BezpiecznaCiaza112023

Styczniówki 2014 =)

11 lata 1 tydzień temu #806689 przez Linka2
Hej laseczki, ja wróciłam właśnie z usg (teraz mam dużo częściej kontrole) no i jutro do szpitala.. ;) kto wie, może już jutro będę mieć dzieci przy sobie :)
Łożysko mam już w trzecim stopniu, więc będą mi sprawdzać przepływy, czy wszystko jest ok.. no i ogólnie podejmą decyzję kiedy robimy CC - to nie zależy tylko od mojego lekarza ale od całego konsylium lekarskiego w szpitalu a przede wszystkim od pani profesor kierowniczki kliniki.. tej samej o której pisze Pysiaczek, bo my z tego samego miasta i szpitala ;)
o właśnie, Pysiaczek, Ty w końcu wychodzisz jutro czy w sobotę? bo nie wiem czy w sobotę robią wypisy.. ale chyba robią, jakoś mi się tak obiło o uszy jak byłam tam ostatnio
W każdym razie pewnie znowu zniknę z forum na jakiś czas, bo z komórki jakoś nie bardzo lubię pisać - trzymajcie proszę za nas kciuki, żeby chłopcy byli zdrowi, jak najwięksi, żeby nie musieli leżeć w inkubatorach... generalnie żeby wszystko było ok ;) a ja z góry dziękuję, potem będę trzymać kciuki za Was! :D

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 1 tydzień temu #806691 przez Zanka1989
Linka serduchem jestem z Tobą :* Będę sie modlić, żeby wszystko było dobrze :)

11 lata 1 tydzień temu #806696 przez anitkade
Linka, trzymam kciuki baaardzo mocno. Na pewno będzie dobrze. Powodzenia w szpitalu i daj cynk jak tylko wyjdziesz. Miej się tam dobrze ze swoimi skarbami.

11 lata 1 tydzień temu - 11 lata 1 tydzień temu #806699 przez emilka1103
Linka powodzenia :) trzymamy kciuki za Ciebie i Twoich chłopców :)

Co do spania z dzieckiem to ja jakoś sceptycznie jestem nastawiona. Wiem, że jak dziecko się urodzi to zadziała instynkt i krzywdy się dziecku nie zrobi, ale tak jak Monia pisze kilka nocy nie przespanych może zrobić swoje. Ja po prostu bym się bała.

11 lata 1 tydzień temu #806702 przez Anitulka
Linka trzymamy kciukasy :kiss: i czekamy na Twoj powrót na forum z nowymi wrażeniami i pewnie już w nowej roli :)

My malutka od początku planujemy klasc w łóżeczku, jedynie z nami w łóżku będzie np. w weekendowe poranki, jak bedziemy we trojke leniuchowac- taki jest plan i mam nadzieje, ze tego sie uda trzymac ;)

11 lata 1 tydzień temu #806704 przez mirka26
trzymam kciuki będzie dobrze kochana
ja po świniobiciu i ledwo żyję... wszystko mnie boli

11 lata 1 tydzień temu #806706 przez mokka
Mirka....raaaany....taka swojska kiełbaska, albo kiszka...mmmm....:) muszę zagadac do moich dziadków czy planują coś w tym roku bić.

Linka ja również trzymam kciuki i czekam na relacje co i jak i jak pierwsze dni macierzyństwa :)

Fasolek [*] 10tc (2016)

11 lata 1 tydzień temu #806719 przez Bella27
Linka jestesmy z Tobą!
Ja już dziewczyny wróciłam od mamy. Mama T przyszła mi posprzątać.Strasznie to jest dla mnie krepujące i stresujące :dry:
Dostałam od rodziców T piękne łóżeczko.Jak mi się uda to wrzucę zdjęcie.Nie mogę się nacieszyć.Miałam się oszczędzać ale robię już kolejne pranie, do końca tygodnia muszę wszystko ogarnąć.Spakowałam też już jedną torbę do szpitala(biorę dwie bo do jednej się nie zmieszczę), a do drugiej jeszcze muszę dopakować kilka rzeczy.
Mam przeczucie, że długo nie pociągnę.Dzisiaj strasznie brzuch mi twardniał i bolał, a przed chwilą pisała do mnie koleżanka, która też ma termin na 10 stycznia, że w nocy urodziła.Eh...

11 lata 1 tydzień temu #806724 przez Bella27

11 lata 1 tydzień temu #806727 przez Bella27
Załączniki:

11 lata 1 tydzień temu #806730 przez Zanka1989
Kurcze.. powinni mi ograniczyć dostęp do allegro :P tyle fajnych rzeczy :)
Kumpela mówiła, że ten organizer jest super i według niej może mi się przydać. A u tego sprzedawcy znalazłam rogal do karmienia, krem na brodawki i krem z tlenkiem cynku z linomagu.... jak podliczyłam to zapłaciłabym 156 zł.....już sama nie wiem
allegro.pl/munchkin-organizer-na-lozeczk...yki-i3774642504.html
allegro.pl/poduszka-dla-kobiet-w-ciazy-i...gal-i3766925428.html

Bella - przepiękne to łóżeczko :)) :kiss:

11 lata 1 tydzień temu #806741 przez Bella27
Zanka1989 też wiszę cały czas na allegro;-)Obejrzałam ten organizer i teraz mnie kusi żeby go zamówić :laugh:
Musze poczekać aż mój T przyjdzie z pracy żeby się skonsultować...tylko, że on nie ma wyobraźni i pewnie powie, że to zbyteczne...ale przydał by mi się...bardzoooo!!!

11 lata 1 tydzień temu #806757 przez motylek19
Bella zajebiste ! Widziałam takie w sklepie tylko miało zamiast misia jakieś inne zwierzątko

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 1 tydzień temu #806770 przez Zanka1989
hihi to co Bella - kupujemy ? :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

11 lata 1 tydzień temu #806771 przez Bella27
motylek19 dzięki:-)
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka