- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Styczniówki 2014 =)
Styczniówki 2014 =)
- motylek19
- Wylogowany
- rozmowna
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- MoNiaaa
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
- Otrzymane podziękowania: 46
no i dzis ide w koncu ostatnie papierki do becikowego donoiesc mam nadzieje ze juz bedzie ok i ze rodzinne tez nam sie dostnie
- Bella27
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 3
Monia, powodzenia w załatwieniach!
- motylek19
- Wylogowany
- rozmowna
- Dagnes
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 15
Ostatnio u nas kupki coraz rzadziej sie pojawiaja. Juz 3 razy dalismy kawalek czopka glicerynowego ale wiecej juz nie podam. Wyczytalam ze dzieci karmione piersia moga prawie calkowicie trawic mleczko i dlatego tymi kupami nie trzeba sie przejmowac pod warunkiem ze dziecko moczy pieluszki i puszcza baczki. Teraz dalismy czopek po 5 dniach a w necie znalazlam wypowiedz lekarki ze u niej rokordzista to 3 tygodnie nie robil. A jak u Was jest z czestotliwoscia? - pytanie do mam karmiacych wylacznie piersia.
- krecia88
- Wylogowany
- budujemy zdania
To szczepienia robia w noge?! Nie wiedzialam...
Ja od dzis wprowadzam rytm dnia u malej. Tzn ten co juz mamy postanowilam uregulowac. Pierwszy sukces- drzemka po sniadanku-mala sama usnela w lozeczku najlepsze jest to ze dla niej smoczek to chyba zbedny dodatek. Swietnie sobie bez niego radzi
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- anitkade
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Dagnes, u nas masakra. Teraz czwarty dzień bez kupki, nasz rekord. Zwykle 3 dni, ale czasami po tych 3 dniach to zrobiła 3 kupki w jeden dzień. I widzę, jak się pręży ciągle, nie wiem, czy to bąki, bo puszcza bąki i dalej ciśnie. Wydaje mi się wtedy, że to kupkę, ale to trwa 3 dni i nawet jak zrobi to od razu ciśnie dalej. I płacze nieraz, nieraz wrzeszczy. Jeśli chodzi o czopki to nam lekarz polecił homeopatyczne Viburcol. One są niby uspokajające, ale to homeopatyczne, więc tam prawie nic nie ma tylko gliceryna i są bezpieczniejsze od glicerynowych, bo w tych drugich jest substancja wzmagająca perystaltykę jelit. Ale Viburcol czasem wywoła kupkę, a czasem nie. Raz jak daliśmy na uspokojenie to zrobiła po nim kupkę, a jak daliśy na kupkę to nic nie było. W sumie do tej pory, bo to 4 dni temu. Może ją zatkaliśmy? Ale bączki puszcza. A mam takie pytanie - czy bączki mają śmierdzieć? Bo mi koleżanka powiedziała, że jak śmierdzą to znaczy, że coś nie tak się trawi i powinny być bezwonne. Wiecie coś na ten temat?
Czopek glicerynowy dawaliśmy 2 razy i zadziałał świetnie. Tylko właśnie nie można za często, więc nie chcę. Tylko mi żal HAnusi, bo się męczy i nie wiem, czy z kupą, czy z bąkami i czy dawać wieczorem czopek czy nie. Pomasuję brzuszek dzisiaj znów, może wypchamy coś.
- anitkade
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Ale miałam Wam powiedzieć - pierwsza noc na pleckach!! I pospała sporo. Dopiero po karmieniu o 7.00 ją dałam na brzuszek, bo ją coś wierciło i na brzuszku mogła zasnąć. Chociaż może powinnam na pleckach trzymać i niech ciśnie cały dzień aż się uda?
- Anitulka
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 4
Krecia, ukłucie jest w udko
Ważyłam w piatek Pole ma kilka sposobów i wyszlo ze w 8 dni przybrała ponad pół kilo czy to nie za duzo? Co prawda od tygodnia, szczególnie wieczorem chce jeść co godzine i sama widzę że rośnie strasznie, ale zeby az tak...
- Dagnes
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 15
Idziemy zaraz na spacer. Zimno dzis troche ale w najblizszych dniach nie zapowiada sie na lepsza pogode wiec nie bedziemy sie kisic w domku caly tydzien.
- MoNiaaa
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
- Otrzymane podziękowania: 46
jedyne co to wieczorem codziennie jest kapiel o tej samej godzinie pozniej jedzenie i usypianie niestety tylko na rekach:( podziwiam jak wasze dzieci same zasypiaja.
kupki i baczki Zuzi smierdza nie zastanawialam sie czy to dobrze czy zle nie widze zeby ja cos bolalo wiec pewnie ok
a kupki ostatnio sa codziennie nawet 3 razy.jedynie to juz nie wiem jak pampka zakladac bo w=zawsze sie przesragora praktycznie kazda kupa wyplywa...
nam z kolei polozna powiedziala ze przy mm sa rzadziej kupy
]a to moje corcie
- kociaczek1610
- Wylogowany
- budujemy zdania
- 08.02.2013 [*] Aniołek
- krecia88
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Mag
- Wylogowany
- pierwsze słowa
monia ale super zdjęcie, piękne włosy ma Twoja córa!
- krecia88
- Wylogowany
- budujemy zdania