- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Luty 2014 !
Mamusie Luty 2014 !
- Elmirka85
- Wylogowany
- budujemy zdania
a ja niewyspana do tego i humor mam tragiczny, chce mi się po prostu płakać. Wszystko naraz
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- wola82
- Wylogowany
- gadatliwa
- Moj caly swiat :) Lukas i Lena :) Kocham nad zycie
Elmirka to nie za wesolo masz bidulek musi sie meczyc, duzo zdrowka i zeby szybko przeszlo.
- issska1986
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 2
Elmirka zdrówka dla małego
zubi spoko, ja ostatnio też miałam ciężkie chwile-głowa do góry, zjedz czekoladkę
Asia no przynajmniej wiesz kiedy będzie ten "sądny" dzień, najgorsze jest to czekanie ....
Zastanawiam się od kiedy mąż ma wziąć urlop, czy kilka dni przed terminem czy po terminie?
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Muszę umyć głowę... i ruszam po zakupy do torby szpitalnej, pranie poschło, wiec dziś dopakuję torbę ... ciuszków na wyjście dla siebie nie biorę, przywiozą mi z domu, bez sensu pchać tyle do tej walizki...
A jutro idę do fryzjera po badaniach, a w weekend mam zamiar zrobić sesję ciążową we własnym zakresie jak fajnie wyjdzie to się pochwalę
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Zubi tak przeżywałam ciąże z Mikołajem,az nie mogę ten stres, nerwy. Było mi też smutno gdy dziewczyny rodziły a u mnie cisza,tzn cieszyłam się z nimi,ale patrzyłam na wózek, łóżeczko i łzy same do oczu napływały. Wtedy chciłam rdzić naturalnie, robiłam wszystko,zeby tak się stało, ale nawet oksytocyna nie pomogła no i skonczyło się na cc w 41t.c.!!! Echh to czekanie,taj jak Wola napisała... "wypatrywanie" kiedy będzie ten dzien! Te statnie dni dłużą się najbardziej. No,ae trzeba się pocieszyć,ze malutko zostało,jeszcze troszkę
Wirze jednak,ze u Ciebie będzie ok, ściskam Cię mocno
Wola z jednej strony dobrze znac datę,ale stres jest wielki.
Madziu oj skoro czop odszedł to moze nie będziesz czekać zbyt długo.
Issska udanych zakupów życze ale swoją droga,ze masz siły,ja juz ledwo się kulam hehe Zabadanie kciuki no i czekamy na zdjęcia z sesji
- Deta1987
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Elmirkanie za wesoło masz z synkiem, oby jak najszybciej wrócił do zdrowia :*
- Edi28
- Wylogowany
- budujemy zdania
po ktg ok, dziś miałam godzinny zapis, mój lekarz operował na patologii, ale lekarz dyżurujący przeanalizował wykresy, zapis jest poprawny, kolejny w sobotę
Wola film świetny
Elmirka dużo zdrówka dla Aleksa
Isska udanych zakupów i powodzenia na badaniach Ja planuję jutro wybrać się do fryzjera, bo w sumie nie wiadomo, kiedy teraz będzie taka możliwość
Zubi, też mam niestety takie dni, ale już niedługo będziemy miały roboty aż nadto przy naszych Maleństwach Trzymaj się
- Magda28
- Wylogowany
- pierwsze słowa
posprzatałam obiadek się gotuje Krupnik i wzielo mnie na muffinki z serem i czekoladą nadziewany ktoś chętny?????
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja mam dziś zapal jakis do pracy
posprzatałam obiadek się gotuje Krupnik i wzielo mnie na muffinki z serem i czekoladą nadziewany ktoś chętny?????
JA
Edi fajnie,że KTG wyszło ok
- Ewo84
- Wylogowany
- gaworzenie
U mnie noc w plecy. Małą schodzi w dół, skurcze, jej ruchy, a przy tym wciąż duszno i gorąco. Mój M pod kołdrą zębami szczęka w pokoju 18 stopni a mi duszno.
Pierwsza ciąża przebiegała wspaniale, w 8 miesiącu pojawiły się tylko bóle kręgosłupa, żadnych mdłości, zawrotów głowy, bóli itp. A teraz......
Masakra od początku, co miesiąc jakaś infekcja, najczęściej układu moczowego,potem gardło. a teraz ból mięśni brzucha i pachwiny. Ciąża ciąży nie równa:(
- Avo_cado
- Wylogowany
- gaworzenie
- Ewo84
- Wylogowany
- gaworzenie
- Avo_cado
- Wylogowany
- gaworzenie
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Witam wszystkie mamy czesto tu zagladałam i czytalam co u was ale jakos nigdy nie pisałam . Mam małą prosbe a raczej zapytanie czy ktoras z was orietuje sie o becikowe i zaswiadczenie poniewaz pierwsza wizyte przed 10 tyg ciazy mialam u innego lekarza niz dotychczas chodze i nie wiem ktory powinien mi wypisac zaswiadczenie
Witaj
Wystawić zaświadczenie moze Ci obecny lekarz. Nie wazne gdzie i u kogo się badałaś
Super,że do nas dołączyłas
Dopisać do tabelki?
Jesli tak to napisz ile masz lat i skad jestes.. no i czy imię dla dzidziusia wybrane
Data porodu na kiedy?
- Avo_cado
- Wylogowany
- gaworzenie
- issska1986
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 2
Witaj . Dziekuje za ciepłe powitanie la 24 Rzeszów imie dla małej Maja:) date porodu mam niby na 24 lutego ale z przyczyn koniecznych bede miec cc i date wyznaczac bedziemy na nastepnej wizycie mysle o 17.
Witaj,
ja bym wolała parzyste jak bym miała wybierać