BezpiecznaCiaza112023

Styczniówki 2014 =)

11 lata 6 miesiąc temu #695756 przez emilka1103
Anitka bo Pipinka wstawiła zdjęcie na swoim profilu na fb. Masz konto tam? Ja swoje zdjęcie też wrzuciłam do naszej grupy.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #695863 przez Majusia
No to gratuluje rozbrykanego potomka Emilka :)
Jak Was znalezc na facebooku? Macie grupe?

11 lata 6 miesiąc temu #695924 przez DoMI*
Dzien dobry kochane mnie niepokoi moje planienie brazowe....
mam od wczoraj wyszły ze mnie 4 krople przestało i rano widze z znow dzis mam wizyte ale o 12...
WIECIE JAK SIE MARTWIE!!

Kocham Cię Aniołku [*]
na zawsze w moim sercu

11 lata 6 miesiąc temu #695938 przez anitkade
DoMi, nie martw się tyle. Zdecydowanie za dużo się martwisz. Najgorsze już naprawdę za nami. Oczywiście trzeba uważać, ale skoro i tak masz dzisiaj wizytę to nie ma co panikować, tylko porozmawiaj z lekarzem i tyle. Małe plamienia są normalne, szczególnie w czasie, kiedy wypadałaby miesiączka, a Tobie zaraz stuknie 12 tydzień, to akurat tak wychodzi :) Naprawdę Słonko, spokojnie. Spokój służy bobaskowi.
A jeszcze miałam o tych chorobach napisać - ja w ogóle nie oglądam telewizji, radio leci tylko w pracy, więc nie widzę chorych dzieci. Czasem na ulicy, ale to raz na parę miesięcy, nie ucieka mi jakoś wzrok szczególnie na nie. Rozumiem, że teraz jest jakaś kampania społeczna, skoro o tym mówicie. Ale polecam wyłączyć to pudło i zapomnieć, co tam pokazują. Będziecie spokojniejsze i szczęśliwsze :) A pogoda taka piękna, szkoda w domu siedzieć. Chociaż ja ostatnio jestem bardzo zmęczona, ciągle bym w łóżku leżała, a najlepiej to drzemki ucinała.

11 lata 6 miesiąc temu #695944 przez DoMI*
czesc anitko... ach no postaram sie nie martwic.. moze faktycznie masz racje..
mam nadzieke ze niec złego tam sie nie dzieje. ja tylko prgne aby maluszek był zdrowy.
teraz mnie kłuje ale nic nie leci.. niewiem moze masz racje z ta@..
anitkade ty jestes na FC?mam ciebie w znajomych?

Kocham Cię Aniołku [*]
na zawsze w moim sercu

11 lata 6 miesiąc temu #695988 przez emilka1103
Majusia dziękuję :) Tak mamy, to daj znać, jak Ciebie znaleźć na FB to dodamy Ciebie do grupy :)

Domi nie martw się na zapas, jak dzisiaj idziesz na wizytę to daj znać lekarzowi co i jak.

11 lata 6 miesiąc temu #695998 przez DoMI*
nom staram sie emilko staram sie..
ogarniam spokojnie dom..aby nie myslec za duzo..
oddam wszystko za moja dzidzie !.

Kocham Cię Aniołku [*]
na zawsze w moim sercu

11 lata 6 miesiąc temu #696008 przez anitkade
Ja nie używam fb :(
Kiedyś używałam, ale to mi zabierało za dużo czasu i usunęłam konto. Stwierdziłam, że siedzę przy kompie zamiast się spotkać ze znajomymi i porozmawiać w cztery oczy :) No trudno, to jak tutaj coś wrzucicie to sobie popatrzę :)

Wiem DoMi, że się boisz o dzidziusia, rozumiem doskonale. Też czasami mam jakieś gorsze dni i się obawiam. Ale musimy się wszystkie starać mieć dobry humor, bo zarażamy nim dzieciątka :)

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #696033 przez Pipinka
anitka i Monia hehe roczek do północy bo wszyscy przyjezdni i spali u nas, gdyby nie zmęczenie dzieci to pewnie i byśmy dłużej siedzieli...no ale ja bym chyba już zasneła na stole :silly:

Monia zdjęcia z roczku wrzuciłam na fb www.facebook.com/srales.mangales/media_s...0000462095073&type=3

Kurde anitka wrzucam co chwila to foto tutaj z usg i pomniejszyłam i ciągle błąd wyskakuje :dry: kuźwa nie wiem co jest ;/

Domi leć do lekarza z tymi plamieniami, ale słyszałam od mojego lekarza że to często się w ciąży zdarza!! Staraj się jak najwięcej lerzeć :kiss:

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #696036 przez mokka
Ach, dziewczyny, ale jestem szczęśliwa :D Wróciłam własnie z usg i okazuje się że maluch jest zdrowy, bez zespołu downa i innycg dziwnych rzeczy które gin mógł stwierdzic na usg. Mierzy prawie 8 cm i termin porodu przesunął mi się z 8 stycznia na 2 stycznia! :) Możliwe, że będę miała sylwestra na porodówce :D

Fasolek [*] 10tc (2016)

11 lata 6 miesiąc temu #696054 przez Pipinka
mokka ale fantastycznie :D :D :lol: Sylwester na porodówce hehe to ędzie najlepszy sylwester w życiu :D

pomniejszyłam już foto do minimum i tak nic;/ masakra jakas ta strona tu jest dziwna jesli o to chodzi;/

11 lata 6 miesiąc temu #696059 przez DoMI*
pipinka mam dzis lekarza o 12
ach juz niemoge sie doczekac ..trzymajcie kciuki !!

Kocham Cię Aniołku [*]
na zawsze w moim sercu

11 lata 6 miesiąc temu #696077 przez anitkade
DoMi - jasne, że trzymamy kciuki, bardzo bardzo mocno! Będzie dobrze, zobaczysz.
Mokka - mam nadzieję, że sylwester na porodówce Cię ominie, bo lekarz tez człowiek, wiesz w jakim są stanie w sylwestra. Chociaż może czasy się zmieniły, ale moje koleżanki urodzone 1 stycznia niezłe opowieści od swoim mam słyszały. Grunt, żeby było zdrowiutkie. Cieszę się, że na usg wszystko ok.
Pipinka, no trudno :( Do czwartku niedaleko, obejrzę w końcu mojego szkraba :)

11 lata 6 miesiąc temu #696085 przez emilka1103
Ja też próbuję tutaj wstawić zdjęcie, ale się nie da... Do jakich rozmiarów zmniejszacie zdjęcia, które udało się wam tutaj wstawić?

Mokka to super wiadomość :) ja te badania mam 22 lipca i też o tym ciągle myślę.

11 lata 6 miesiąc temu #696149 przez mirka26
hej dziewczynki buziaki dla was i waszych maleństw w domku i w brzuszku. ja dzisiaj od rana na ogródku. plewiłam buraczki cukinię koperek ogórki i sałatę teraz chwila relaksu i biorę się za zupę botwinkową bo mam taką ochotę że szok. przedwczoraj miałam taką ochotę na rolmopsy zjadłam dwa i po pięciu minutach pożałowałam mdliło mnie cały wieczór, na kolację mój mały wymyślił spaghetti podszedł do brzuszka i mówi; dzidziuś chcesz troszeczkę zjeść? przyłożył uszko do brzucha i po chwili mówi: mamuś dzidziuś powiedział że chce i że będzie tak się zajadał mniam mniam... dziewczyny jak zjadłam mdłości przeszły jak ręką odjoł hi hi aż się uśmiałam że moje dzieci będą miały ogromną nić porozumienia między sobą

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka