- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Marcówki 2014
Marcówki 2014
- majeczka22
- Wylogowany
- budujemy zdania
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- ete21
- Wylogowany
- gadatliwa
- W życiu zawsze trzeba walczyć do końca
- Otrzymane podziękowania: 10
Moni ładne okazję udało Ci się wychwycić A pieluszki tetrowe czy flanelowe jako tzw "nynki" są chyba niezastąpione:) Ja mam kupiony krem na odparzenia i takie tam z Ziajki oraz Johnsona
Pala
fajnie, że lepiej się czujesz:) no i mimo złego samopoczucia, to i tak masz głowę na karku, wszystko dokładnie zaplanowane:) Ładny towar Ci mąż do domku przytargał Mój Igor też ma czerwoną limuzynę przynajmniej nikt nie zauroczy:p A dobra pizza nie jest zła, ja wychodzę z założenia, ze jak mam ochotę np na frytki czy pizzę, to zjem, bo i tak kończy się na jednym kawałku:) Dobre samopoczucie mamy, to dobre samopoczucie maleństwa:)
Majeczka super, ze nasza tabelka się roziwija:)
- majeczka22
- Wylogowany
- budujemy zdania
- ete21
- Wylogowany
- gadatliwa
- domi2907
- Wylogowany
- rozmowna
- nadzieja umiera ostatnia :)
Lgratuluje udanych zakupow. mi jeszcze brakuje ale niestety nie da sie wszystkiego naraz
Mysle ze zazdrosc u dzieciakow to norma...mimo wszystko zawsze beda mialy te odczucua ze wczesniej wszystko bylo da nich a teraz sie to zmieni, ale wierze ze sie przestawia szybko.
Ete ja mialam na mysli ze maly jest wiejszy na swoj wiek bo jak wszystko zsumowala to wyszlo ze juz 32 tydzien. Takze dobrze ze calkiem malych nie kupowalam.
Ja jutro jade po wanienke. i moze skoczymy do sklepu i zalatwie laktator, butelki i przybornik kosmetyczny bo widzialam ze byla przecena.
Po kosmetyki pojade po 22 jak distane wyplate
- Ani-ta
- Wylogowany
- budujemy zdania
darmag ja z Bartkiem też przegapiłam swój czop, a i u siebie ostatnio zauważyłam taki bardziej galaretowaty śluz
a co co Olian które kupiłaś czy ono jest od pierwszych dni bo mnie się wydawało że ono jest od 1 m-ca a Oliatum właśnie może byc stosowane od pierwszego dnia życia
ete a co do tych pieluszek co się pytałaś to mnie się to wydaje zbędne ja przy Bartusiu zwykłe pampersy po prostu podwijałam i też było dobrze a pomarańczowe pampersy jakoś mi nie pod pasowały i wolałam już DADE z biedronki też są niedrogie
A tak w ogóle dziewczyny to polecam wam stronkę www.promobaby.pl można w jednym miejscu sprawdzić promocje różnych produktów w różnych sklepach
- roma4
- Wylogowany
- rozmowna
Moni fajne zakupy w Pepco ja też lubię ten sklep , a fakt pakuj torbę bo ty i Pala raczej pierwsze pojedziecie chociaż to nie mówione
Pala dobrze ,że przynajmniej nie wymiotujesz współczuje Tobie ,że cie mdli, a wózek śliczny
Darmag masz rację ,ze dzieci są zazdrosne mojej małej też cały czas tłumaczymy ,że będzie braciszek jak narazie się cieszy a zobaczymy jak to będzie jak sie już urodzi
Majeczka dzięki za tabelkę
Domi udanych jutrzejszych zakupów
[/url
http://www.zapytajpolozna.pl/c[img]http://www.zapytajpolozna.pl/c
- roma4
- Wylogowany
- rozmowna
[/url
http://www.zapytajpolozna.pl/c[img]http://www.zapytajpolozna.pl/c
- darmag21
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie jest wielkim cudem
A propo Dady z biedronki to sa super i jak zuzyje te dwa opakowania pampersa to zaczne stosowac dade, one sa na wzor zielonych pampersow, co do pomaranczowych to tez takos nie moge sie do nich przekonac.
Domi to zycze jutro udanych zakupow, powoli powoli a bedziejuz wszystko, jednak potrzeba tego wszytskiego wiecej jak czlowiek sobie na poczatku mysli.
Majeczka- dzieki.
Roma u mnie Kacper to wciaz brzuszek tulil, glaskal, spiewal wciaz tylko pyta kiedy ale w glebi serca pewnie odczowa niepokoj.
- ete21
- Wylogowany
- gadatliwa
- ete21
- Wylogowany
- gadatliwa
a stronka faktycznie super:)
A tu fotka dziś mąż miał twórcze naklejkowe zajęcie:)
- darmag21
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ete21
- Wylogowany
- gadatliwa
Na youtubie można znaleźć ciekawe filmiki odnośnie pielęgnacji malucha, noszenia go. Filmy pochodzą ze stronki: mamotatocotynato.pl w zakładce wiedzieć więcej:)
To mykam oglądać galę mistrzów sportu i muszę podrażnić bobasa, bo coś leniwy dziś!
- claudii09853
- Wylogowany
- budujemy zdania
Dzisiaj byłam z M odebrać wózek już jest rozłożony ale miałam radoche jechać po ten wózek:)
Kupiliśmy też pieluchy tetrowe,balsam z nivei i mydełko,butelkę i krem na każdą pogodę
I szafę żeśmy zamówili bo bym nie miała tego gdzie pomieścić M z niemiec pampersy przywiusł,chusteczki,dwa kocyki,butelkę,kombinezon i śpiworek jestem z niego dumna bo wszystko dał rade znaleźć i wiedział jakie rozmiary:)
Miłego wieczoru:)
- darmag21
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa