- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Luty 2014 !
Mamusie Luty 2014 !
- tweety1992
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nikola mój największy skarb :**
Ja jak skończę pranie i prasowanie pokażę Wam ile tego mam. ALe się troszkę przeraziłam bo patrzę a dużo mam ciuszków rózowych i chyba będę musiała dokupić bardziej męskie
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kasiu po pierwsze: tez wole sama przyszykować wszystko dla dzidzi, taka przyjemości pewność,ze będzie tak jak ja chcę
Po drugie: masz racje,ze hormony buzują, Twoja mama działa Ci na nerwy, chce dobrze, no cóż, licz do 10! Napiszę,ze i moja tak robi i nerwy tez mam,ale staram się trzymać je na wodzy hehe
Po trzecie: też nie lubię gdy ktoś dotyka mojego brzucha, nie wiadomo czemu w sumie.
Andzia Twój mąż ma racje, chociaz Ciebie bardzo rozumiem,bo tez chciałabym być juz "na swoim",ale i mój mi przetłumaczył,ze wszystko w swoim czasie. Będzie dobrze, wszystko się ułoży. Jak to się mówi,małymi krokami do przodu
Wola też się zastanawiałam nad tym czy Mikus małej nie bedzie zarażał,ale na to nie mamy wpływu.
a prospos przedszkola, w lutym idziemy go zapisac
a zdjęcia pokaz, pewnie!
- wola82
- Wylogowany
- gadatliwa
- Moj caly swiat :) Lukas i Lena :) Kocham nad zycie
A moi rodzice maja przyjechac do nas jak sie mala urodzi, zobaczymy co to bedzie. Bo jak sie Lukas urodzil to moja tesciowa poprzestawiala rzeczy w pokoju Lukasa, a maz mi nic o tym nie powiedzial, zabolalo... teraz wie ze jak cos takiego zrobi to bedzie rzadziej wnuki widywac
A to moj zakup dzisiejszy, czapeczka i skarpetki wczesniej ju kupilam w H&M, a dzisiaj bylam w NKD, niedrogo i nawet calkiem dobra jakosc.
- tweety1992
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nikola mój największy skarb :**
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ale z tej Twojej teściowej to niezłe ziółko, ja bym się wkurzyła.
- Sarenka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Masakra z tymi mueszkaniami dla Mlodych. Zazdroszcze jednak tym, ktorzy maja fajna prace i wedza ze po macierznskim z radoscia moga do niej wrocic. Ja bede miala powazne ddylematy.
Dostalam sliczne sztruksowe sppodenki dla Malej i to z ciupeksu za pare groszy
- andzia90
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 2
Dzięki dziewczyny za wsparcie
- kasiek21
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
- Sarenka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- andzia90
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 2
- Adziaaa
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Marudka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mam dziś sesje ciążową na 12
niestety jade sama bo mój luby nie chce co mu zrobie zmusic nie zmusze, powiedział ze pózniej zrobimy sobie w 3. troche jest mi przykro ale co tak wazne ze my najwazniejsze ja i Marysia będziemy:)
ide sie zbierac buziaki:*
- Elmirka85
- Wylogowany
- budujemy zdania
Ja mam system pracy 12 godzinny, w miesiącu pracuje 15 dni i 15 dni wolnego. Ale co z tego jak mój mąż pracuje tak samo tylko ze w innej firmie... i zaczyna się problem kto nam z małym zostanie bo żeby się zmieniać raz on a raz ja z dzieckiem to tez nie dobrze bo nie będziemy razem spędzać wogole czasu jako rodzina ;/ a moja mama pracuje na dwie zmiany też czasu nie będzie mieć a teście mieszkają w krynicy. Dlatego myślę czy firma się zgodzi abym przeszła z całego etatu na 1/2 ciężko powiedzieć. A jak się nie zgodzą to pewnie szukanie innej pracy lub bezrobocie... przekichane szczerze mówiąc, wiem ze mamy ten rok na zastanowienie się itp ale on szybko zleci...
Andzia jeśli masz umowę o pracę to po macierzyńskim możesz sobie zmniejszyć wymiar czasu pracy i dodatkowo będziesz w tym okresie chroniona, tzn. pracodawca nie może Cię wtedy zwolnić
Marudka taka sesja to na pewno fajna sprawa. Może nam się tu kiedyś pochwalisz efektami
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Hej dziewczyny!
ile bierzecie pampersów do szpitala?
hmm, ostatnio nie liczyłam,ale tak ok 20 sztuk na pewno wezmę,w razie W maż dowiezie
W sumie wszystko muszę ze sobą zabrać, łącznie z ciuszkami dla Sary, wiec waliza będzie,ze hoho hehe
Co do pracy to i ja będę szukać, no tak mi przyszło,ale jestem dobrej myśli. Tak naprawdę skupiam się teraz na maleństwie i wierzę,że wszystko się ułoży.
- Adziaaa
- Wylogowany
- pierwsze słowa
andzia90 co spakowałaś do Narutowicza ? na stronie jest mało co napisane wiec nie wiem czy brać tylko tyle co napisali czy też co myślę, że się przyda..