BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Maj 2010

15 lata 1 tydzień temu #12328 przez natmur11
Angela nie martw sie ja tez mam takie skoki humorow, ostatnio wieczorem tak zaczelam plakac ze moj P nie mogl mnie uspokoic. co do atrakcyjnosci to mi sie w sumie dosc sporo przytylo wiec jak ostatnio moj men zaczal unikac zblizen bo stwierdzil ze robi dziecku krzywde to wtedy dopiero hormony daly o sobie znac i fantazja tez sie nasilila;d chociaz wiedzialam ze posadzam go bezpodstawnie to hormony nadal nie chcialy ustapic;P

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

15 lata 1 tydzień temu #12329 przez natmur11
sloneczko ja dostalam takiej wysypki na udach brzuchu i piersiach ale jak przestalam uzywac oliwki to znikly wiec moze od tego?

15 lata 1 tydzień temu #12330 przez sloneczko
natmur11 napisał:

sloneczko ja dostalam takiej wysypki na udach brzuchu i piersiach ale jak przestalam uzywac oliwki to znikly wiec moze od tego?

ja juz sie niczym nie kremuje od kad dostalam pierwszy raz, myslalam ze od tego ale nie..
ilona chyba ma racje zamiast rozstepow mam kroski hahaha

oh jestem taka spiaca a nie umiem usnac w nocy tez tak jest, noce sa straszne dla mnie..:(

15 lata 1 tydzień temu #12331 przez sloneczko
wlasnie wyczytalam ze opuchniete nogi pod koniec ciazy sa spowodowane obnizaniem sie brzuszka, a brzuszek ciagle mi sie obniza z kazdym dniem widze ze jest nozej. oh

15 lata 1 tydzień temu #12333 przez natmur11
sloneczko a maliska? odkad mi polecilyscie to przesypiam cale noce

15 lata 1 tydzień temu #12334 przez sloneczko
melisa i mleko nie pomaga, tzn zasne na ok godzine albo do czasu kiedy do wc nie musze isc i pozniej koniec spania. no wlasnie wczesniej na mnie dzialalo teraz juz nie :(

15 lata 1 tydzień temu #12339 przez ilona
a co powiecie na rozluźniająca kąpiel w wannie??? z jakimś olejkiem a do tego po kąpieli gazetka na łóżeczku :) to ostatnio mój zestaw usypiający + oczywiście mleczko, które przynosi mężuś już do łózka :)

15 lata 1 tydzień temu #12340 przez sloneczko
ooo to jest to, taka kapiel mmm az dzis zamiast prysznica zrobie sobie kapiel. mleczko nie musi byc koniecznie ale herbatka owocowa czemu nie ;)

15 lata 1 tydzień temu #12341 przez ilona
mi pomaga. Ostatnio już ponad tydzień przesypiam cała noc, nawet na siusiu nie wstaje :) wczoraj się wyspałam w dzień i nie mogłam zasnąć w nocy, ale dziś już się "przemęczyłam" w ciągu dnia i zamierzam przespać nockę. Mam nadzieje że Ci sloneczko pomoże.

15 lata 1 tydzień temu #12342 przez sloneczko
no wlasnie ilonka juz pisalam ze melisa i mleko co wczesniej mi pomagalo teraz mi nie pomaga, chyba musi tak byc mam nadzieje ze do poki malej nie bedzie bede miec jeszcze przespane noce.

15 lata 1 tydzień temu - 15 lata 1 tydzień temu #12343 przez natmur11
czytalam gdzies jakis artykul zeby sie odprezyc przed snem (jakas kapiel czy spacerek) wypic meliske albo rumianek albo mleko postarac sie wysiusiac do konca, klasc sie na lewym boku oblozona poduchami, isc do lozka tylko wtedy gdy jest sie zmeczonym. ja staram sie tego trzymac i narazie jest oki

ja powoli musze sie zabrac za pakowanie torby do szpitala bo przyznam szczerze ze jeszcze tego nie zrobilam a tak po prawdzie to za 3 tygodnie moge juz urodzic bo to 38 tydzien

15 lata 1 tydzień temu #12344 przez sloneczko
a na suwaczku masz 34tc, to na ktorego masz termin?

15 lata 1 tydzień temu #12345 przez natmur11
mialam na mysli ze za 3 tygodnie bede w 38. termin mam na 18 maja

15 lata 1 tydzień temu #12346 przez ilona
natmur11 no to już czas najwyższy :)

a czy inne mamy które maja juz spakowana torbę mogą mi powiedzieć czy ich torby tez są rozmiarów jak na dwutygodniowe wakacje???? bo moja tak właśnie wygląda, a mąż jak ja zobaczył to powiedział że on mi tego na oddział nie zaniesie bo go wyronią z takim bagażem.

15 lata 1 tydzień temu #12348 przez natmur11
no ja sie zastanawiam czy nie powinnam sie spakowac w jakas walizke;p bo pampersy husteczki podklady poporodowe jakies podpaski to wlasciwie duza torba potrzebna a gdzie reczniki ubrania itp ja mam o tyle dobrze ze nie maM jakos strasznie dlugiej tej listy ze szpitala

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka