BezpiecznaCiaza112023

Styczniówki 2014 =)

11 lata 6 miesiąc temu #695529 przez mirka26
mój mały na dworze szaleje a ja nie umiem wyjść bo ciepło a mi tak niedobrze że szok, kiedy w końcu miną te mdłości :X zdrówka dla małej Lenki najgorsze jak dziecko choruje. mój mały też zaczyna kaszleć tchawiczo ale mam inhalator i powoli przechodzi

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 6 miesiąc temu #695531 przez Pipinka
Coś się nie wrzuciło zdjęcie ;/

11 lata 6 miesiąc temu #695532 przez mirka26

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #695533 przez Pipinka
Spróbuje jeszcze raz!

11 lata 6 miesiąc temu #695534 przez MoNiaaa
pipinka jestem zachwycona twoim foto wlasnie ja na takie czekam,!!!z julka nie mialam neistety i teraz mega mi na tymz alezy!! powiedz mi to mialas przez brzuch usg czy dopochwowo?? ja na nastepnym usg bede juz w 14 to napewno bedzie juz tez ladnie widac alez sie nie moge doczekac!!
i mega gratulacje!!!!

jak po impr4ezie urodzinowej?>

http

]

11 lata 6 miesiąc temu #695535 przez mirka26

11 lata 6 miesiąc temu #695536 przez Pipinka
Monia o tak, takie zdjęcia t piękna sprawa :D ja już miałam przez brzuch uffff:p bo nie lubie dopochwowego, lekarz powiedzial że ładnie widać więc nie trzeba ściągać majtek :side: Więc w 14 tygodniu też już będziesz miała przez brzuszek :lol: I słyszałam też bicie serduszka :D

Impreza super!! ale o 12 w nocy już żyłam nadzieją że wszyscy zaczną czuć takie zmęczenie jak ja w końcu będą chcieli iść spać!! :silly: Bianka też wytrzymała do końca, naprawde aż mi się łezka kręci w oku że to już roczek i po roczku :)

11 lata 6 miesiąc temu #695541 przez MoNiaaa
wow do 12 w nocy???twardzi zawodnicy ci sie trafili:)

now lasnie takie zdjecia tlyko wychodza przez brzuch bo przeciez te dopochwowe to tak jakby od dolu i tylko profil wychodzi mam nadzieje ze moje nastepne zdejcie bedzie takie idealne jak twoje :) zakochalam sie w nim!!

pokaz fotki z urodzinek :)

http

]

11 lata 6 miesiąc temu #695547 przez mirka26
ja tam miałam dopochwowo i też dobrze wyszło. to zależy jak się dzidzia odwróci. mój mąż nie myśli. robi mi zwierzyniec. wczoraj przyniósł mi kotkę. śliczna ale na szczęście jest mało w domu. nauczona jest na dworze, dwa pieski kotka króliki i dwie świnki to już zwierzyniec co nie?

11 lata 6 miesiąc temu #695597 przez mokka
a ja już po wizycie. usg mam mieć jutro rano i z niego będę miała zdjęcie. Jak na razie jest wszystko dobrze, słyszałam serduszko i nie mogę się doczekać jutra :)

Fasolek [*] 10tc (2016)

11 lata 6 miesiąc temu #695600 przez MoNiaaa
mokka super wiesci czekamy na fotki :)

http

]

11 lata 6 miesiąc temu #695638 przez anitkade
Dziewczyny, ja nie widzę zdjęcia Pipinki, dlaczego? Tak bym chciała zoabczyć.
Odebrałam TSH i mam 0,7, więc jestem przeszczęśliwa, że nie muszę iść do endokrynologa. Zawsze to jakieś leki mniej, a ja nie znosze leków.
Życzę zdrówka dla Lenki, mam nadzieję, że szybciutko jej przejdzie. Pogoda się poprawia, powinno być już lepiej.
Mokka, super, że wszystko ok i słyszałaś serduszko. Mam cichą nadzieję, że też nam dadzą posłuchać w czwartek :) To daj jutro zdjęcie, podejrzę sobie chętnie.
Wybieracie się w ogóle na 3d? Ja chyba nie, jeśli mi lekarz nie poleci.
Pipinka, faktycznie twardzi zawodnicy, żeby na roczku do północy siedzieć :) Grunt, że się udało i córcia zadowolona.

11 lata 6 miesiąc temu #695649 przez MoNiaaa
anitka to super ja tez nienawidze lekow!!! jeszcze troche i luteiny tez sie pozbede :D:D

ale mi dzis glowe chce rozwalic!!

a na kolacje robie dzis sos tatarski mam nadzieje ze mi wyjdzie bo ostatnio u szwagierki mi tak zasmakowal ze szok :)

http

]

11 lata 6 miesiąc temu #695664 przez mokka
anitkade ja sie na 3d nie wybieram. Ogólnie to z tego co wiem to ten efekt 3d jest bardziej jako taki bajer dla rodziców bo lekarz widzi to samo na zwykłym usg co na 3d. Poza tym teraz te nasze dzieciaczki są jeszcze nie do końca, jakby to ująć, do siebie samych podobne. Chodzi mi o to, że nie wyglądaja jeszcze jak noworodki tak do końca.

Fasolek [*] 10tc (2016)

11 lata 6 miesiąc temu #695697 przez emilka1103
Witam :) melduję się i ja po wizycie :) podejrzałam naszego Maluszka, posłuchałam serduszka :) uczucie cudne:) Dzidzia nieźle brykała, ogólnie wszystko dobrze a jak to lekarz powiedział wręcz idealnie :) także dzisiaj mam mega dobry humor :)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka