BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Luty 2014 !

11 lata 5 miesiąc temu #763511 przez myszka76
Dzień dobry śpiochy, pobudka :)
Mam dziś wolne więc biorę się za porządki w domu, małopolska zalana słońcem, :) świeci mi prosto w okno jak... nastawiam wodę, kto i co pije?

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 5 miesiąc temu #763516 przez wola82
myszka76 napisał:

Dzień dobry śpiochy, pobudka :)
Mam dziś wolne więc biorę się za porządki w domu, małopolska zalana słońcem, :) świeci mi prosto w okno jak... nastawiam wodę, kto i co pije?

Kawusie i troche sloneczka :)

11 lata 5 miesiąc temu #763527 przez myszka76
Już podaję kawę ......
A i słoneczko zaraz zaświeci, za 5 minutek popatrz w okno :)
Załączniki:

11 lata 5 miesiąc temu #763568 przez wola82
myszka76 napisał:

Już podaję kawę ......
A i słoneczko zaraz zaświeci, za 5 minutek popatrz w okno :)

Kawa pyszna ;)
A sloneczko przedziera sie pomalu przez chmurki :)

Ja jeszcze troszke i mam posprzatane. Na meza nie mam co liczyc bo to len do potegi, dzisiaj odpoczywa po calym tyg. a jutro bedzie odpoczywal przed calym tygodniem. :S

11 lata 5 miesiąc temu #763587 przez zubi
Witam, dziewczyny w sobotni poranek.

My już po śniadanku, ale za oknem tak ponuro że zastanawiam się nad nurkiem pod kołdrę i zapodaniem filmu na kompie.

kasiek imię dla małej jeszcze nie wybrane, ale podoba nam się Natalia i może tak zostanie

Edi28 trzeba się zgadać i spotkać na sok ze świeżych owoców w Plazie lub Copernikusie :)

Dziewczyny a tak z innej beczki zdarza wam się że małe nie kopie za mocno i nie robi fikołków dobę- dwie. Moja mała od czwartku jest bardzo spokojna ruchy czuć jak położę rękę na brzuchu, a tak do żadnych kopniaków. Mieliśmy w środę USG i wszystko było ok, a teraz jestem trochę zmartwiona?Napiszcie czy tez tak macie?

11 lata 5 miesiąc temu #763588 przez myszka76
Ja też jeszcze z godzinkę i będzie ok, a potem jadę na zakupy,co do męża to "skąd ja to znam" "ja jestem zmęczony" a chole.... ja to leżałam cały tydzień??? Lenie śmierdzące.
Idę kończyć, narazie... :)

11 lata 5 miesiąc temu #763591 przez myszka76
Zubi zdarza się oj zdarza, też się wtedy zastanawiam czy wszystko w porządku, ale mam nadzieję że tak :)

11 lata 5 miesiąc temu #763596 przez tweety1992
Zubi u mnie 4 dni temu dopiero zaczęly się jakieś ruchy potem wogóle nie miałam a wczoraj istny sajgon także myślę że to normalne ;) Nie masz się co martwić ja też się tak martwiłam a się okazało że sobie najwidoczniej odpoczywało :D

11 lata 5 miesiąc temu #763633 przez kasiek21
witam sie z wami po okropnej nocy, bez sil do zycia i checi na cokolwiek :-(
igor tak w nocy szalal ze spac nie moglam od 4 zasnelam po 5 a juz po 6 obudzilam sie z placzem. jakies glupie sny.

co do ruchow, ja mialam ostatnie 2 dni takie spokojne, niby mlody sie ruszal ale bardzo delikatnie. ale zauwazylam ze me dziecie juz ma swoj cykl. tak ok 10 potem 14-16 i na wieczor. ale wtedy to potrafi szalec cala noc. dzisiaj tak dawal popalic ze uhuhuhu. nawalal po zolodku. a za chwile po pecherzu. i tak w kolko. do tego paskudna zgaga!!! :-(

teraz i na mnie czas do sprzatania. ehh

11 lata 5 miesiąc temu #763640 przez tweety1992
kasiu ja miałam spokojną noc ale za to przed spaniem istny sajgon. nie wiem czy ono gralo w pilke czy jak ale 2 godziny probowalam zasnac. ja jade zaraz odebrac graty od takiej babki takze bede potem. no i za sprzatanie sie potem trza wziac

11 lata 5 miesiąc temu - 11 lata 5 miesiąc temu #763648 przez aska27
Dzień dobry :)

oj Kasiu współczuję nocy!!! i tych snów,ale wieszi ja miałam jakies dziwne sny, wolę jendak jak mi się nic nie śni :blink:

a mojej mamie śniło się,ze urodziłam TROJACZKI!!! :laugh:

Zubi myslę,ze nie musisz się martwić, mój maluszek głównie wieczorem harcuje .. no i jak coś zjem czasami czy wody się napiję.

11 lata 5 miesiąc temu #763669 przez zosiaxvx
czesc dziewuszki :) ja też miewam dziwne sny :) np ostatnio snilo mie sie ze urodziłam w 6 mies. i nie chciałam sie zajmowac tym dzieckiem z tego co pamietam to był to synek :) ehhh głupie sny :) ja wróciłam z miasta i teraz dopiero jadłam sniadanko :)

Kiedy śmieje się dziecko,śmieje sie cały świat !

11 lata 5 miesiąc temu #763692 przez Magda28
Witam Kobietki :laugh:Ja dopiero zabieram sie za sprzątanie,byłam na zakupach i dopiero przyjechalam.Ale jestem zadowolona bo kupiłam dla małej trzy sukienki ahhh nie moglam się oprzeć :P
Widzę że ze snami to nie tylko ja mam problem,wczoraj mi się snilo ze urodziłam i moja malenka miała po siedem palców u nóg :dry: zgroza a nie sny....
A co do ruchów to tez zaczynalam sie martwić,bo też dwa dni mala miała jakieś ciche dni....ale wczoraj już było lepiej i dawała o sobie znać :lol:
Dziewczyny a czy zgagę można odczuwać przy żołądku,wczoraj to jakaś masakra była,czułam się strasznie.Twardy brzuch mi się zrobil ale w okolicy żołądka i czułam jakby mi brzuch chciało wysadzić,ale poleżałam i po pół godziny przeszło :dry: też tak macie czasami???

11 lata 5 miesiąc temu #763713 przez zosiaxvx
ja mam czasem tak ze mała naciska mi na żołądek i to jest taki niemiły ból .

Kiedy śmieje się dziecko,śmieje sie cały świat !

11 lata 5 miesiąc temu #763719 przez aska27
tez tak czasem mam, dziwne uczucie.

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka