- /
- /
- /
- /
- Marcówki 2014
Marcówki 2014
- pala813
- Wylogowany
- rozmowna
- Jesteśmy już w komplecie :)
Ja od wczoraj mam właśnie taki średni humor i okropnego lenia:( Nawet mój pies dzisiaj gorzej się czuje. Jakaś taka markotna z rana była. Kaszle mi tu i się trzęsie. U mnie dodatkowo odnowił mi sie ból w kręgosłupie ten co juz jakiś czas temu wam pisalam, miałam wtedy iśc do ortopedy ale ból ustał i zostawiłam to a teraz znowu to samo. Powłóczenie noga, ból przez całą noge aż do stopy i mrowienie w łydce. Czasem to aż mnie zegnie jak ten bolący prąd przejdzie przez pośladek Właśnie od ok dwóch dni znowu boli.
Dzisiaj robie placek dla mojego męza bo mi ględzi już od miesiąca dla siebie kapuśniak bo mnie na kwaśne nachodzi i kupiłam sobie makrele bo od rana za mną chodzi
Co do refleksji moje kochane mamusie to to wszystko staje się coraz bardziej realne. U mnie już całkiem inne ruchy czuć, jak sie przyłoży rękę to czuć jak maleństwo się ze mna siłuje dosłonie:laugh: Dalabym sobie ręke uciąć ze wyczuwam czasem rączke albo stópke. Niesamowite uczucie coś calkiem innego niż kopniaki, a jak jeszcze zaczniemy ustawiać łóżeczka w pokojach i prać ubranka to już w ogóle
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Loca
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 1
A lozeczko postawione w sypialni powoduje usmiech na mojej buzi...bo zdazaja sie te "przeblyski".
Agness, sukienka idealna na cywilny
P.s. ja tez mam dzisiaj nie moc, jeszcze cos mojego kotka meczy, bo bidula wymiotowala dzisiaj, a teraz spi...my to tak razem, raz ona wymiotuje raz ja
- pietruszka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 0
Agness, w końcu widać sukienkę. Bardzo ładna
Ja też dzisiaj nie mam humoru. Od rana same kiepskie wieści do mnie dochodzą Talonów w pracy nie będzie, chociaż najpierw szumne zapowiedzi były. Kurcze, każdy grosz by się przydał, bo święta tuż tuż, bobas w drodze, a tu nic
Byłam na budowie, nie dość że muszę tam skakać po drabinie, żeby zobaczyć jak na górze prace idą, to ze względu na niską temp. tynki nie za bardzo schną. Nie wiem kiedy my wykończymy tę chałupę i się wprowadzimy. Załamka.
Antybiotyk, który dostałam na pęcherz to 1 saszetka, a kosztuje 25zł. Plus żelazo i 50zł zostawiłam w aptece.
Dobra,tyle, już nie marudzę.
- annlu
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Właśnie wróciłam z wizyty kontrolnej. Zajęła mi zaledwie 10 minut. Lekarka powiedziała, że wszystko idealnie, że wyniki morfologii super tak samo jak test obciążenia glukozą
Po dotyku stwierdziła, że synek jest duży i wszystko idealnie.
Pytała tylko czy wszystko jem bo moja waga jakoś nie chce jakoś bardzo skoczyć, ale skoro synek jest duży to najważniejsze
Żadnych skierowań na badań nie mam, bo wszystko ładnie, pięknie
Aaaa i to było ostatnie badanie na fotelu. Teraz już od następnego badania będę leżała i nie będę musiała się rozbierać.
Jestem baaaardzo zadowolona
- moni91
- Wylogowany
- gadatliwa
- domi2907
- Wylogowany
- rozmowna
- nadzieja umiera ostatnia :)
- Porto1987
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 17
oj u mnie się dzieje Od rana byłam w Poznaniu, później popołudniu obiadek i jakoś po 17 się zdrzemnęłam Ale dziś mam dobry humor Na testach kolejne dwie kreseczki i 2 dzieciaczek testowy się dziś urodził. Także wszystko fajnie. I męża badanie też dziś dobrze. Jeszcze czekamy na wyniki innych, ale już raczej wszystko mamy więc jeszcze będzie wizyta kontrolna, ale jest gittt
- kachna_28
- Wylogowany
- gaworzenie
Ja też dziś byłam na wizycie kontrolnej i wszystko ok, oprócz opryszczki na którą dostałam Heviran, mam nadzieję że się jej pozbędę na długo. Jak słuchałyśmy serduszka to cały czas kopniaki dostawałam, jakby jej się to podobało . Później pojechałam do teściowej na pogaduchy bo męża nie ma a nie znoszę siedzieć w domu i nic nie robić, dla mnie to najgorsza kara.
Loca nie przejmuj się że nie czujesz instynktu macierzyńskiego. Ja mimo że mam 28 lat też się zastanawiam co to będzie i czy dam radę. Nie kupiłam jeszcze ani jednej rzeczy dla dziecka i choć jeżdżę i oglądam. Do tej pory mogliśmy z mężem robić to na co mamy ochotę a jak się dziecko pojawi to już w pierwszej kolejności trzeba o nim myśleć. Ja jestem trochę egoistką więc pewnie nie będzie mi łatwo z myślą że moje zachcianki w zasadzie nie mają najmniejszego znaczenia.
Jeśli chodzi o spanie do do drugiej w nocy oglądałam tv z myślą że mnie znuży, ale niestety nie, więc przewalałam się pół nocy z boku na bok. Nie śpię w dzień bo już w ogóle nie zasnę.
Kurde muszę ograniczyć słodkości i jakieś smakołyki bo mi w pupę i w uda kilogramy idą...
- moni91
- Wylogowany
- gadatliwa
- Porto1987
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 17
Kachna, no to dobrze, że wszystko jest w porządku. A opryszczkę masz na ustach? bo jest jeszcze taka maść Lips na opryszczkę i ona jest na bazie naturalnych składników. Ja z tej serii miałam na zajady. Zaraz znajdę na necie, to podeślę.
edit:
Tu jest link na maść: www.doz.pl/apteka/p58172-Lips_Help_masc_..._lagodna_mieta_10_ml
A tu jest na pomadkę: www.doz.pl/apteka/p58173-Lips_Help_sztyf...e_lagodna_mieta_38_g
Mi z tej serii maść na zajady pomogła i wyzbyłam się zajadów Ciekawe na ile, ale poprzednim razem, to po 2 dniach już miałam nawrót.
- kachna_28
- Wylogowany
- gaworzenie
- moni91
- Wylogowany
- gadatliwa
- moni91
- Wylogowany
- gadatliwa
P.S A mi znowu sie zaczyna maraton z lekarzami dzis laboratorium jutro ginekolog a w piątek dentysta i tego ostatniego sie boje
- agnesss
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Moni, widze ,ze rowniez dzis bezsennosc do Ciebie zawitala ?
Ja dzis mam tak napiety dzien ,ze z tego martwienia sie czy wyrobie ,nie moge spac.
A zimno tak ,ze nie mam ochoty wychodzic z lozka
Moja córeczka, tak się wieczorem wierciła, tak kopała, że cały brzuch falował. Jaki to przyjemny widok dla oczu
milego :*
- kojka-waw
- Wylogowany
- rozmowna
Dzisiaj już środa czyli weekend bliżej niż dalej.
Powodzenia na dzisiejszych badaniach.