podobno duzo pomaga i malenstwo tez mozesz na niej polozyc.
o taki masazyk to moze byc przydatne, poszukam dzis, bo dzis ide na male zakupy i do kina.
ale dzis dokoncze jeszcze porzadki w szafie, polowa idzie na smieci, zawsze jak cos widze a to to sie przyda, to tez i tak co sezon jest, az w szafie brakuje miejsca...
ok ja ide jesc sniadanko bo juz dziecko do krzyza mi przyrasta

- gold_butterfly
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

- ilona
-
- Wylogowany
- Moderator
-
- 12.05.2010 Wiktor 26.09.2014 Weronika
- Otrzymane podziękowania: 24

gold_butterfly ja tez mam taką poduchę, i tez często w nią śpię. Masażera nie mam ale pomyślę dziś o tym, będę obok media to wejdę.
sloneczko wczoraj mnie zmobilizowałaś i też zrobiłam porządki w szafach. i też trochę rzeczy do wyrzucenia się nazbierało, a też co sezon robię selekcję, tylko że ja pakuję mężowi worki i wywozi do kontenerów na PCK. No i fajnie że masaż się udał

Ja też dobrze spałam i zapowiada się dobry dzień, bo wczoraj z wieczora wisielczy humor, a w nocy seria skurczów.
- sloneczko
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
oj ilonko juz tuz tuz...
gold_butterfly to wydasz dzis kasy

- angela660
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Ah, nic nie wyszło z romantycznego wieczoru;p Tata wpadł z wizytą(paczkę mi przyniósł) zaraz za nim wbiegł mój brat i tak spędziliśmy wieczór:) hi hi
sloneczko i gold_butterfly życzę udanych zakupów:D
hm, nie mam jeszcze takiej poduchy i szczerze nawet się nad tym nie zastanawiałam jakoś szczególnie bo wydała mi się ... zbędna?! Ale jak tak ją zachwalacie to może rzeczywiście warto:)
Dostałam dziś wyniki badań- i jest coś nie tak- tzn. na tyle ile potrafię sama zinterpretować wyniki wydaje mi się ok, ale laborantka powiedziała, że coś jest za niskie(czy czegoś za mało) tylko ten mój "osiołek" nie pamięta o czym mówiła. Myślę że to może być krew- bo tego akurat nie ogarniam, ale on twierdzi że to nie to;p eh, miałam iść jutro do lekarza- internisty, ale muszę wypisać deklaracje, a żeby to zrobić muszę jechać po zaświadczenie, że jestem ubezpieczona i znów się wszystko odwleka, ah...
- Madzia89862
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 04-11-2009 najcudowniejszy dzień mojego życia
- sloneczko
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
nie martw sie bedzie dobrze. a Ty masz juz zdjety ten krazek? (chyba nie z tego co pamietam)
lo 3 szafy skonczone, jeszcze jedna, MOJA zostala, na to potrzebuje dwa dni. uf teraz robie odpoczynek, bo krzyz juz mi pada. ale staram sie wszystko bardzo ostroznie robic.
z kina zrezygnowalismy, bo to bedzie w 3d a moj luby nie lubi 3d filmow. Wiec poczekamy jeszcze tydzien i zobaczymy jak sie czuc bede i wtedy pojdziemy. A zakupy mialy byc przed kinem, wiec tez odpadaja. ale na zakupy to ja sie jeszcze wybiore

- sloneczko
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
a mybtakiej poduchy niezakupilismy:)uwazalam ze sie nie przyda.kiedys nie bylo ich i dawaly kobitki sobie rade:)i tak bylo u nas:)malutki karmiony byl zaraz po porodzie oboje lezac a pozniej na raczce :)jak ktos lubi wygode to moze faktyczie sie poducha przyda:)
masz racje madziu, dawniej tego nie bylo. W niemczech co druga matka ma a wcale nie sa takie tanie, a mnie sie udalo w promocji kupic i dlatego kupilam, inaczej bym jej nie kupila. Ale naprawde nawet jak tak leze na niej to duzo wygodniej jak na jasku czy poduszce.
- Madzia89862
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 04-11-2009 najcudowniejszy dzień mojego życia
- natmur11
-
- Wylogowany
- Moderator
-
- Otrzymane podziękowania: 1
ja myslalam o takiej poduszce ale bardziej do spania niz karmienia ale do tej pory daje sobie rade bez niej a do karmienia sadze ze mozna sie obyc a jesli juz to tutaj nie ma kwadratowych poduszek jak w polsce tylko sa prostokatne i maja moze 80x45 cm wiec na takiej tez moze byc wygodnie karmic.
noc na szczescie przespalam teraz czekam za 40 min musze obudzic mojego robaka (o 8 rano wrocil z pracy) i do poloznych na wizyte. no i mam nadzieje ze uda mi sie wywalczyc skierowanie do ginekologa
- angela660
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
no to masz robotę słoneczko- ja piorę ostatnią turę ciuszków dla małego, resztą zajmę się po porodzie, a z szafą czekam do przeprowadzki- wtedy zrobię porządek;p
Nie nie wyciągnęli mi jeszcze krążka, do lekarza miałam iść 23, ale mam jakieś "nabrzmiałe" krocze, zastanawiam się jak tam to moje rozwarcie i chyba pójdę już w ten piątek albo poniedziałek, zależy kiedy pójdę do internisty-bo to muszę wcześniej załatwić.
- ilona
-
- Wylogowany
- Moderator
-
- 12.05.2010 Wiktor 26.09.2014 Weronika
- Otrzymane podziękowania: 24
tez porobiłam małe porządki, mały się ewidentnie zagnieżdża w kanale bo czasem nie mogę dać kroka tak czuję jego główkę.
- sloneczko
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
jaka macie dziewczyny pogode u siebie, u mnie jest zimno wietrznie i czasem deszczowo temp siega do 10stopni (od 6 do 10), nawet nie mam jak z domu wyjsc bo zadna kurtka mi nie pasuje, kurcze liczylam na to ze juz sie cieplej zrobi a tu dopiero od piatku zapowiadaja.
- sloneczko
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Ty tez juz masz niedlugo, a zreszta wszystkie macie juz niedlugo do ujrzenia pierwszy raz swojego dzieciatka