- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Luty 2014 !
Mamusie Luty 2014 !
- Miliaa
- Wylogowany
- gaworzenie
Lysy jeśli portfel się nie znalazł koniecznie zablokuj karty i w banku zablokuj dowód. Mi w maju ukradli portfel i poszłam na policję zgłosić to Pan w okienku oznajmił mi, że jego utrata dowodu nie interesuje, jeżeli chce to mogę zgłosić popełnienie przestępstwa. Jeszcze wcześniej upewnił się dwukrotnie czy jestem pewna, że nie zgubiłam. A zawsze wydawało mi się, że utratę dokumentów zgłasza się na policję.
Tweety bluza jakoś mnie nie urzekła, ale każdy ma inny gust, więc jeśli Tobie się podoba to kupuj
Asia a jak Ty się czujesz? Zestresowana? U Ciebie to już kilka dni tylko zostało - zazdroszczę.
Ja tak samo jak Elmirka muszę się wybrać jutro na badanie krwi i moczu, ale strasznie mi się nie chce w taką pogodę z domu ruszać. W czwartek wizyta u lekarza.
Dziewczyny czy któraś z Was używała lub kupiła butelki dr browns?
allegro.pl/butelka-szer-antykolkowa-2x24...n-s-i3883815924.html
Ja kupiłam butelki Avent, ale słyszałam, że jeśli chodzi o zapobieganie kolką to te dr browns są dużo lepsze i zastanawiam się czy nie dokupić.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Szczerze to chciałbym juz urodzić, nie czuję się zbyt dobrze.. mogłabym juz jechać.
Co do butelek Dr. Browns miałam przy Mikołaju i wg mnie są BARDZO DOBRE!
Jesli będzie potrzeba moze do nich wrócę.
Jedynie wymaga większego czyszczenia, ale to nie problem.
Tweety bluza ładna Pasuje do Ciebie.
Aneteczka WYŚLIJ MI PROSZĘ ZDJĘCIE MAKSIA ( Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. ),ALBO WSTAW NA FORUM,chciałabym umieścić w naszej galerii bobasków
Elimrka wstążeczka obowiązkowo
Lysy oby portfel się znalazł,jeśli nie zrób jak dziewczyny radzą.
- kasiek21
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
a wiec...
co do butelek, mamy butelke z tommee tippee i z avent i na poczatku karmiłam tylko butelka avent, bo wydawało mi się ze ma lepszy smoczek, jak sie okazało byłam w błedzie, gdyż ta z TT ma dużo bardziej miekki i ewidentnie mojemu synowi sie lepiej z niej je. dużo szybciej tak bym nawet powiedziała, bo z TT potrafi zjeść wszystko z przeciagu 10-20 minut podczas gdy przy smoczku AVENT to karmienie wydaje mi sie ze trwa w nieskonczonosc.. a wiec jednak TT w naszym przypadku sprawdza sie bardziej. oczywiscie to tylko nasze obserwacjie którymi chciałam sie z wami podzielić już wcześniej. wydaje mi sie ze smoczek w butelce TT jest duzo bardziej podobny do maminego sutka, bo przeciez sutek jest dosc miekki.
- Elmirka85
- Wylogowany
- budujemy zdania
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- issska1986
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 2
Ale Maksio słodziaczek, w ogóle śliczne te dzieciaczki nam się na forum porodziły
Eh ja poprałam rzeczy do szpitala, jutro poprasuję, jeszcze do Rossmanna po te mini szamponiki ,zele itd.
nie wiem tylko czy właśnie brać laktator czy nie????
Xeruję wstążeczkę, super pomysł
Tweety z tym oddychaniem to nic nie poradzisz... nie leż na plecach tylko...
a mi mężuś kupił batony i wcinam aż mi się uszy trzęsą
- issska1986
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 2
- Lysy
- Wylogowany
- gaworzenie
Poleżałam chwilę i musiałam jechać na uczelnię, bo studenci mieli zaliczenie i nie chciałam im tego przekładać. W grupie mam dwie położne, więc czułam się "bezpieczniej".
Teraz dotarłam do domu i marzę tylko o chwili, kiedy będę mogła się położyć. Córka właśnie kończy kolację, zaraz poczytamy bajkę i będę miała "wolne".
Ogólnie skurcze strasznie mnie męczą, biorę magnez i lekarz kazał mi w razie czego łykać nospę.
- Lysy
- Wylogowany
- gaworzenie
Poleżałam chwilę i musiałam jechać na uczelnię, bo studenci mieli zaliczenie i nie chciałam im tego przekładać. W grupie mam dwie położne, więc czułam się "bezpieczniej".
Teraz dotarłam do domu i marzę tylko o chwili, kiedy będę mogła się położyć. Córka właśnie kończy kolację, zaraz poczytamy bajkę i będę miała "wolne".
Ogólnie skurcze strasznie mnie męczą, biorę magnez i lekarz kazał mi w razie czego łykać nospę.
- Marudka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
i jestem spowrotem jednak nie zostawili mnie w szpitalu, leżałam troche pod ktg - 3 słabe skurcze przez 30min, przepływy ok wiec pani doktor powiedziała ze nie ma sensu zebym lezała za tydzien znów do kontroli, no chyba ze cos bedzie nie tak w miedzy czasie to od razu do szpitala.
- wola82
- Wylogowany
- gadatliwa
- Moj caly swiat :) Lukas i Lena :) Kocham nad zycie
mam takie pytanie, mamusie cukrzycowe mnie zrozumieją. bo ja muszę jęść kolacje o 23 żeby nie mieć ketonów w moczu rano. a jutro mam badanie moczu i morfologie. i ile nie można jeść przed morfologią? bo jak zjem o 19 kolacje i nic więcej to morfologia wyjdzie mi wiarygodnie ale będę miała bardzo dużo ketonów i dzidzia będzie w nocy głodować. i co zrobic?? czy przed morfologią rzeczywiście trzeba az 12 godzin nie jeść??
Ja tez mam jutro morfologie, znowu na toxo i maly obraz krwi i lekarz mi powiedzial ze nie musze byc na czczo, i tak samo we czwartek ide do diabetologicznego i tez na czczo mam sobie zmierzyc cukier przyjac insuline zjesc i po godz. oni mi pobieraja krew.
I tylko jak robilam glukoze musialam byc na czczo, a na kazde inne badanie moglam zjesc sniadanie.
- Elmirka85
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Marudka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- wola82
- Wylogowany
- gadatliwa
Marudka najwazniejsze ze wszystko dobrze, najwidoczniej jeszcze sie mala nie spieszy, dobrze jej w brzuszku.
Ja mam kolejne ktg w czwartek po kontroli cukru, ciekawe czy u mnie pokaze jakies skurcze, bo tez mnie mecza i jeszcz etak nie mialam ze co wroce z wc to musze znowu leciec.
Tweety bluza nie moj typ, ale jak Tobie sie podoba, to dlaczego masz nie kupic.
Maksiu sliczny, Issska ladne mamusie to i sliczne dzieci sie rodza.
- wola82
- Wylogowany
- gadatliwa
wola czyli jak zjem standardowo o 23 kolację to nie będzie to miało wpływu na wynik morfologi- tak??
Raczej nie , bo jak pojedziesz na 7 czy 8 to w sumie jak na czczo,ale dlaczego w Polsce tego tak pilnuja przy badaniu krwi zeby byc na czczo, wiem ze na cukier to przymus i nawet pic nie wolno, ale zwykle badanie krwi i jeszcze tak katowac kobiety w ciazy?