BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Luty 2014 !

11 lata 5 miesiąc temu - 11 lata 5 miesiąc temu #763083 przez zosiaxvx
sa też turystyczne łóżeczka z regulacją wysokosci , kumpela miala i swietnie sie sprawdzilo :) ja mialam przy pierwszym dziecku drewniane i nie narzekałam , ale teraz bede miec turystyczne bo synek juz wyrosl i bedzie po nim a tamtego drewnianego już nie mam :) ale nagmatwałam nie wiem czy zrozumiecie :lol:

spojrzcie na moj suwaczek do porodu zistało 3 mies. 19 dni :huh: :huh: :cheer:

Kiedy śmieje się dziecko,śmieje sie cały świat !

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 5 miesiąc temu #763084 przez tweety1992
Śliczny suwaczek ;)

Ja zrozumiałam Cię dskonale ;) Dziękuję za podpowiedz, Wiedziałam że są regulowane turystyczne dlatego pytałam ktore lepsze ze wzgledu ze mąż mi w głowie mąci

11 lata 5 miesiąc temu #763091 przez kasiek21
ja to jestem raczej tradycyjna hehe :-D mialam miec kolyske kosz mojrzesza ale dorwalam lozeczko za 10 zl i stwierdzilam ze na co mi ta kolyska :-D a w lozeczku wcale nie tak twardo. jest materac, sa ochraniacze a wiec sama wygoda. mi podobaja sie strasznie lozeczka drewniane wiec moze i dlatego za turystycznym nie jestem :-)

11 lata 5 miesiąc temu #763095 przez tweety1992
Każdy ma swój gust ;)
Mnie też się podobają drewniane te ciemniejsze z firaneczką i takimi bajerami a mąż zaś na odwrót że turystyczne z słonikami :D

11 lata 5 miesiąc temu #763117 przez Lunia
Mi się podobało białe drewniane a skończyło się na kasztanowym, też mąż ingerował :P Tak w ogóle myślałam, że jemu będzie wszystko jedno a on by we wszystkich zakupach i decyzjach brał udział, aż mnie to trochę wpienia... No ale to jego dziecko także ;)
A z tymi zabobonami różnie, ja mam znowu cerę gładką jak nigdy ;) Brzuch też niby na chłopca, a tu będzie dziewczynka. Ale rodzinka i tak ciągle pyta czy na pewno. Było widać wargi sromowe więc chłopa z niej już nie będzie ;)

11 lata 5 miesiąc temu #763119 przez tweety1992
A u mnie nie wiadomo :p U mnie też mąż chce strasznie ingerować co jest irytujące to fakt.

Ja nie wiem co będzie ale przy patrzeniu na zabobony to zapewne Paniusia ;) A ja myślę że Pan ;)
Na USG się kręciło więc nic nie zobaczył lekarz i do listopada mam czekać:(

A ciekawostke mam też że tak to wgl nie dawało znaku zycia a dzis jak leze na lozku z laptopem to jak najete sie wierci chociaz ma wygodnie

11 lata 5 miesiąc temu - 11 lata 5 miesiąc temu #763135 przez wola82
Alescie sie rozpisaly.
Zaczne od konca tez potwierdzam, ze sa lozeczka turystyczne z regulacja wysokosci, przewijakiem materycykiem i wiele innych dodatkow, moja siostra ma i jest zadowolona, ja tez sie nad takim zastanawialam, ale w sumie po Lukasie mamy.
Kaska moja znajoam ma identyczna wozek i jest mega zadowolona, na zime super, jedyne na co narzekala to to ze ciezki jest.

Zabobony doprowadzaja mnie do szalu, jak slysze jak ktos mowi ze bede miec chlopaka bo wygladam tak czy siak, albo na odwrot, to sie doslownie "noz w kieszeni otwiera", juz taka jestem :)
Do slodkiego mnie ciagnelo w pierwszej ciazy, a urodzilam chlopca, teraz wogole nie mam ochoty na slodkie a ma byc dziewczynka.

Adziaa glowa do gory musi byc dobrze i bedzie, trzymam kciuki.

Lunia po porodzie wszystko minie, a teraz zacisnij pasa i podporzadkuj sie lekarzowi :)

11 lata 5 miesiąc temu #763149 przez tweety1992
A co porabiacie ciekawego? Bo ja sie masakrycznie nudze i nie wiem już co ze sobą robić.

11 lata 5 miesiąc temu #763157 przez zosiaxvx
ja wlasnie przyszłam z dzieckiem z polka :) teraz podgrzewam zupkę i bedziemy jeść :)

spotkałam sąsiadke i dowiedziałam sie ze wyglądam na bardzo zmęczona !! nosz kur.a!! :dry: głupie ludziska i ich uwagi niech patrza na siebie stare wiedzmy :dry:

Kiedy śmieje się dziecko,śmieje sie cały świat !

11 lata 5 miesiąc temu #763163 przez tweety1992
Oj ja wiem coś o tym. Mieszkam w kamienicy gdzie same stare UMY mieszkają. Tylko głupie docinki i wgl. ajbardziej właśnie takiego bez sensownego gadania nie lubię. Także znam Twój ból zosiu.

11 lata 5 miesiąc temu - 11 lata 5 miesiąc temu #763178 przez aska27
Tweety ładnie wyglądasz.. i sliczny piesio :)
Co do łózeczka, to my mamy drewniane,ale znajomi kupili turystyczne i tez sobie chwalą. Jak wolisz :blink:

Andziaa wszystko będzie dobrze :kiss: gratuluję córeczki!

Kolejna dziewczynka :blink: :laugh:

Lunia oj,no to musisz uwazać. Ciąza to jednak ciezki okres dla kobiety,ale dasz radę.
Wiesz moja kuzynka gdy zaszła w ciąze co chwile dzwoniła do mnie,ze to ją boli, tamto się dzieje.. mówię,ze to normalne,a ona,ze ciaza to przecież stan błogosławiony i kobieta powinna czuć się swietnie.. no ma racje,nie?! :blink: Dasz radę, buziaki!

Kasiek
fajny wózek... no super! A wyprawka juz prawie gotowa widzę. Ja własnie tworze listę no i w przyszłym tyg po badaniu zacznę kompletować pomalutku, juz ledwo sapie podczas maratonu po sklepach,a co bedzie później. Pomalutku trzeba szykować.

Kasiu w turystyczbych tez jest regulacja wysokosci.

Zosiu
co za siąsiadka :dry: ręce opadają na takich ludzi. Ja mieszkam w małej miejscowości i szok jak ludzie gadają. Co robić?!

11 lata 5 miesiąc temu #763186 przez tweety1992
Dziękuję Ci Aska ;) Jeżeli chcesz dopisać to imię dla chłopca będzie Dominik.

11 lata 5 miesiąc temu #763188 przez aska27
tweety1992 napisał:

Dziękuję Ci Aska ;) Jeżeli chcesz dopisać to imię dla chłopca będzie Dominik.

ok dopisuję :) śliczne imię .. o którym tez myslałam :blink: Sominiki to naprawe fajne radosne chłopaki, wiedzą czego chcą! :)

11 lata 5 miesiąc temu #763192 przez aska27
ach zapomniałam napisać.. kupiłam dziś sobie witaminki,bo juz mi się konczą, nie wiem czy któras z Was tez stosuje Femibion.. hmm w jednej aptece 64 zł w dugiej 51zł, niezła rozbieznosc cen!

No i krem,bo juz BiOil mi się kończy, postatnowiłam wypróbować coś innego i kpiłam krem wzmacniający Tołpa, Dermo Body Mum. Ciekawa go jestem.

www.kosmetykinaczasie.pl/test/2/cialo/64...cy-przeciw-rozstepom

11 lata 5 miesiąc temu #763197 przez tweety1992
No mąż jedynie na takie się imie zgodził ;) Jak się dowiem jak chce dać dziewczynce to Ci dam znać bo on jest zmienny jak pogoda :p

Ja biorę WITAMINY I MINERALY PRENATALNE DLA KOBIET W CIĄŻY I KARMIACYCH PIERSIĄ lekarz kazał brać w jednej aptece 42 a w innej 52 msakra ;/

Ale cóż trzeba brać. Chociaż śmierdzą te tabletki choćby wymiociny albo kupa.

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka