- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Styczniówki 2014 =)
Styczniówki 2014 =)
- motylek19
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- MoNiaaa
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
- Otrzymane podziękowania: 46

no i dzis ide w koncu ostatnie papierki do becikowego donoiesc mam nadzieje ze juz bedzie ok i ze rodzinne tez nam sie dostnie
- Bella27
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 3
Monia, powodzenia w załatwieniach!

- motylek19
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Dagnes
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 15
Ostatnio u nas kupki coraz rzadziej sie pojawiaja. Juz 3 razy dalismy kawalek czopka glicerynowego ale wiecej juz nie podam. Wyczytalam ze dzieci karmione piersia moga prawie calkowicie trawic mleczko i dlatego tymi kupami nie trzeba sie przejmowac pod warunkiem ze dziecko moczy pieluszki i puszcza baczki. Teraz dalismy czopek po 5 dniach a w necie znalazlam wypowiedz lekarki ze u niej rokordzista to 3 tygodnie nie robil. A jak u Was jest z czestotliwoscia? - pytanie do mam karmiacych wylacznie piersia.
- krecia88
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

To szczepienia robia w noge?! Nie wiedzialam...
Ja od dzis wprowadzam rytm dnia u malej. Tzn ten co juz mamy postanowilam uregulowac. Pierwszy sukces- drzemka po sniadanku-mala sama usnela w lozeczku

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- anitkade
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5

Dagnes, u nas masakra. Teraz czwarty dzień bez kupki, nasz rekord. Zwykle 3 dni, ale czasami po tych 3 dniach to zrobiła 3 kupki w jeden dzień. I widzę, jak się pręży ciągle, nie wiem, czy to bąki, bo puszcza bąki i dalej ciśnie. Wydaje mi się wtedy, że to kupkę, ale to trwa 3 dni i nawet jak zrobi to od razu ciśnie dalej. I płacze nieraz, nieraz wrzeszczy. Jeśli chodzi o czopki to nam lekarz polecił homeopatyczne Viburcol. One są niby uspokajające, ale to homeopatyczne, więc tam prawie nic nie ma tylko gliceryna i są bezpieczniejsze od glicerynowych, bo w tych drugich jest substancja wzmagająca perystaltykę jelit. Ale Viburcol czasem wywoła kupkę, a czasem nie. Raz jak daliśmy na uspokojenie to zrobiła po nim kupkę, a jak daliśy na kupkę to nic nie było. W sumie do tej pory, bo to 4 dni temu. Może ją zatkaliśmy? Ale bączki puszcza. A mam takie pytanie - czy bączki mają śmierdzieć? Bo mi koleżanka powiedziała, że jak śmierdzą to znaczy, że coś nie tak się trawi i powinny być bezwonne. Wiecie coś na ten temat?
Czopek glicerynowy dawaliśmy 2 razy i zadziałał świetnie. Tylko właśnie nie można za często, więc nie chcę. Tylko mi żal HAnusi, bo się męczy i nie wiem, czy z kupą, czy z bąkami i czy dawać wieczorem czopek czy nie. Pomasuję brzuszek dzisiaj znów, może wypchamy coś.
- anitkade
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5

Ale miałam Wam powiedzieć - pierwsza noc na pleckach!! I pospała sporo. Dopiero po karmieniu o 7.00 ją dałam na brzuszek, bo ją coś wierciło i na brzuszku mogła zasnąć. Chociaż może powinnam na pleckach trzymać i niech ciśnie cały dzień aż się uda?
- Anitulka
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 4
Krecia, ukłucie jest w udko

Ważyłam w piatek Pole ma kilka sposobów i wyszlo ze w 8 dni przybrała ponad pół kilo

- Dagnes
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 15
Idziemy zaraz na spacer. Zimno dzis troche ale w najblizszych dniach nie zapowiada sie na lepsza pogode wiec nie bedziemy sie kisic w domku caly tydzien.
- MoNiaaa
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
- Otrzymane podziękowania: 46

jedyne co to wieczorem codziennie jest kapiel o tej samej godzinie pozniej jedzenie i usypianie niestety tylko na rekach:( podziwiam jak wasze dzieci same zasypiaja.
kupki i baczki Zuzi smierdza nie zastanawialam sie czy to dobrze czy zle nie widze zeby ja cos bolalo wiec pewnie ok

a kupki ostatnio sa codziennie nawet 3 razy.jedynie to juz nie wiem jak pampka zakladac bo w=zawsze sie przesragora

nam z kolei polozna powiedziala ze przy mm sa rzadziej kupy

]a to moje corcie

- kociaczek1610
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- 08.02.2013 [*] Aniołek

- krecia88
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Mag
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

monia ale super zdjęcie, piękne włosy ma Twoja córa!
- krecia88
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-