BezpiecznaCiaza112023

Marcówki 2014

10 lata 11 miesiąc temu #820060 przez darmag21
Pala masz racjr, wlasnie weszlam i przeczytalam. U nas juz luty moze byc jak na szpilkach. Az mi ciarki przeszly.

A ja leze i probuje zasnac i czuje ze to bedzie ciezka noc :( ide mleko wypic,,, z nadzieja ze pomoze.

Aaaa Pala ja tez wieczorem czuje wiecej jakby brzuch twardnial. Nawet jak leze i zmieniam pozycje z boku na bok.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 11 miesiąc temu #820069 przez pietruszka
Widzę, że dziś zakupowy dzień nie tylko u mnie :)

Byłam z mamą w Smyku. Jakie tam są cudne ciuszki. I teraz mają naprawdę dobre ceny. Kupiłyśmy kombinezonik na wyjście, spodenki pluszowe i zestaw niedrapek.
www.smyk.com/cool-club-pajac-dziewczecy-...ubranka-dla-dzieci-p

Ale jest też przecena wózków, tzn. Bebetto, bo tym jestem zainteresowana. Kosztują 960zł. I jutro może po niego pojedziemy :)

Sorki, ale jestem zmęczona, jutro coś poodpisuję.

alt="Suwaczek z babyboom.pl" border="0"/></a>

10 lata 11 miesiąc temu #820070 przez pala813
Darmag ja to jakby lutowa więc już od początku lutego jak na szpilkach będę siedzieć:) a wizyta 24 stycznia dopiero. Biedna z tym spaniem jesteś, niestety też wiem co to znaczy nie moc zasnąć, zresztą kilka z nas może tak powiedzieć, poprosiłam męża żeby mi kakao zrobił, wczoraj mi chyba pomogło bo mogłam spać spokojnie:)

Mam nadzieję że jednak uda nam sie zasnąć:)

10 lata 11 miesiąc temu #820088 przez ete21
a mnie zaraz trafi....dosyć, że śpię na piętrze, a mąż na dole to i tak słyszę jak spie, chrapie, zwał jak zwał chyba mu zaraz przywale jakimś tłuczkiem do mięsa....
Annlu Twój brzuszek to taka piłeczka:) śliczna:)
ROSZPUNKOWE MISIE niestety wszystkie sa słodkie, i miałam nie lada zadanie, zeby się na któregoś zdecydować. A co do imienia na ścianie, przyklejone na cienką taśme dwustronną więc zawsze będzie można dokonac modyfikacji, a jak nie to trzeba będzie lepiej przykleić, bo w nocy I spadło:) spokojnej nocy a ja zmykam poszperac w necie i poczytać styczniowki i lutowe mamusie:)

10 lata 11 miesiąc temu #820096 przez moni91
Witam z rana ja właśnie wygoniłam mojego z wyrka:) i idę dalej aśku bo usypiam :)

10 lata 11 miesiąc temu #820104 przez kojka-waw
Cześć Sloneczka

Z grubsza prZeczytałam , jakoś ciężko mi już idzie na tym telefonie.

Super zakupy. Ja muszę podgonic trochę bo nie mam kosmetyków dla bobasa.
I dla siebie jakieś drobne rzecz muszę do szpitala kupić.

Pala ja kupiłam używany wózek i pralam normalnie w pralce.
To czego się nie da ściągnąć (daszek np. ) ręcznie gabeczka w wannie.

Idę młodego do pionu postawic.

Do później.

10 lata 11 miesiąc temu #820153 przez ete21
Część mamusie :-) ale to mile uczucie, kiedy człowiek budzi się i czuje ze faktycznie spał, choć krótko :-) jakby co to nic nie pisałam, żeby nie zapeszyć :-) mój mały od 2 dni strasznie leniwy, nawet dziś się ze mną nie przywitał, albo zwyczajnie zrobił to pocichu i nie czułam...
Miłego poniedziałku!

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #820162 przez darmag21
Czesc,

NoPala ty to napewno mozesz czuc ze w lutym sie rozpakujesz aczkolwiek, jak widac kazdej moze to dotyczyc, wiec czas najwyzszy zeby torbe pakowac. Ja tez pala spijam mleczko i kakao ale mi nie pomaga za bardzo.

Ete widze ze ty tez mialas ciekawa noc, potem malenstwa sie urodza to i chrapanie nam nie bedzie przeszkadzac. W Misku sie zakochalam.

Pietruszka, super spiworek, Ja tez na poczatku na bebetto sie nastawilam dokladnie na model Luca ale jakos spacerowka mi nie mogla podpasowac, a ty jak masz model upatrzony ?

Ja dzisjade do kolezanki ktora ma malenstwo, chce mnie obdarzyc ciuszkami, a ja zastanawiam sie gdzie mam to ukladac no i mam nadzieje ze choc polowe moje dzieciatko to wynosi.

Lece sie ogarnac, musze jechac do miasta po jakies zakupy spozywcze.

Milego dnia mamcie.

10 lata 11 miesiąc temu #820165 przez pala813
Witam z rana:) Dzisiaj u nas też pogoda beznadziejna, jeszcze sobie lezymy a mała robi poranną gimnastykę:) bezbolesna na szczęście:) A Darmag jak mleko? Bo u mnie kakao chyba znowu pomogło:) przespalam ładnie prawie całą noc:)
A teraz spróbuje poodpisywac:)

Darmag zazroszcze że już kończysz z tym całym praniem i prasowaniem:) ja jeszcze nie zaczęłam ale rozmawiałam z mężem, mówię mu że wy już prawie konczycie a on no bo ją myślę że to też już czas, madralinski sie znalazł:) a dopiero po co i po co tak szybko pytał:) ej faceci:) O czyszczeniu czytałam i wiem tyle że dziewczyny do pralki wrzucają jedne z wirowaniem a drugie bez i chyba tak zrobię. Czytałam, że w chemicznych też na automatach działają.
Loca dziękuję za mile słowa:)
Roma też mam nadzieję, ze wszystkim pójdzie szybko i bez bolu:) ani w trakcie ani po:)
Darmag ją ostatnio nie zapytałam i nie wiem jak mała jest ułożona a czuje ruchy i na dole i na górze a plecy na środku przez całą długość brzucha praktycznie, czymś daje po miednicy wtedy takie odpychanie czuje a i po zebrach właśnie sie zdarzy więc nie wiem:) Co do zagladania to czasem mi sie zdarzy ale raczej nie zauważyłam żebym specjalnie zachodziła :) może dlatego że jeszcze tak nie czuć w pokoju tego:)
Domi dziękuję:) zakupy cudne:) a torba z kosmetykami jest super, wszystko w jednym miejscu z konkretnej firmy, też tak chciałam ale nie widziałam u nas takich zestawów niestety.
Claudii widzę że u Ciebie też maszyna dzisiaj rusza:) i dobrze ją zawsze tak na ostatnia chwilę zostawiam wszystko i nie zawsze mi sie to opłaca:)
Ete dziękujemy:) no właśnie wszyscy mówią, ze tak wystaje a co najlepsze że tak jest na chłopca o zeby nie kupować nic narazie LOL:) a u nas mała przez 3 lekarzy potwierdzona więc raczej nic nie powinno sie zadziac:) ale z przesadami nie wygrasz:) co do wózka to właśnie tak zrobię w delikatnym programie i niskiej temp może bez wirowania jeszcze. Jej ale miś jest CUDOWNY!:) ja myślałam mojej taka ręcznie robiona szmaciana lale kupić żeby miała pierwsza zabawkę:)
Annlu dziękuję:) u Ciebie też taka śliczna pileczka:) powodzeniana badaniach obys trafiła na kogoś kto Cię nie posiniaczy:) dobrze, że sytuacja sie poprawiła, zobaczysz będzie jeszcze lepiej:)
Moni ją też tak miałam wczoraj mnie pobolewal od południa a na wieczór i w nocy nieprzyjemnie twardnial:(
Pietruszka nawet mi nie mów o Smyku trochę tęsknię za praca, miałam właśnie cały dol na głowie wszystkie ściany i gondole ukladalam dodatkowo dochodziły witryny:) te małe ciuszki tak wdzięcznie sie układało, brakuje mi tego:(
Kojka właśnie też tak zrobię:) dam znać czy nie poniszczylam:)

Uciekam mamusie dzisiaj mam trochę roboty a nie wiem czy z tym brzuchem dam radę.
Miłego dnia:)

10 lata 11 miesiąc temu #820188 przez Porto1987
Bry :)

Nie było mnie, bo umierałam na ból pleców :( miałam taki kłujący ból, kłuło i puszczało i tak cały czas :dry: dziś lepiej już, ale kurka bolały mnie kolana i biodra w nocy :dry: czasami myślę, że chyba już się nie wyśpię :P :P

10 lata 11 miesiąc temu #820189 przez claudii09853
Witam z rana chciałam się pochwalić naszym zakupem karoca dla naszej KSIĘŻNICZKI :lol: :lol:

10 lata 11 miesiąc temu #820190 przez Porto1987
Claudi fajny wózeczek :)
Ja muszę w końcu mojemu tacie wysłać linka do wózka żeby wiedzieli co kupić :D :D

10 lata 11 miesiąc temu #820191 przez claudii09853
a tutaj spacerówka i nosidełko :) :lol:

10 lata 11 miesiąc temu #820197 przez darmag21
Claudi super zakup, ja czekam na swoj, juz zamowiony, bedzie na poczatku lutego... a juz nie moge sie doczekac jak bedzie stal w domku.

Porto ja tez juz mysle ze przez najblirzszy rok a moze dwa to sie nie wyspimy. Jak dzidzia zacznie przesypiac cale noce to zacznie sie zabkowanie i tak w kolko.

10 lata 11 miesiąc temu #820211 przez Porto1987
Darmag, boję się, że masz rację :dry:

Wczoraj uzgodniłam z mężem, że nie zmieniamy mieszkania :( kurka trudno, no ale trochę racji to on ma nie powiem, że nie :S to teraz zostaje mi wymyślić przemeblowanie sypialni i urządzenie kącika bobasa. Myślicie, że damy radę spać w jednym pokoju z rok czasu? Nie bardzo chcę rezygnować z łóżka w sypialni :P

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka