- Otrzymane podziękowania: 4
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Luty 2014 !
Mamusie Luty 2014 !
- zubi
- Wylogowany
- budujemy zdania
Lunia ja też zauważyłam że zosia dawno nic nie pisała, ciekawe co tam u niej - może nie wiemy a tu lutówki już w grudniu zaczęły się rozpakowywać?
twetty o tego paciorkowca się nie martw, moja znajoma miała dodatni i po prostu musiała wcześniej być w szpitalu przed porodem i otrzymać lek.
edi u nas w święta własnie był poruszony temat naparu z liści malin, moje znajome piły i podobno zadziałał ( nie wiem czy jako placebo) nie zaszkodzi spróbować, ja mam zamiar popijać ale dopiero pod koniec 37 tyg.
z którąś z was rozmawiałam ostatnio o niskopłytkowości- płytkach krwi, w święta dowiedziałam się że jak ma się poniżej 100 tys. to wtedy nie podają znieczulenia zewnątrzoponowego (chyba dobrze to napisałam), w przyszłym tygodniu mam morfologie i zobaczymy czy mi znów spadły i ile ich jest.
Miłego dnia
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Elmirka85
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 0
Edi ja w poprzedniej ciąży kupowałam liście malin i miałam zamiar pić ale nie zdążyłam bo urodziłam wczesniej
- Magda28
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Umieram cholerne przeziębienie całą ciążę ani razu nie zachorowałam,a teraz na koniec mnie złapało wczoraj miałam 38,5 stopnia gorączki wziełam panadol i się pożądnie wypociłam dziś 37 stopni jutro wizyta ależ jestem ciekawa co tam slychać u mojej księżniczki
Może pomyślę o tych liściach malin bo też o nich słyszałam
- kasiek21
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
po lewej strone te 2 najwieksze kupki to same bodziaki na długi i krótki rękaw
- Aneteczka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Dziewczyny od dzis juz wiem co to znaczy chod kaczki. Bylam na zakupach w rosmmanie i tesco. Z tesco myslalam ze juz nie dojde tak mnie tam na dole wszystko boli.
- Edi28
- Wylogowany
- budujemy zdania
ja właśnie skończyłam prasować drugą turę prania Małej i zaczęłam się zastanawiać, czy na pewno ta jedna komoda nam wystarczy no ale nie ma wyjścia, bo nie mamy już miejsca na ewentualnie kolejną szafkę
Magda życzę dużo zdrowia
Mam pytanko, czy dla takich Maluszków kupujecie rajstopki?
Pochwalę się, właśnie kliknęłam kupuj teraz i jesteśmy już prawie posiadaczami wózka
- kasiek21
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
ja nie mam ani jednej pary rajstop, stwierdziłam ze nie kupuje bo ja sama ich nie lubie, a poza tym mam i tak kombinezon ze spiworkiem na nogi, a więc i tak wiatr ani powietrze tam sie nie dostanie, no i wlasciwie gdybym miala ubierac go np tak: body, rajstopy koszulka i pół śpiochy czy nawet dresiki i jeszcze niby skarpetki, do tego kombinezon no i jeszcze wiadome kocyk no i pokrowiec od wózka... ehh myślę że dziecie by sie zagrzało... za dużo tego...
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Magda oby zdrówko szybko wróciło!!!!
Edi ja planuję dla małej kupić rajstopki
Mikołaj tez miał i nadal nosi
Gratuluje wózka, pokazesz jaki?
- Edi28
- Wylogowany
- budujemy zdania
A wózek kupiliśmy o taki allegro.pl/bebetto-solaris-b-3w1-fotelik...isy-i3826373375.html kolor brąz-capucino, ja chciałam grafit-purpura, ale tak myślę, że może za jakiś czas będziemy myśleć o drugim Dzidziolku, to warto by było kupić coś neutralnego, a tylko ten odpowiadał mi i mojemu W. mam nadzieję, że będziemy zadowoleni z tego koloru
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Co do rajstopek,mozesz zakładać getry lub leginsy,są też śliczne i łatwo się zakłada...ale rajstopki tak jak pisałas tez warto miec
- zubi
- Wylogowany
- budujemy zdania
My w końcu chyba się zdecydujemy na firmę BabyMerc, jutro jedziemy do Chełmży obejrzeć wózki tej firmy na żywo. I wtedy podejmiemy decyzję.
Co do rajstopek ja mam kilka par w spadku i chyba będę zakładać, ale podobne jak wy nie na początku ( pewnie będę się bała), a co do sukienek to wiem że dziewczyny zakładają na bodziaki i jak to fajnie dopasujesz to też dzidzia ładnie wyglada.
kasiek fajny kącik, na pewno spodoba się jego użytkownikowi
- Edi28
- Wylogowany
- budujemy zdania
Asiu mam właśnie kilka par leginsów dla Małej, ale frapowały mnie te rajstopki, czyli muszę jeszcze jakieś zakupić
- zubi
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Edi28
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Elmirka85
- Wylogowany
- budujemy zdania
Rajstopki mam jedne nowe a kilka jeszcze od koleżanki od której mam całą szafę ubrań, więc się przydadzą do sukieneczek w ogóle ona mi tyle ciuchów dała że masakra, mam np. 5 kombinezonów