BezpiecznaCiaza112023

Styczniówki 2014 =)

11 lata 2 miesiąc temu #766187 przez Anitulka
Remiś, to super że wyniki się poprawiły, oby tak dalej :)

Mirka, dobrze, że już wam lepiej, no i przede wszystkim że masz tak dobrą opiekę, dawaj znać jak tylko dowiesz się czegoś nowego :)

Dziewczyny, nie ma co się martwić na zapas. Nasze dzieciątka będą grzeczne jak aniołki i przesypiać będą całą noc, ażeby mamusie się powysypiały i nie marudziły... A tatusiowie oczywiście będą pomocni i wyrozumiali jak nigdy ;)i tego się trzymajmy :laugh:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 2 miesiąc temu #766202 przez mokka
anitkade jeśli chodzi o kopanie to ja mam wrażenie, że Zuzka ma jedną wielką porę aktywności. Jak tylko usiądę to kopie albo się wierci, czasem jak idę to też kopie i do tego się chyba nigdy nie przyzwyczaję ;) Wiadomo, że czasami są dni kiedy pokopie od niechcenia kilka razy i dość, ale rzadko się tak zdarza :) Jeżeli po porodzie też będzie taka ruchliwa to aż się boję myśleć co to będzie :)

Fasolek [*] 10tc (2016)

11 lata 2 miesiąc temu #766214 przez anitkade
Mokka, to widzę, że mam się nieźle jednak :D Mnie kopie głównie jak siedzę i leżę na plecach. Wieczorem kopie niezależnie od pozycji. Ale jak chodzę to bardzo rzadko, może jak się najem czekolady i nie ma bidula co robić z energią :)

11 lata 2 miesiąc temu #766235 przez Pipinka
Remiśleoś bardzo się ciesze że lepiej i oby wszystko sie ustabilizowało !!!! :)

Mirka współczuje i trzymam kciuki by było dobrze!!! Niech Wiktor jeszcze wytrzyma z 9-10 tygodni !! :)

Moja mała jest tak samo ruchliwa jak Bianka była w brzuszku już widać jak tam intensywnie się kręci :woohoo: i to raczej prawda że jak ruchliwa w brzuszku toi ruchliwa później bo Bianka to mój mały Żywiołak i z drugą chyba będzie podobnie :lol:

Ale jeśli chodzi o to czy w podobnych porach jest aktywna po porodzie co i w brzuchu to nie sądze, po porodzie dzidzia jak ma spokój i jest najedzona,przebrana to śpi..przynajmniej ja tak miałam że Bianka w sumie ciągle spała i co 4h karmienie :) ale jak karmiłam cycem na początku to i co godzine chciała jeść to to przyznaje było wykańczające!

11 lata 2 miesiąc temu #766274 przez mirka26
i dalej nie ma tego lekarza do posiewu, kurde. jak chodzę to plamię takim jasnym brązowym, jak leże to tak nie. chyba sobie już do końca poleżę mam nadzieję że w domu'

11 lata 2 miesiąc temu #766275 przez MoNiaaa
Zuzka tez bardzo czesto kopie jak leze to juz wogule ma pole do popisu wydaje mi sie ze jest duzo bardziej aktywna niz Julka w brzuchu.zobaczymy jak to bedzie po porodzie

ale u nas sie rozlalo:( buu nie nawidze takiej pogody!!!

http

]

11 lata 2 miesiąc temu #766350 przez mirka26
posiew wzięty i usg zrobili bo plamiłam znowu i boli brzuch. kroplówki podane no i na sto procent Wiktor hi hi ale miał jajka aż się uśmiałam. z małym super jednak się łożysko nie odkleja podejrzewają jakąś bakterię, ale do poniedziałku przynajmniej mam leżeć plackiem i tylko na siku wychodzić

11 lata 2 miesiąc temu #766384 przez mokka
Mirka, całe szczęście, że wszystko dobrze! :) do poniedziałku się wszystko wyjaśni, a przynajmniej wiesz na pewno, że i z łożyskiem i z młodym wszystko jest dobrze :) bardzo się cieszę! :)

Fasolek [*] 10tc (2016)

11 lata 2 miesiąc temu #766473 przez pysiaczek19918
Mirka najważniejsze że Wiktorek ma się dobrze... Ja pamiętam jak miałam usg i gin mi cipke Zuzki pokazywała to też się uśmiałam:) mam nadzieję że wszystko będzie dobrze i niedługo puszczą Cię do domciu wiadomo w domu najlepiej chociaż w szpitalu też wiadomo szybka pomoc cały czas pod obserwacjąwięc może i lepiej że Cię narazie trzymają. Nie martw się kochana będzie dobrze zobaczysz musisz leżeć i być cierpliwa. Buziaczki dla Ciebie i Wiktorka:*

11 lata 2 miesiąc temu #766482 przez anitkade
Mirka, cudownie! To leż grzecznie i odpoczywaj, do poniedziałku niedaleko :) Pogłaszcz Wiktorka od ciotek, ale nie za mocno :)

11 lata 2 miesiąc temu #766511 przez joannap1991
kilka dni mnie nie było a tu tyle postów!:D ale nadrobiłam :))

tak sobie siedze i myśle dziś 29 tydzien jeszcze chwila i nadejdzie TEN wielki dzien ;)) nie moge uwierzyć jak ten czas szybko leci...

11 lata 2 miesiąc temu #766523 przez mirka26
dzięki dziewczynki że jesteście. mam w was duże wsparcie. a Wiktorek jak go tylko pogłaskałam to zaczoł fikać hi hi

11 lata 2 miesiąc temu #766532 przez anitkade
Ale słodki ten Wiktorek! :) Dobrze, że jeszcze mu się nie spieszy.

11 lata 2 miesiąc temu #766607 przez DoMI*
Mirka cieszy nas to ze to nie łozysko a moze dadza jakies leki i bedzie po bakteri. kochanna lez i pisz do nas :)

a ja mam wiesci o przeprowadzce ..moj M dostał prace i sie bedziemy przeprowadzac

Kocham Cię Aniołku [*]
na zawsze w moim sercu

11 lata 2 miesiąc temu #766635 przez mirka26
domi to pogratuluj mężowi nowej pracy i teraz uważaj przy tej przeprowadzce, a no Wiktorek w brzuszku a już się tatusia słucha bo go tatuś prosił żeby siedział w brzuszku aż do końca

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka