- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Styczniówki 2014 =)
Styczniówki 2014 =)
- MalyCzarnyKot
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-

Na szczescie moj maz byl ze mna w szkole rodzenia, to pewnych tematow juz nie musimy dyskutowac

ale sie rozgadalam....
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- kasiek21
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 3
- krecia88
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
dobre jakosciowo pieluchy wydaja sie byc z motherhood - chociaz tam cena powala (ja kupilam dwa pudelka - tetra i flanela, w calkiem sporej promocji i jestem zadowolona - po praniu wygladaja dobrze- -kolor nic nie stracil, ksztalt tez ok)
Dzis wogole chodziłam za prezentami, ale na szczescie juz wszystko mam. Schowałam je tak ze moj mąż sie nie zorientuje. Potem wsytarczy je tylko zapakowac i wsunac pod choinke.
co do fotela do karmienia to nie posiadam, ale kupilam sobie kure z la millou - najpierw posluzy jako podporka dla malucha przy akrmieniu, a potem bedzie go latwiej "ustabilizowac" w pozycji siedzącej
- mokka
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

- anitkade
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5

Kocie i Ulcia - dzięki za pomoc w poszukiwaniach

Nie uwierzycie, co się stało - zadzwonił listonosz domofonem, otworzyłam, po czym zadzwonił drugi raz i pyta, czy tu mieszka (imię i nazwisko męża) i powiedziałam, że to mój mąż i odbiorę paczkę, a on na to - a poczeka pani 15 minut, pobiegnę na pocztę po nią. Zatkało mnie. Oczywiście, ze poczekam, tylko nie przyzwyczaiłam się, że listonosze tak robią. Jakiś dzień miłych panów dzisiaj mam

Co do wspólnego spania, ja jestem bardzo mocno do tego przekonana i przykro mi, że mąż powątpiewa w mój instynkt. Przecież matka lekko śpi i o ile nie popije to na pewno dziecka nie przygniecie. A ja nie popijam i nie planuję. No ale zobaczymy. Może w szpitalu pośpię z Hanią, a po 3 nocach mąż się uspokoi i mi pozwoli. Bo naprawdę jestem pewna, że tak chcę i mam poczucie, że tak właśnie będzie dobrze dla nas wszystkich.
- mokka
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

- anitkade
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Co do paczki - listonosz mi przyniósł, ale niestety otulacze dwa są zgodne z zamówieniem, a trzeci za duży

- motylek19
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Jola29
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-

Ulcia78 to widzę że nie tylko moja druga ciąża przysparza mi więcej problemów niż pierwsza. Zresztą jakoś takie dziwne ma przeczucie, że chyba urodzi się wcześniej. Zobaczymy.
A Twoje pierwsze dzieciatko ile ma lat? Moja córka w sierpniu skończyła 6, więc różnica wieku będzie spora, ale damy radę.
Co do spania dzidziula, to ja preferuję od początku w łóżeczku. Moja córka od początku spała w łóżeczku i nigdy potem nie mieliśmy problemu z tym aby spała sama:) No ale to decyzja każdej z mam:)
- niteczka
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 2
Jolu- tak ja jeszcze pracuje do przyszlego piatku,taka mam nadzieje, bo juz ledwo sie w tej pracy tocze. Dzisiaj jakos tak wszystko mnie boli. Brzuch dosc czesto robi mi sie twardy. Siku chodze co chwilke, takze mysle, ze malenstwo bedzie przed terminem, ale to sie okaze.
- pysiaczek19918
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 2
Linka pewnie sie spotkamy bo ja tu wracam w poniedzialek.
Dzisiaj robili mi usg przeplywy lepsze niz ostatnio ale wod dalej malo. I pytalam lekarza co dalej jak to tak ubywa to powiedzial ze trzeba bedzie rodzic. Mysle ze moze to byc w grudniu a tak chcialam zeby Zuzia byla ze stycznia. No coz najwazniejsze zeby byla zdrowa. U mnie chyba sn sie zapowiada chyba ze nagle trzeba bedzie rodzic to cc bo mala nie jest calkiem glowka tylko na skos. Co do spania z mala to mm zamiar klasc ja do lozeczka ale jak bedzie to sie okaze
- MoNiaaa
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
- Otrzymane podziękowania: 46
moja kuzynka ma 2 dzieci i spi z obojgiem jedno ma ponad 2 lata a druga ma juz 5 tzn 5;atka we wakacje poszla w koncu spac do swojego lozka ale ja sobie nie wyobrazam!
te poduchy do karmienia to nas w szpitalu kazda mama dostaje na czas pobytu taka poduszke do karmienia.po za tym oddzial polozniczy jest po remoncie(choc sciany juz poobijane) ale pokoje 2osobowe kazdy z lazienka tylko malo tych sal jest chyba tylko 4...do tego jak teraz wychodzilam ze szpitala to wlasnie konczyli remontowac porodowke bo przez jakis czas porodowki byly w zwyklych salach...mam nadzieje ze jak przyjde rodzic to juz na nowa

- motylek19
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Jesten po wizycie. Na paciorkowca mam dostać antybiotyk w szpitalu, gin na karcie ciazy mi napisał "GBS+" szyjka dobra, tętno ok. Za tydzień pierwsze ktg
- Zanka1989
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Wracając do nocnego wstawania, to my właśnie mamy taki fotel (trochę się nawet buja

- anitkade
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-