BezpiecznaCiaza112023

Mamusia WRZESIEŃ2010

14 lata 2 miesiąc temu #32452 przez iwo23_1990
Witam Mamusie:)
Ja jeszcze zostałam nie rozpakowana...
Jutro znów jade do szpitala niby na wywołanie a czy znowu mnie nie odeślą to nikt nie wie... Znowu sie stresuje już trzeci raz, męczy mnie to jeżdżenie takie co tydzień a oni cały czas odsyłają mnie do domu... Już sama sie zastanawiam czy nie lepsza byłaby cesarka... Zobaczymy co będzie jutro mam nadzieje że w końcu Nasz Synuś będzie z nami cały i zdrowy bo to jest najważniejsze żeby wszystko było ok...
Ja sie boje kroplówki i tego znieczulenia bo boje sie igieł ale mam nadzieje że to przyżyje :)
Dziś nie za fajna pogoda, senna jestem a na dodatek mam zatoki i gardło mnie boli....
Trzymajcie sie... Jak jutro bym wróciła to napisze od razu do Was a jak nie to dopiero jak wróce ze szpitala już z moim maleństwem :)
PAPAPA :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

14 lata 2 miesiąc temu #32455 przez wiola
Batmanik,hip,hip,hura,witamy ciebie i dzidzię i bardzo cieszymy się że już po wszystkim,buziaczki dla was.Iwo,za was też trzymamy kciuki ,życzymy szybkiego porodu,nie bój się bo każda z nas ma inną budowę więc możesz mieć szybki poród ,pozdrawiamy gorąco i czekamy na wieśći.Katarzynka gratulujemy i pozdrawiamy :)

14 lata 2 miesiąc temu #32499 przez Katarzynka
Hej dziewczyny :)

Co am u was słychać?
U nas wszystko fajnie :) jem co chce a Kinia kolek nie ma :D spi mi cała noc tylko raz na jedzonko sie budzi i grzecznie dalej idzie spać :)

14 lata 2 miesiąc temu #32501 przez sloneczko
Katarzynka nie mialam okazji kiedy Ci pogratulowac, gratuluje ;)

dobrze ze tak sie skonczylo, bo to ok 4 tygodnie wczesniej mala sie urodzila, z tego co kojarze, wiec super, poprostu chciala szybko byc na brzuszku u mamusi ;)
pozdrawiam,
iwo jak tam dzidzia wychodzi??

14 lata 2 miesiąc temu #32502 przez Katarzynka
No dokładnie miesiąc termin był na 04.10 a Kinguś urodziła się 04.09 :)

14 lata 2 miesiąc temu #32505 przez Madzia89862
obys kasi sie jak najdluzej cieszyla ze malutka spi cala noc ci:)iwo pewno odezwie sie jak wroci z maluskiem ze szpitala:)

14 lata 2 miesiąc temu #32521 przez roxana
Cześć Dziewczyny

Cały weekend nie można było wejść na forum:(

Katarzynko gratulujemy córeczki. super, że się odezwałaś i że wszystko dobrze się skończyło.

My dziś pierwszy dzień sami - mąż wrócił do pracy. Nasz Maluszek chodzi codziennie na spacerki i już widzę że nabiera ciałka.

Niestety coś chyba w mojej diecie mu szkodzi. Ale mam nadzieję że wyczaiłam. Naczytałam się, że jak się karmi to trzeba jeść pełnoziarniste pieczywo. no i jadłam od kilku dni i od tych kilku dni wydawało mi się, że Tymuś ma kolki. Dziś znajoma mi powiedziała, że apsolutnie nie wolno i pewnie od tego go brzuszek boli, więc odstawiłam ciemne pieczywo i zobaczymy. Trzymajcie za mnie kciuki:) A właściwie za Tymusia, zeby to było to i żeby mu pomogło.

Tak czy inaczej dziś mamy pierwszą wizytę lekarską. Przyjeżdza do nas Pan Doktor. Zobaczy Maluszka, porozmawiamy o szczepieniach...

Dziś u nas brzydka pogoda więc ze spacerku chyba nici. No ale jeszcze zobaczymy.

Czekam jeszcze na wieści od Kasi 89. Kasiu odezwij się koniecznie!:)

14 lata 2 miesiąc temu #32523 przez Madzia89862
najwazniejsze zeby Tymusiowi przeszlo:)
fakt pogoda paskudna:((3majcie sie

14 lata 2 miesiąc temu #32524 przez Groszek
Czytam tak Wasze posty i zauważyłam że pediatrzy prawie u każdej dziewczyny były, a u nas tylko położna raz a do pediatry sama musiałam jechać na wizytę :dry:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=7557

14 lata 2 miesiąc temu #32526 przez roxana
Ja pediatrę zamówiłam z abonamentu w prywatnej klinice, ale z tego co wiem, to publiczne przychodnie też wysyłają lekarzy do domów. Pewnie trzeba zadzwonić i się umówić.
Jak byłam zarejestrować mojego synka w przychodni to tez mnie umówili na wizytę do nich, ale w tej klinice opłacam wizyty domowe więc czemu nie skorzystać, szczególnie, że niepokoją mnie te kolki, nie wiem czy to kolki właściwie. A lekarz zbada i mam nadzieję rozwieje moje wątpliwości.:)

14 lata 2 miesiąc temu #32527 przez Katarzynka
U mnie była połozna z lekarzem. A jestem w zwykłej przychodni :)
Z a tydzień idziemy na bilans miesiąca :D

14 lata 2 miesiąc temu #32528 przez Groszek
Pewnie jak masz taką możliwość to trzeba korzystać :) ja dzwoniłam to tylko położna przyszła a na wizytę zaprosili nas do przychodni :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=7557

14 lata 2 miesiąc temu #32529 przez kasia86
hej kochane ja na sekunde znajde chwile to poczytam co u was i napisze jak u mnie

ale musze sie pochwalić...urodziłam zdrową córeczka z wagą 4 kg i dł 56 :) poród miałam tragiczny ale niunia wynagradza ten ból....
tak strasznie ją kocham !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

buzka mamuski szczeguły napisze jak znajde chwile

14 lata 2 miesiąc temu #32532 przez roxana
Kasiu tak się cieszę!!!
Super, że dałaś znać - i że Maleńka już jest z Tobą.
Jak znajdziesz chwilkę napisz coś więcej!
Ściskamy mocno!

14 lata 2 miesiąc temu #32535 przez wiola
Kasiu,gratulujemy,cieszymy się że malutka jest już z tobą,buziaczki dla was,napisz coś więcej jak znajdziesz chwilkę,sciskamy was macno.

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka