BezpiecznaCiaza112023

Styczniówki 2014 =)

11 lata 3 miesiąc temu #745265 przez Asia18
Hej ;)
u mnie też dużo zależy od tego co robię w ciągu dnia jak wiecej leże to mała jest sopkojniejsza a im wiecej chodzę i sie ruszam ona wtedy śpi i pod wieczór daje popalic kopniakami :P

A mam pytanie czy juz przybralyscie cos na wadze?? ;)

<3b :*

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 3 miesiąc temu #745288 przez DoMI*
czesc wam
witam nowa mame krecia u mnie tez bywa roznie.nie ma co swirowac..gorzej by bylo jak bys wogole ruchow nie czula przez długi okres np;calu dzien.

anitko fajnie ze juz lepiej na to patrzysz wszystko.ciesze sie.
wspolczoje bolu.ale ja dzis w nocy tez nie moglam spac,bolały mnie biodra i kosci nog.no i pisia...tez boli...
zauwazyłam ze humory mam szybko sie złoszcze,i jakas taka niedowartosciowana sem.

ja waze 56 kilo asiu czyli przytylam 10 kilo chyba...na to wyglada niestety.widze po sobie ze zrobilam sie szeroka w biodrach ,pu[a,uda troszku przybraly,piersi..i brzuszek...

Kocham Cię Aniołku [*]
na zawsze w moim sercu

11 lata 3 miesiąc temu #745289 przez DoMI*
oto mojej pociechy domek

Kocham Cię Aniołku [*]
na zawsze w moim sercu

Załączniki:

11 lata 3 miesiąc temu #745292 przez zosiaxvx
Witam nowa mamusie ;)
Ja tez ruchy czuje czasem caly czas a czasem tylko takie leciutkke szturchniecia :)
Domi sliczny brzusio ja tez probowalam wkleic ale niestety nie umiem na tablecie zmniejszyc :dry:

Kiedy śmieje się dziecko,śmieje sie cały świat !

11 lata 3 miesiąc temu #745297 przez DoMI*
wejdz na strone zmniejszacz.pl i tam zmniejsz
dziekuje

Kocham Cię Aniołku [*]
na zawsze w moim sercu

11 lata 3 miesiąc temu #745312 przez anitkade
Witaj Krecia. Ja bardzo różnie czuję, czasem sporo, czasem ledwo co. To pewnie wszystko zależy, jak się ułoży i też nie cały dzień jesteśmy wyczulone. Jak jestem zajęta to pewnie nie zwracam tak uwagi. Jak siedzę w pracy i leżę przed snem to najbardziej czuję.
Domi, jaki fajny masz brzuszek :) I ciągle masz wklęsły pępek. Ale Ty drobniutka jesteś, w ogóle nie widać, żebyś coś nadprogramowego miała poza brzuszkiem. Pewnie szybko wszystko zrzucisz, a jak się ma niedowagę to się więcej powinno przytyć, także się nie przejmuj :)
Ja przytyłam do poprzedniej wizyty ok. 4kg. Teraz minęły już dwa tygodnie, więc może być i więcej :) Ale generalnie urosły mi piersi i brzuszek tylko. Dzisiaj się zmartwiłam, bo zapięłam kurtkę, której wcześniej nie zapinałam i teraz nie wiem, czy to ten stres, czy może lżej się ubrałam i to dlatego, czy mała się poobracała. Ale martwię się trochę, a wizyta dopiero za 2 tygodnie.

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #745313 przez zosiaxvx
Moze sie uda

Załączniki:

11 lata 3 miesiąc temu #745318 przez zosiaxvx
Noo w koncu :lol:

11 lata 3 miesiąc temu #745324 przez anitkade
Zosia, fajnie, że się udało. Super brzuszek. Teraz taki etap, ze się nosi taką piłeczkę przed sobą :) Bardzo fajnie wyglądacie dziewczyny.

11 lata 3 miesiąc temu #745355 przez mokka
Ja również witam nową mamę :) też na początku świrowałam jak przez pewien czas nie czułam ruchów (w sumie to nadal się wtedy martwię) ale maa ma po prostu czasem takie dni że rusza się mniej i tyle. W sumie to tych ruchów będzie już coraz mniej bo dziecko ma coraz mniej miejsca :)

Ale macie małe te brzuszki! Ja mam wrażenie że noszę przed sobą arbuza co najmniej ;) Ile macie cm w pasie na wysokości pępka?

Ja zaczynam dziś 25 tc i widzę, że pępek zaczyna już minimalnie wystawać. Myślę, że to kwestia 2 tygodni i wystrzeli do przodu :)

Fasolek [*] 10tc (2016)

11 lata 3 miesiąc temu #745363 przez gaguka
Witam nową mamusię :) U mnie z ruchami też było różnie, czasem się denerwowałam, że mniej czuję, ale najważniejsze jest żeby codziennie dzidzia się ruszała :) Teraz już M każdy ruch czuje, a brzuch mi na boki się wygina aż od kopniaków :) Ja od początku przytyłam 4 kg, więc myślę że ok :) Byłam wczoraj w Smyku oglądać wózki i były takie "ulotki" z listą wyprawkową co dla mamy, dla dzidzi i co do szpitala - bardzo fajna!

Domi, Zosia - prześliczne brzuszki!!!

Anitka dobrze, że z mamą lepiej! Ja też teraz wspieram bardzo moją mamę, gdyż ma trochę problemów, zabieram ją do siebie na jakiś tydzień lub dwa żeby troszkę zmieniła otoczenie. :)

11 lata 3 miesiąc temu #745369 przez gaguka
Mokka ja się przed chwilą zmierzyłam i aż nie mogłam uwierzyć - mam aż 97 :/ co prawda mam 170 cm wzrostu ale nawet się nie spodziewałam, że aż tyle :( pępek mam jednak cały czas schowany :D

11 lata 3 miesiąc temu #745374 przez anitkade
Ja mam 85cm, ale wydawało mi się, że w piątek miałam też 88cm. Może coś źle zmierzyłam.

11 lata 3 miesiąc temu #745379 przez gaguka
Anitka mogłaś też schudnąć, przy stresie bardzo szybko można... dbaj o siebie :)

11 lata 3 miesiąc temu #745394 przez Anitulka
U mnie 86 cm, ale wczoraj wieczorem było 88 ;)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka