BezpiecznaCiaza112023

Marcówki 2014

10 lata 11 miesiąc temu #819743 przez moni91
Nio Pala śliczny brzusio :):) mi mój mówi że jestem olinek okrąglinek:):) hehe

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 11 miesiąc temu #819747 przez roma4
:) Witam :) w niedzielę Miłego Dnia

Próbowałam wysłać posta ale cos mi nie idzie więc piszę jeszcze raz ale tym razem ogólnikowo wiec jak kogoś pominę to sory

Ete swietny pokoik ,ładnie ustrojony

Iwonka witamy szkoda ,że tak rzadko się odzywasz , dobrze że wizyta udana i maluszek rośnie a michas będzie miał rodzeństwo , a obawy pozostają u mnie tez

Pala jak tam dzisiejsze samopoczucie? fajnie wyglądasz na zdjęciach widać brzuszek ale reszta w normie a u mnie oprócz brzucha to jeszcze duża pupa i uda szok.Pewnie kuzynka skoro rodziła dwa dni to pierwiastka.

Darmag milego prasowania to pewnie juz końcówka co?

Hej a co do papmersów moje koleżanki mają Dada z biedronki i są zadowolone więc ja tez takie zakupie

10 lata 11 miesiąc temu #819748 przez roma4

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #819759 przez pala813
Dziewczynki dziekuje za miłe slowa :)
Moni pochwal sie koniecznie zakupami :laugh: Uwilbiam ogladac wasze zakupy i mam nadzieje, że więcej z was pokaze miejsca dla maluchów tak jak zrobila to Ete :laugh: :)
Roma u mnie dzisiaj lepiej zdecydowanie :) Ogólnie dużo lepiej sie czuje z rana niż wieczorem :) Co od kuzynki zaskocze Cie :laugh: ma juz dziecko, Julka ma 6 lat i też sie dziwiłam, że tyle ja meczyło. No niestety różnie to bywa, nie przewidzimy jak to bedzie :)

Ej dziewczynki mam pytanie do mam które kupowaly używany wózek, prałyście normalnie w pralce te części czy jak :unsure: Bo powiem wam, że mam lekki problem jak to zrobić a nie chcialabym zapsuć nic :laugh:
Stwierdziliśmy ze nie bedziemy naciagac siostry mojego meza na nowy wózek skoro taki sam jak chcieliśmy trafił sie za połowe ceny. Oczywiście ona fuczala zeby nie było że sępi :laugh: :) myslalam ze padne ze smiechu jak to usłyszałam :lol:

10 lata 11 miesiąc temu #819767 przez darmag21
Moni udanych zakupow.

Pala, brzuchol jest super, a nie dawno narzekalismy ze jeszcze nie widac, hehe... i do marca a co nie ktorym to pewnie do lutego zleci jak z procy.

Roma moge powiedziec ze jestem na finiszu. Posciele, reczniki, kocyki, poprane , poprasowane... zostalo mi spakowanie torby i tak myslalam ze nie bede zabierac buteli szamponu tylko wezme 3 probi szamponu zeby jak najmniej brac a co do mycia to musze wziasc mydlo szare, bialego jelenia bo do mycia rany po cc. Wiec zadnych zeli perfumowanych. Mysle ze torba nie bedzie az tak wielka.

Pala, ja bym prala w czyms bardzo delikatym na delikatnym programie a najlepiej chyba jak byc oddala do czyszczenia gdziesz gdzie sie zajmuja odswierzaniem takich rzeczy. Ja jak mam wielkie koce do prania czy dywany to oddajr i za 20 zl mam jak nowe.... moze piczytaj na necie o czyszczeniu wozka.

Moj wozio to Tako captiva, material len brazowy.

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #819788 przez Loca
Witam was :)

Na wstępnie Pala! jaki Ty masz piękny brzuszek :D i faktycznie widać, że u Ciebie tylko dzidziuś rośnie :)

Iwonko, ja może swoich dzieci nie mam, ale jestem w stanie zrozumieć co czujesz, mojej koleżanki mąż niedawno wrócił z afganistaniu i do tej pory dziewczyna musiała radzić sobie sama, a też w ciąży i synek 5 lat, który do szkoły już chodzi. Jeszcze trochę i będzie wszystko dobrze ;)najważniejsze, że dzidziuś rośnie zdrowo :).

Darmag, mnie się bardzo te wózki captiva podobają :) ale z mężem na tego lonexa się zdecydowaliśmy i jest on podobny właśnie do tego Tako.

Ete, położne możesz obejrzeć na TVN player :) a dla dziewczyn co TLC nie mają, to mogę polecić weeb.tv tam online jest program nadawany, tylko wstrzelić się trzeba jak nie ma limitów, o 15:00 codziennie leci porodówka, też fajny program :D. w google wpiszcie TLC online i wam wszystko wyskoczy ;)

dobra dzisiaj spadam do teściów na obiad...swoją drogą w ogóle nie tyje, nie wiem o co chodzi, ważyłam już 60,5 kg, dzisiaj na wagę wskoczyłam i znów zobaczyłam 59,5....ważne żeby młody rósł, byle do 24 stycznia, wtedy mam następną wizytę i liczę na 1500 g ;) więc będę motywować przez te 2 tyg młodego żeby się tuczył ;)

p.s Czy wasze dzieci też wam dają boleśnie po żebrach, bo mnie ciągle z lewej strony przy żebrach uciska i mam ostry ból wtedy, zwłaszcza jak w nocy na lewym boku śpię, aż się budzę z bólu. W ogóle, ostatnio to mnie zaczyna boleć w dziwnych różnych miejscach, widać mój synek coraz mniej przestrzeni ma w tym moim mikro brzuchu :dry:

Życzę wam miłej niedzieli :) wpadnę do was wieczorkiem :kiss:

10 lata 11 miesiąc temu #819789 przez roma4
Pala świetnie ,że lepiej się czujesz ,a fakt zaskoczyłaś mnie ,że to drugie dziecko no ale cóż nie ma łatwo oby nasze porody tyle nie trwały, co do prania tych rzeczy to ci nie pomogę bo nie prałam

Darmag dobrze ,ze już koniec ja też mam próbkę szamponu z rossmany żeby była mała buteleczka

10 lata 11 miesiąc temu #819795 przez darmag21
Loca, na zywo fajnie wygladaja oby dwa wozki, bardzi zgrabne i maja dosc sporo przydatnych funkcji, mam nadzieje ze bedziemy zadowolone. Tez ogladam te porody, nawet mozna duzo sie dowiedziec i nauczyc. Loca my jeszcze nigdy nie bylismy na objedzie u tesciow. Tylko w Boze Narodzenie i Wielkanoc, wiec troche zazdroszcze. Trzymam kciuki zeby maluszek przybieral na wadze a do konca jeszcze troszke wiec na pewno bedzie dobrze.

Roma ja tez znam wiele kobiet co uwazaja ze ich pierwszy porod byl o wiele lepszy od drugiego, wiec chyba nie ma na to rady.

10 lata 11 miesiąc temu #819823 przez roma4
Loca pewnie ,że dają po żebrach często...na pewno Twój maluszek na następnej wizycie cię zaskoczy zwagą :)
Darmag ja to nigdy nie będę bo jużod dawna nie żyją nawet ich nie znam a moi mieszkają 400km odde mnie więc nie mamy gdzie na obiad, a co do porodu darmag boy nam jakoś poszło :laugh:

Hej zauważyłyście,że agness nic nie pisze?

10 lata 11 miesiąc temu #819834 przez pala813
Darmag nas tesciowie też co chwilę zapraszają na obiad, za to u mnie nie byliśmy ani razu:(
Roma właśnie myślałam o Agness dzisiaj, mam nadzieję że wszystko z nią w porzadku, może nie ma nastroju pisać albo nie może, musimy myśleć pozytywnie:) nie ma co ściągać negatywnych emocji:)
Loca ja tak jak pisałam bolesne kopniaki dostaje wszedzie, najgorzej jest właśnie po zebrach albo jak od kości miednicy sie odpycha jakoś w tył czy coś:)

10 lata 11 miesiąc temu #819850 przez darmag21
Piszecie o kopniakach po zebarkach a moj tylko kopie po dole i bokach...ale pewnie dlatego ze jest tak ulozony.

Agnesss mozr nie ma jak napisac... na pewno jest pod kontrola albo w domu odpoczywa.

Domi chyba dzis miala jechac na jakies zakupy, dzis chyba tez jeszcze nie pisala.

10 lata 11 miesiąc temu #819891 przez moni91
Hej mamusie ja już po zakupach :):) kupiłam krem do pupy i na każdą pogodę , oliwkę do główki i płyn do kąpieli z Hippo :)nic specjalnego:):)

10 lata 11 miesiąc temu #819893 przez domi2907
Witam niedzielnie.

Pala brzuszek sliczny az zazdroszcze. :)

Pochwale sie wam zakupami :) wiec zalatwilismy juz wanienke z przebierakiem. I kupilam dzis zestaw kosmetykow bo byl w promocji z mustelli juz wszystko dla malucha na pierwszy miesiac. I krem na cycki dla mnie.
Załączniki:

10 lata 11 miesiąc temu #819895 przez domi2907
Tu wanienka
Załączniki:

10 lata 11 miesiąc temu #819896 przez domi2907
Tu torba

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka