- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Styczniówki 2014 =)
Styczniówki 2014 =)
- krecia88
- Wylogowany
- budujemy zdania
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- emilka1103
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Moja zaczela od kilku dni gaworzyc ale tylko jak lezy w lozeczku i wlaczam karuzele.
- motylek19
- Wylogowany
- rozmowna
Dawidek od ponad tygodnia "gada" swoje agu agi agy aaa uuu itp do karuzeli i do ludzi i śmieje się już napewno świadomie jak ktoś robi miny do niego i dlugo gada tupu atitiriti. Ostatnio przed szczepieniem jak lekarka go osluchiwala to zagadywał ja agy agy. Albo jak mówie do niego aaaaa to otwiera buzię i próbuje tak samo tylko bidulkowi nie wychodzi, strasznie mi go szkoda wtedy bo widać ze chce też tak powiedziec
- kociaczek1610
- Wylogowany
- budujemy zdania
- 08.02.2013 [*] Aniołek
- anitkade
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Co do szczepień - dziewczyny, bądźcie dzielne, bo dzieci przecież to czują. Jak jesteście całe spięte to też się będą denerwować. A to nic strasznego, chwilka i już. Gorzej, jak coś dolega ciągle i nie da się ukoić.
- kociaczek1610
- Wylogowany
- budujemy zdania
- 08.02.2013 [*] Aniołek
- MoNiaaa
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
- Otrzymane podziękowania: 46
ale pajac zakladam na 2 noce jak jest czysty
kociaczek usg jest na boczku nozki zgiete a nie rozlozone i jezdzi ta glowica bioderkach.Zuzia nie plakala a troche to trwalo:)
anitka jak wyglada sluzowata kupka??
- Anitulka
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 4
- Mag
- Wylogowany
- pierwsze słowa
krecia mam nadzieje, ze faktycznie to skok rozwojowy, który szybo minie i maluszki nasze będą spokojniejsze. Ja praktycznie nic dzisiaj nie dałam rady zrobić w mieszkaniu, ciągle był płacz, na rękach, w łóżeczku, po jedzeniu, przed jedzeniem..ehh szkoda gadać.
zdarza się może waszym maluszkom tak jakby "łapać oddech", na spaniu często tak ma że co kilkanaście sekund bierze taki szybki oddech, dziś po tym jak mocno płakał też tak robił. Tak jakby zachłysał się powietrzem. Konkretnie się wystraszyłam tego i czytam teraz o bezdechu ale to chyba coś innego.
- Bella27
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 3
- krecia88
- Wylogowany
- budujemy zdania
- remiśleoś
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 5
Pojutrze mamy usg przezciemiaczkowe i modle sie zeby bylo wszystko bylo ok.w szpitalu mil robione juz dwukrotnie i zadnhch wylewow nie bylo,ale uprzedzano nas z to roznie bywa u wczesnikow. Mielis.y tez kolej e badanie sluchu wczoraj, bo Leos dstawal silne leki ototoksyczne jak mial sepse i posocznice.a te leki moga doprowadzic do utraty sluchu, al jest dobrze.wynik wporzadku i kolejne badanie sluchu za 3 miesiace.
A jutro kolejna rehabilitacja.i znowu placz na maksa.ale mamy maly sukces.Leos polubil cwiczenia n pilce jak znim cwicze codziennie.i nawet kilka innych takich z udzialem nozek.
Kociaczek usg bioderek to tak jak pisaly dziewczyny.jest na boczkach.najpierw jeden, potem drugi.jedno z przyjemniejszych badan ,powaznie.jedyny dyskomfort to zimny zel ktorym smaruje lekarz glowice i to moze malemu przeszkadzac.ale nie ma sie czego bac.
Anitka jasne ze poprosilam Rmika zeby nie podchodzil do Leosia i tak robi ale wiesz jak to nest w jednym domu sie jednak mieszka a wirusy lataja po chalupie;)
Motylek jak bylo na vacu? Ja swego czasu tez chodzilam i spalilam jakies 3 kg.a teraz mam tyle latania ze nie potrzebuje vacu;)
Anitka nie denerwuj sie na zapas, jutro lekarz powie Wam co i jak.badz dzilna dla Hani,zeby nie czula zdenerwowania mamy.i tak nic nie zrobisz do wizyty a to juz jutro.
- kociaczek1610
- Wylogowany
- budujemy zdania
- 08.02.2013 [*] Aniołek
jeszcze zab mnie zaczyna bolec ;// masakra
krecia zdjecia super. tez chcialam sesje zrobic pytalam o koszty 5zdjec 99zl a 10zdjec 199zl powiedzialam o tym szwagierce a ta odrazu mi zaczela odradzac ze po co takie zdjecia ze lepiej samemu porobic ze to sie nie oplaca itd. (mialam wrazenie ze zazdrosna jest ze jej corcia tak nie miala ) wkurzyla mnie troszke no ale nic...
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
no to czas spac. dobranoc kochane :*
- Mag
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Remis nie masz łatwo, ciągle wizyty u lekarzy, rehabilitacje ,no i twoja ciężka praca z dzieckiem, ale całe szczęście że wyniki badań dobre, a z czasem na pewno będzie jeszcze lepiej.
Krecia super sesja, będzie fajna pamiątka.
- kasiek21
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
wróciliśmy z gościny od siostry dziecię me wykapane i najedzone słodko sobie śpi powiem wam że strasznie bałam się podróży pociągiem i autobusem z takim maluszkiem ale zupełnie nie potrzebnie w pociągu spokojny:-) rozglądal się i ewidetnie mu się podobało :-D a jechaliśmy w jedną stronę godzinę czasu potem w autobusie ponad 40 minut a on nawet nie kwikna... spał sobie smacznie
co do ubierania... my co dziennie po kąpieli zakładamy świeża pizamke a rano zazwyczaj ok 10 przebieramy już w ciuszki takie dzienne żeby nie w pizamie... ale maluszek mój lubi leżeć na przewijaku i nie protestuje w przebieraniu
u nas nadal kupy nie ma najpierw 3 dni przerwy, zielona kupa na czwarty dzień i teraz zaś 2 dni bez... eh... od wczoraj wieczorem podajemy probiotyk (bo byliśmy u lekarza) no i mam nadzieję że coś się ruszy... wiadome może nie godzinę po podaniu...to wiadome... na efekty trzeba cierpliwie poczekać... ale i jak już jest poprawa... aż tak się nie prezy sen... śpi spokojnie... jednak wszędzie dobrze ale w domu najlepiej