- Otrzymane podziękowania: 4
- /
- /
- /
- /
- Styczniówki 2014 =)
Styczniówki 2014 =)
- Anitulka
- Wylogowany
- rozmowna
ja też lubie jak śnieg sypie, ale jeśli nie muszę wychodzić z domu poza tym nie mam kurtki zimowej na mrozy więc jakoś mi się nie śpieszy, żeby zima nadciągnęła
Mirka, to super, że wszystko jest ok
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- lenartowicz
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
- lenartowicz
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Iciulinka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 2
Zima to moja ulubiona pora roku, uwielbiam biały śnieżek kurtkę zimową właśnie kupiłam, więc się zimy nie boję tylko narty będę musiała sobie odpuścić w tym sezonie, ale co tam
Mirka dobrze, że się wszystko wyjaśniło. A zostawili Cię w szpitalu na obserwację, czy puścili do domu?
- lenartowicz
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- pysiaczek19918
- Wylogowany
- budujemy zdania
Anitulka dziekuje za link...przeczytalam i juz wszystko wiem. Mysle ze to fajne rozwiazanie jak sie np chce gdzies wyjsc. Mysle ze bede z tego korzystala.
- Pipinka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Jesteście całym moim światem :*
Mokka śliczny brzunio, wyglądasz super !!
Anitka no ta Twoja lekarka jest jakaś skrzywiona na punkcie wagi
Też mam fride do nasa i jak dla mnie super!! a do paznokci nożyczki ale to co kto woli
Zgadzam się z Monią i Dorcią gąbka do kąpieli to rewelacja przez pierwszy okres kąpieli a później wyrzuciłam i już Bianka leżała i pluskała na prawo i lewo
Co do świąt to ja się już nie mogę doczekać,teraz Bianka taka ciekawa będzie wszystkiego i śniegu i pewnie będe ciągle ganiała za nią by nie ciągła za bąbki a w dodatku świadomość że za chwile będziemy we czwórkę !!!
U mnie nareszcie remont zaczyna dobiegac końca i już mamy swoja sypialnie pomalowaną na fiolet taki śliwkowy..jest piękny!!! , a tak się bałam by nie było za ciemno bo do tego mam czarną oprawe łóżka i czarny żyrandol z kryształkami !! i już prawie pomalowałam pokój dla Bianki na żółto i dwie ściany różowe...kocham malować!! w zasadzie chwilami skaczę po tej drabinie i zapominam że jestem w ciąży a mój M tylko biedny bardziej zdenerwowany i chodzi i chucha i dmucha na mnie hehe a nic nie poradzę że to mnie relaksuje i prócz sufitów nie pozwole mu więcej pomalować , najgorsze jest to że mam całą szafe zakurzonych ubrań naszej trójki do prania ;/ i powoli zaczynam to ogarniać i dopiero zacznę szykować wszystko dla Odetty..
Ale szybko leci ta ciąża, jeszcze chwila i po kolei będziemy się wykluwać ja torbę do szpitala chce spakować przed świętami, niech sobie już będzie czekać
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
- Otrzymane podziękowania: 1
Witaj Lenartowicz. Loginu raczej nie można zmienić. Chyba musiałabyś nowe konto utworzyć.
Iculinka gdzie kupiłaś kurtke zimowa? Ja już w płaszcz się nie dopinam, w kurtkę za chwilę nie będą wiec też muszę coś zakupić. A nie chce nic drogiego bo szkoda mi kaski na te dwa miesiące.
Pipinka super, że już prawie pomalowane. Jak będziesz miała wszystko gotowe to na fotki czekamy. zółty i róż- ciekawa jestem
No i wpadaj do mnie, bo od dwóch miesięcy (odkąd tu mieszkamy) proszę małża o pomalowanie dwóch malutkich ścian na szaro i doprosić się nie mogę. A jak mówię, że sama to zrobię to mówi, że nie, bo nie umiem
Też mam w planie przed świętami torbę zapakować.
O tak, święta z dzieciaczkami są boskie. Pamiętam jak rok temu Lenia była zainteresowana bombkami, no i tym co pod choinką
- Pipinka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Jesteście całym moim światem :*
Bianka rok temu akurat zaczeła raczkować i ciągle kręciła się koło choinki i patrzyła na te wszystkie świecidełka O tak Święta z dziećmi są najpiękniejsze
- Iciulinka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mój M też pomalował sypialnie, a teraz jeszcze planuje dorobić szczegóły. Chce namalować fajne zwierzątka nad łóżeczkiem
- Adka94
- Wylogowany
- gaworzenie
Miałam dziś wizytę u ginekolog i szyjka mi się nie skraca rozwarcia tez nie mam ale mam te skurcze cały czas mam brać magnez i no-spe za 3 tygodnie mam do niej przyjść znowu i powiedziała ze nie zdziwi się jak na święta będę już z dzieckiem.
Nie pokoi mnie tylko to ze w ciągu 2 tygodni przytyłam tylko 0.5 kg
- niteczka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- mirka26
- Wylogowany
- budujemy zdania
P [imurl=http://www.zapytajpolozna.pl]
- lenartowicz
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
- Otrzymane podziękowania: 1
Ale fajnie będzie ten pokój wyglądał, no i ten napis. Super sprawa. Poźniej dojdzie jeszcze kraina Odetki tak? Będą miały razem pokój?
Lenia na razie ma malutki, a jak druga kobitka podrośnie to razem przeniosą się do naszej sypialni która jest spora.
Ja żałuję trochę pokoju Leni, ale robiliśmy go jak jeszcze nie znałam płci :/
Iculinka he he dobry plan. Ja już z ciążami skończę, wiec nie chce szaleć z kurtką
Adka a gin mówił coś na tą wagę? Może więcej się ruszałaś, mniej jadłaś. Pewnie nadrobisz