- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- Styczniówki 2014 =)
Styczniówki 2014 =)
- remiśleoś
- Wylogowany
- rozmowna
A co do kredytu to w tych czasach to chyba już norma w naszym kraju.my tez mamy na dom,bo bez tego to z 10 lat byśmy się budowali.
Pipinka dziś piątek to pewnie z M się zobaczysz?
Zosiu też się cieszę z tych ubranek,zawsze dużo kasy w kieszeni zostaje.ubranka są drogie,a dziecko tak szybko rośnie. A przytyłam 5 kg i wiem, ze pewnie na 9 jak z Remikiem się nie skończy.uroki nakazu leżenia dają się odczuć
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- remiśleoś
- Wylogowany
- rozmowna
- anitkade
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dzisiaj mama wymyśliła, żebyśmy ją z mężem wzięli do siebie na dwa tygodnie, żeby nie musiała mieć żadnych obowiązków domowych, robić zakupów itd. A my mamy jeden pokój na nas dwoje, nie ma takiej możliwości, żebyśmy ją wzięli. Nie za bardzo wiem, jak jej to wyjaśnić. Jadę do niej dzisiaj, zostanę do niedzieli, ale też wiem, że mnie to wydrenuje z energii, wrócę wykończona i załamana, a efektu i tak nie będzie, bo jej to nic nie pomoże. No ale muszę zrobić cokolwiek.
- remiśleoś
- Wylogowany
- rozmowna
Trxymam kciuki,żeby ten czas do niedzieli był miły i mało stresująy,a Twojej mamie życze dużo zdrowia.
- Asia18
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
Wczoraj byłam u lekarza niestety mała dalej nisko ale lekarka mówi że póki nie mam skurczy to nie mam sie martwić na zapas.
Mała nie chce sie w ogóle pokazac (chodzi o twarz) chowa sie ... Ale za to pięknie macha rączkami
Brzuch urósł z dnia na dzień tak mi sie wydaje a mała tak kopie że spać nie można ... Powoli zaczynam tez juz wpadać w szał zakupów chociaz pogoda nie pozwala na duże zakupy bo aż sie z domu nie chce wychodzić
Ck
<3b :*
- Asia18
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Pozdrawiam
<3b :*
- DoMI*
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
witam nowa mamusie
anitko no ni masz łatwo,pracowalam jako pieleg.na odzialach to wiem ze czasem ciezko pomoc w depresji. ale musisz byc silna,jesli mama ma tylko ciebie to nie dziw jej sie. moze wez mame do siebie ale na krocej?pogadaj z nia.
u mnie hm...
narzekam na bole brzucha ,na krzyz,na biodra... i nie pie czasem z bolu.
mama moja twierdzi ze to przez to ze to pierwsza ciaza..dlatego tak boli.
pozdrawiam
- zosiaxvx
- Wylogowany
- budujemy zdania
- drugie dzieciątko w drodze :)
Ja juz wyspana moj synus nadal chrapie, no ale co sie dziwic jak poszedl spac po 23!!
Domi ja tez narzelam na bole krzyzy smieje sie ze to dopiero polowka a co bedzie w 9mies? Beda mnie musieli na wózku wozic
Pogoda dzis okrukna bedziemy sie kisic caly dzien w domku
- mokka
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 3
Mój M o 2 w nocy poleciał na konferencję i wraca w przyszłą niedzielę...straszna lipa bo siedzę sama i musze postarać się nie paść z nudów. Swoją drogą to odkryłam w 1 szafce mole spożywcze. Umyłam ją dokładnie i przepatrzyłam wszystko co w niej było i większość rzeczy dla pewności wywaliłam zostawiając tylko to co jest w słoikach, pudełkach plastikowych itp. Myślałam, że problem z głowy, a tu dzisiaj rano widzę kolejnego delikwenta. Macie jakieś sposoby na mole? Są w sklepach podobno takie lepy, ale kurcze nie wydaje mi się to skuteczne (a już na pewno estetyczne) bo łapie tylko te latające okazy, a przecież są jeszcze jakieś larwy czy coś.
- gaguka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 2
Ja byłam z moim M na wyjeździe ostatnie 3 dni i jednego wieczora złapało mnie takie kłucie z lewej strony, że nie mogłam ani usiąść ani się położyć :/ sama nie wiedziałam dokładnie co mnie tak kłuje bo promieniowało od strony kości biodrowej, już miałam jechać na IP ale bałam się, że mnie zostawią w szpitalu, a byliśmy 100 km od Wrocławia... całe szczęście po ok 30 min przeszło (wzięłam magnez bo bałam sie czy to nie jakieś skurcze :/ ) więcej się nie powtórzyło, ale strasznie się wystraszyłam. Potem pomyślałam, że to może po kąpieli bo chwilę wcześniej ok 20 min siedziałam w wannie w ciepłej wodzie, a to podobno niewskazane :/ jak myślicie co to mogło być?
- mokka
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 3
To kłucie może być przez dziecko co uciska nerw. Ja tak czasem mam i lekarz mi mówił że to zupełnie normalne bo albo dziecko uciska nerwy, albo macica się powiększa i tak to czuć. Na wszelki wypadek możesz iść sprawdzić wszystko u lekarza, ale wyda mi się że ni ma się czym martwić
- DoMI*
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
nielubia lawedy naj lepiej kupic zywa albo naturalna w saszetkach. walka z nimi to długa wojna
zosia ja wiem ze dopiero połowa ale normalnie czasem płakac sie chce.dzis w nocy koło nerki mnie bolało musiałam pochodzic chwile.ale troche przeszło ale wrocił bol biodra.
moj M pociesza mnie i mowi ze rosnie synek.ale czasem nie ma mi do smiechu...
teraz leze i mnie kłuje i jakos musze przetrwac ten dzien
- zosiaxvx
- Wylogowany
- budujemy zdania
Gagutka ja tez slyszalam ze jak cos kluje to przewaznie macica sie rozciaga;) ale nie zaszkodzi jechac i sprawdzic jak bys sie denerwowala:)
- DoMI*
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Czesc wam co tu taka cisz...Niedziela wszystkie pewno zajete rodzinami ...
ja zauwazyłam pierwszy rozstep w ......pepku jest jak pierscionek czerwony ..aby tylko ten był
jak dzis wasze samopoczucie i brzuszki?
- zosiaxvx
- Wylogowany
- budujemy zdania
My mamy w planach dzis wycieczke do zoo tylko czekamy az mąz wroci
Mala rano w brzuszku byla aktywna teraz nie daje znaku zycia od dobrych 4 h....