- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Styczniówki 2014 =)
Styczniówki 2014 =)
- Sisi
- Wylogowany
- gaworzenie
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Sisi
- Wylogowany
- gaworzenie
- MoNiaaa
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
- Otrzymane podziękowania: 46
to tez mialas przejścia z porodem i po porodzie
moje dziewczynki już w przedszkolu/zlobku a ja obiadek gotuje.
no i zima do nas wrocila
- Sisi
- Wylogowany
- gaworzenie
- MoNiaaa
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
sisi jak chcesz mieć drugie dziecko to nie ma co czekac a nie jest powiedziane ze tez będziesz miała takie ciśnienie ja w 1 ciąży tez mialas dosyć wysokie podejrzewam ze miałam tez zatrucie ciążowe (chyba tez ma cos związku z ciśnieniem) ale lekarze mi nie powiedzieli ale czytając później o moich objawach to tak mysle. a z Zuzia nie miałam zadnych problemów z ciśnieniem.
a pokaze wam moja Zuzie
- MoNiaaa
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
sisi jak chcesz mieć drugie dziecko to nie ma co czekac a nie jest powiedziane ze tez będziesz miała takie ciśnienie ja w 1 ciąży tez mialas dosyć wysokie podejrzewam ze miałam tez zatrucie ciążowe (chyba tez ma cos związku z ciśnieniem) ale lekarze mi nie powiedzieli ale czytając później o moich objawach to tak mysle. a z Zuzia nie miałam zadnych problemów z ciśnieniem.
a pokaze wam moja Zuzie
- Sisi
- Wylogowany
- gaworzenie
- Zanka1989
- Wylogowany
- budujemy zdania
Sisi to miałaś przejścia, dobrze, że wszystko ok. Gratuluję decyzji o drugim dziecku. Ja się nie nadaje nie mam cierpliwości do takich maluchów. Uwielbiam dzieci, ale takie 2 lata +, pozatym z Lena jest tyle problemów, że jużwymiękam psychicznie:(
Chyba Bella pytałaś o to, jak ocenili, że jest chaotyczna. Nie umie zająć się czymś na dłuższa chwile, niby sie bawi, ale co chwila do mnie raczkuje. Zaczela raczkowac dopiero 19 stycznia, wiec wszystko mega późno. jest rozdrażniena to nie wie czego chce i mruczy strasznie. Ale jak się bawi to jest rozkoszna
- MoNiaaa
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
sisi no niezle mialas to ciśnienie!!! i ze się tak dobrze czulas az podziw a przed ciaza albo po mialas normalne??na wizytach u gina tez nie mialas takiego wysokiego??niebezpieczne takie ciśnienie ale dobrze ze tak szybko zareagowali i wsyztsko jest ok
przed straaniami warto się przebadać może jakies badanka porobić i startować możesz już zacząć kwas foliowy brac bo to dobrze nawet kilka miesięcy przed staraniami
Zanka moja Zuzia jak jest w obcym miejscu to nie opuszcza mnie na krok! nie zabawi się sama tylko ciagle do mnie idzie i rece wyciąga żeby ja wziąć.
powiem ci ze ja mam większy problem z Julka niż Zuzia strasznie się pyskata zrobila obraza się i histeryzuje bez powodu
- Sisi
- Wylogowany
- gaworzenie
- Sisi
- Wylogowany
- gaworzenie
- MoNiaaa
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
no to 3mam kciuki
a i zazdroszczę meza ze tak pomaga przy malej. mój w domowych obowiązkach i owszem pomaga sprząta itp. ale przy dzieciach średnio...
- Anitulka
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 4
Nasza Pola od wczoraj ma katarek, cala noc się kręciła, a ja nie moge patrzec jak moje dziecko takie biedne chorutkie i jeszcze zeby ciagle ida ale dzis od rana szaleje jak zwykle mimo zatkanego noska
- remiśleoś
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 5
Monia Zuzia to wyglada jakby miala z poltorej roczku.wymiata.piekna jest.
Anitulka katarek moze tez d zebow co? U nas zawsze jest jak zabkuje.choc u nas to czesto kaszslni katar i albo to alergia albo jakies problemyblaryngolog.
- remiśleoś
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 5
Dzis koleda a jutro ide z chlopakami do teatru na przygody koziolka matolka.no chyba ze Lenka dam babci i pojde tylko z Remikiem .pomysle jeszcze.
Dzi znow pada snieg i ladnie za oknem.pewnie za godzinke jakis spacer utniemy;)
A zaamalam sie! Kurde niby na wadze po ciazy wszystko normalnie 57 ale tali brak.porazka. jakos ni zwracalam uwagi na to a teraz nie mog patrzec.zmierzylam sie i szok.74 w pasie! W biodrach 94! Cycki 91.a przd ciaza w tali mialam 65!9 cm przybylo a biodrach 3 cm.no wec wzielam sie za cwiczenia o wczoraj.brzuszki ,rower 30 minut dziennie i zobaczymy za miesac.mam nadzieje ze ze 4 cm zgubie.
Sisi Leos spi najczesciej ra tak okolo 12 .00 i cos kolo godziny.zdazh mu sie dwa razy alerzadko.spi w nocy od 19.30 do 5.30-6.00