BezpiecznaCiaza112023

Styczniówki 2014 =)

11 lata 1 miesiąc temu #847780 przez motylek19
Kurde, ale się nakombinowalam żeby wstawić te zdjęcia :p ale się udało.

Bella dziękuje:* ale chce schudnac jeszcze 5kg minimum, w przyszłym tyg idę na fitness do wakacji musi być lux:) mówiłam, ze nasi synkowie to podobni :p

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #847783 przez krecia88
motylek moja Julka spi w lozeczku
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Załączniki:

11 lata 1 miesiąc temu #847784 przez motylek19
Slodzinka

11 lata 1 miesiąc temu #847786 przez Bella27
krecia88 , Juleczka do schrupania:-), a co do czapeczek to znam ten grymas u nas jest podobnie:-)

11 lata 1 miesiąc temu #847794 przez MoNiaaa
Dawidek sliczny :) zazdroszcze ci figury super wygladasz :)

Julcia tez piekna jakiego slodkiegokroliczka ma :) i czuprynka tez niczego sobie :kiss:

u nas noc kiepskapo 2 godz ja usypialam :huh: alespodziewalam sie bo wczoraj caly dzien przespala :)

http

]

11 lata 1 miesiąc temu #847803 przez Bella27
Monia, my mamy tak samo jak mały wyśpi się w dzień to w nocy kaplica...

11 lata 1 miesiąc temu #847830 przez kociaczek1610
witam wszystkie mamuski :)
Dawidek sliczny Julcia tez :) jak te dzieciaczki sie zmieniaja :) co tydzien inaczej wygladaja :)
u nas noce od 2 dni oki oby tak dalej:) wczoraj bylismy u mamy Filip oczywiscie wszystko oladal smial sie opowiadal :) lacznie spal moze z 15 min :) jak przyjechalismy do domu ze zmeczenia nie mogl zasnac a jak zasnol to ciezko bylo dobudzic na kapanie :P no ale jakos sie obudzil wykapalismy go i dalam mleka i dalej spal :) od 19-2 i od 2.30-5 i od 5.30-8 :) wiec sie wyspalismy :) w poniedzialek idziemy na szczepienie i biore te zwykle szczepionki .

Załączniki:

11 lata 1 miesiąc temu #847832 przez MoNiaaa
kurcze a ja chyba zgubilam nasze obraczki :( przeszukalam wszystko i nie moge ich znalesc..:(
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

http

]

11 lata 1 miesiąc temu #847834 przez kociaczek1610
mtylek ale chudzina z ciebie :) zazdroszcze . a malego to trzymam w pionie do odbicia a tak to na lezaco :) nie chce by mial za ciezko na kregoslop.
bella dobrze powiedzialas twojemu :)
wczoraj wkoncu po 2 dniach byla kupka. dzis tez sie wyciskal ale byla taka tyci bobka i nic. kurcze po czym by mial to zatwardzenie ;/ pozniej dam mu soczku jablkowego powiem tesciowej zeby kupila :)

11 lata 1 miesiąc temu #847836 przez kociaczek1610
Monia moze gdzies wlozylas w jakies pudeleczko usiadz pomysl na spokojnie:) albo zapytaj M moze on gdzies je przelozyl? ja moja obraczke nosze caly czas i zareczynowy :) a M nie nosi obraczki wogole. mial ubrane moze ze 5 razy lanie po slubie ;/ ale on nie moze nosic do pracy wiec na koniec dnia nie bedzie zakladal . jak nie zapomne to na chrzest mu wcisne ja na palec :D a co tam :P

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #847889 przez Anitulka
Motylek,Dawidek super i ty jak fajnie wyglądasz :) musze w końcu zroboc sobie jakies zdjęcie z Polą bo jak narazie to mam tylko kilka ktore robi mi W. i na każdym jestem albo obrzygana albo wygladam jak zombi po calym dniu :laugh:

Julka też śliczniutka. Rzeczywiście chyba troszke jej się włoski wytarły (albo tak na zdjęciu wygląda tylko). A myslalam że razem z Polą będą takimi kudłaczami na forum :silly: A zajączek bombowy!

Kociaczek widać że nie ma to jak u babci ;)

Monia, ale się porobiło z tymi obrączkami. Pomyśl na spokojnie a jak nic nie wymyslisz to zapytaj męża czy nie widzial... oby sie znalazly. Ja zawsze cos schowam i mowie sobie "tu położę żeby pamiętać" i oczywiscie pozniej przeszukuje całą chatę :silly:

11 lata 1 miesiąc temu #847905 przez motylek19
Dziękuje dziewczyny za mile słowa, ale ładna figure to ja mialam ale kiedyś. Ale naprawdę bardzo mi milo.
Kociaczek babcia niczego sobie :) super:)

Monia obrączki się znajdą w najmniej oczekiwanym momencie jak to zwykle bywa :)

11 lata 1 miesiąc temu #847914 przez motylek19

11 lata 1 miesiąc temu #847917 przez Bella27
Monia, obrączki na pewno się znajdą!
Kociaczek, babcia wygląda jak Twoja siostra:-)
Kasia, nie dołuj się:* Igorek słodziaczek! :)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka