BezpiecznaCiaza112023

Marcówki 2014

11 lata 3 tygodni temu #801995 przez annlu
Czesc wszystkim... A ja mam od samego rana mieszane uczucia....

wczoraj chwilowo "obraziłam się" na mojego a potem miałam wyrzuty sumienia :<
A dzisiaj okazało się, że zapomniałam mgiełki i zostawiłam u niego i mi się smutno zrobiło...
Oj chyba hormony dają znak :<

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 3 tygodni temu - 11 lata 3 tygodni temu #802010 przez darmag21
Witam z rana.

Na poczatku tylko zebym nie zapomniala to zycze udanych wizyt i wynikow.
Agness sukienka bardzo ladna.
Annlu ja mam podobnie, raz mam dzien oki a raz niczym jakas depresja.
Jakoś mi brak motywacji, do wszystkiego.
Musze sobie znalesc zajecie na odstresowanie sie, sama nie wiem czego, ale czuje sie jakby ciagnik po mnie przejchal.

Sniadanko juz zjadlam, wiec ide sprzatac.

11 lata 3 tygodni temu #802014 przez Loca
No to i ja witam sie :)

Dzis 25 tydzien zaczynamy , jeszcze chwila i ostatnia prosta przed nami :)

Kachna, co do opryszczki to slyszalam ze carmex jest dobry, gdzies cos mi sie o uszy obilo, ze przy codziennym stosowaniu nie pojawia sie wcale, albo zmniejsza sie jej czestotliwosc. Ja na szczescie tego problemu nie mam :) wiec nie jest to moja opinia, ale mysle ze warto sprobowac, jak ja wyleczysz :)

A ja wyleguje sie w wyrze, cos mi sie ostatnio rozespalo, ciagle zmeczona chodze, nawet na poczatku ciazy tyle nie spalam co teraz :S

11 lata 3 tygodni temu #802017 przez Porto1987
Bry!

Oj u mnie humor tez taki jakiś średni, ale staram się nie dać, bo słonko pięknie świeci. Co prawda zimno, ale w domu mam ciepełko :D No okna dalej nie umyte, ale przynajmniej mam już w domu płyn zimowy do spryskiwaczy :P teraz musi się mąż wykazać :D :D :D

Pietruszka, bo mi się tak przypomniało. Wybrałaś już komodę :unsure: :S

11 lata 3 tygodni temu #802023 przez roma4
Witam się i ja :)
Dzisiaj o innej porze bo nie poszłyśmy do przedszkola małą ma straszny katar

Wczoraj bolał mnie brzuch i ogólnie zle sie czułam , nie wiem jakoś mi strasznie ciężko się zrobiło , mały rośnie i pewnie to są tego rezultaty, pół nocy kopał więc nie spałam , niby dobrze ,ze taki ruchliwy ale spać się nie da na żadnym boku....

Moni udanej wizyty :)
Agness faktycznie sukienka superancka

Życzę Miłego Dnia :) :)

11 lata 3 tygodni temu #802032 przez moni91
Hej piękne ja już po pobraniu krwi teraz czekamy na wyniki badań zobaczymy ...
To czekanie mnie wykończy kiedyś ja tez mam od wczoraj taka małą chandrę bo chciała bym już córcie przytulić :( aj oby to zleciało szybko bo jak na razie to mi się strasznie dłuży zwłaszcza że siedzę w domu praktycznie całymi dniami:(:( Nie wiem co wymyślać żeby czas leciał szybciej już nawet wszystkie sklepy zleciałam z nudów :( Masakra:(

11 lata 3 tygodni temu #802083 przez pala813
Witam:)

Ja dzisiaj tez mialam problemy ze spaniem jak meza wyprawilam do pracy, taki mi sie katar zrobil, ze nie moglam oddychac i meczylam sie strasznie:( w ogole glowa mnie od kilku dni boli i ten kregoslup. Wczoraj jak postalam troche w kuchni to nie moglam sie ruszyc przez chwile.

U nas dzisiaj 29tc zaczynamy o ile sie nie myle:) mala dokazuje srednio co godzine lub dwie a w nocy to co wstane daje znak, ze jest w brzuchu naprawde:) przeciaga sie, wyciaga i wygina ale to juz nie jest nieprzyjemne jak niektore kopniaki:)

Probowalam cos wysluchac stetoskopem ale bez rezultatu niby cos sluchac ale dokladnie to nie wiemy co:)

Dzisiaj tez mi sloneczko zaglada do okiem, wreszcie musze po te ksiazki isc bo wczoraj dalej nie bylam:)

Pozdrawiam mamusie:)

11 lata 3 tygodni temu - 11 lata 3 tygodni temu #802120 przez kojka-waw
Moni ją prawie całą ciążę leże więc już zeswirowalam.
Myślałam że będę czytać książki a tu zonk .
Zaczęłam chyba trzy i mi nie idzie. Na tv już nie mogę patrzeć.
Telefon to się tylko grzeje: jak nie rozmowy to gg lub facebook albo forum.

11 lata 3 tygodni temu #802160 przez pala813
No lezenie plackiem to tragedia, dobrze ze u mnie sytuacja sie wyklarowala bo nie wiem jak dalabym rade. I tak przez ten czas co lezalam to tylko zakupy dla malej robilam a i tak wiedzialam ze to niezdrowa terapia, w tamtym momencie wszystko bym brala:)
Dziewczyny kupilam sobie nowy specyfik na rozstepy, dzisiaj w nocy obudzil mnie piekacy bol skory. Kolo pepka tak mnie palilo ze myslalam ze oszaleje. Musialam natrzec sie kremem. Ten palmers co wczesniej kupilam jednak sie nie sprawdzil, czulam ze nie nawilza tak jak moja skora tego potrzebuje. Przybylo mi juz 32 cm. Troche kosztowal wiec zuzyje go na biodra i uda. Ten ktory kupilam w sobote wlasnie do mnie przyszedl, narazie jedyne co moge o nim powiedziec to to ze ma lekka konsystencje, ekspresowo sie wchlania bez wcierana i ma bardzo ladny zapach:) Ze wzgledu na konsystencje wlasnie Kojka mozesz sie nad nim zastanowic jezeli nic nie znalazlas. To Elancyl - emulsja przeciw rozstepom. Koszt dosc spory ale w sumie za taka pojemnosc cena raczej adekwatna. I ma same pozytywne opinie.

Dzisiaj planuje zaczac swiateczne, generalne, powolne porzadki w szufladach i szafkach w kuchni:)

Milego dnia:)

11 lata 3 tygodni temu #802169 przez Loca
Ja juz tez planuje pomalu zabrac sie za swiateczne sprzatanie...te okna w sypialni zaczynaja mnie przerazac :silly:
Z mezem planujemy kupic w tym roku sztuczna choinke, ja co roku w domu mialam prawdziwa, ale to sie strasznie sypie...wiem ze te ztuczne to tylko siedlisko kurzu, nie pachnie i sa bardzo nieekologiczne...ale lenistwo i "inwestycja na lata" wygrywaja.

Ja sie ciesze ze lezec nie musze, bo bym zwariowala, fakt ze w domu caly czas siedze i rzadko gdziekolwiek wychodze, ale kasy nie ma a i na zakupach zadnych ciuchow dla siebie nie kupie, bo nie wiem jak za ms bede wygladala, obiecalam sobie z jak mlody sie wykluje to obkupie sie ;)

11 lata 3 tygodni temu #802173 przez claudii09853
Witam trochę mnie nie było ale wszystko ok:) mała kopie już może tak nie kopie jak się rozciąga że mi brzuch cały mi faluje :lol: :lol: nie wiem czy wstawiałyście już brzuszki to więc wrzucam :lol: :lol: już się marca nie umiem doczekać jeszcze trochę i nasze kruszynki będą z nami :lol: :lol:

11 lata 3 tygodni temu #802216 przez kojka-waw
Fajny brzuszek

Może jutro ją się zmotywuje do zrobienia i wstawienia.
Dla siedzących w domu i nudzacych się polecam kilka polskich filmów:
SĘP
UKŁAD ZAMKNIĘTY
POKŁOSIE
W CIEMNOŚCI

11 lata 3 tygodni temu #802224 przez Porto1987
A u mnie wraz z chmurami przyszedł sen. Padłam jak nie wiem. A niby byłam wyspana. No ale zrobiło się szaro na dworze, już tylko śniegu brakuje.

Kojka zapodałaś takie tytuły, że strach włączać :D Dla mnie za bardzo przejmujące i stresujące, teraz wolę oglądać filmy z serii lekkie, łatwe i przyjemne :)

A tak odnośnie filmów, to znalazłam 3 odcinkowy dokument pt. "Odyseja życia". Właśnie oglądam 1 odcinek. Jest na Onecie na vod.

Claudi, no brzuszek już pokaźny. Fajne mieszkanko ma Andrea :)

Pala, ja to się codziennie oliwkuję i póki co jest ok. Nic się nie dzieje ze skórą. A z tego co pamiętam, to Elancyl jest drogi :( no ale jak inne kosmetyki sobie nie radzą, to nie ma wyjścia. A próbowała któraś z Was może kosmetyków Musteli?

Dziś robię kluski śląskie do mięska z sosem :D :D

11 lata 3 tygodni temu #802233 przez domi2907
Witam i ja :)

Ja spalam do12 dzis..... :lol: :lol:

Teraz to spie jak glupia normalnie, ale widocNie to czego moj organizm potrzebuje.

Portoja mam mustelle i jestem super zadowlona. Oelancylu myslam kupic jak sie mustella skonczy. Zeby zobaczyc jak jest. Pala daj znac czy fajny.

Porto podrzuc przepis na kluski, sto lat nie robilam, moze sie skusze :)

Buziaki

11 lata 3 tygodni temu #802243 przez Ani-ta
Witam i ja :laugh:
wiecie co ja to wam czasami trochę zazdroszczę tej nudy ;) może nie codziennie ale raz na jakiś czas chciała bym się ponudzić i mieć czas tylko dla siebie ;)

ja wczoraj byłam na wizycie u gin co prawda nie miałam usg ale posłuchałam serduszka maleństwa dobre i to a po za tym wszystko jest dobrze :lol:

powiedziała również aby nie przesadzać z przygotowaniami do świąt :) a następna wizyta 2 stycznia :laugh:
Anula a jak twoja gin zamierza badać szyjkę? bo piszesz że nie będziesz się już rozbierać?

Czytałam was na bieżąco a teraz nie pamiętam co by wam tu napisać w nawiązaniu do waszych rozmów ale ja nie mam naprawdę czasu na pisanie z wami na bieżąco :(

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka