- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Marcówki 2014
Marcówki 2014
- MamaMikołaja
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- kojka-waw
- Wylogowany
- rozmowna
- domi2907
- Wylogowany
- rozmowna
- nadzieja umiera ostatnia :)
No wiec bylam u lekarki (nowej) super babka. Bardzo dokladnie zrobila usg, chyba mnie tam trzymala z pol godziny...ale poogladala wszytsko dokladnie. I ten wymiar jednej komory jest na limicie ale nie 13 tylko 12..czyli jest na limicie. W czwartek dla swietego spokoju zrobimy rezonans ale nie ma zadnych innych wad no i wazne ze wczesniej byly robione badania genetyczne i bylo wszytsko ok. Troche sie uspokoilam bo mnie to strasznie nurtowalo. Reszte wymiarow maly ma zgodnie z norma. Wazy dalej 2300 (co maszyna to inny wymiar) ale jest w normie. Dlaej siedzie (nerw) ....lekarka powiedziala ze jest tak wcisniety glowa pod moje prawe zebro ze masakra jakas...caly bok mnie boli bo musiala sie niezle nagimnastykowac zeby tam wszytsko zobaczyc.
Nastepna wizyte mam 24 i wtedy zdecydujemy czy bedzie cesarka...tzn zobaczymy czy sie nie obroci.
Dziewczyny...co wy tak z tymi szpitalami...to jeszcze nie nasza pora...do marca jeszcze daleko. Porto i loca wy dwie w sumie najblizej mojego terminu jestescie i juz sie bedziecie rozpakowywac? jeszcze mamy czasu
Buziaki
- darmag21
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie jest wielkim cudem
Loca dobrze ze ty pojechalas do tego szpitala, gdyby nieten zoladek to nawet moglabysnie wiedzie co tamsie swieci. Na szczescie wszytsko pod kontrola i trzymam kciuki zeby maluszek jeszcze troszke sobie posiedzial w brzuszku... ja nie wiem co te nasze dzieci marcowe tak sie na swiat chca szybko pchac. Z lutowymi sie chca po zamieniac.
Ete, ty tak jak ja... jeszcze ktg nie robilam, a powiem szczerze ze chcialabym chyba sprawdzic czy te skorcze sa i jak mocne, a wizyta dopiero za 10 dni,moze wytrzymam.
Baska, fajnie ze sie odezwalas, ja wlasnie myslalam co tamu was ale calkowicie zapomnialam ze twoj maz mial jechac za granice.
Porto i ty tez szpitalna, ale czytam ze chyba sytuacja opanowana ?
Kojka ja rano mialam problem zeby wejsc na forum. Jak ty to zrobilas ze pomalowalas te paznokcie ??? wooow, jaledwo skarpety zaloze, ale fakt taki, idla mnie lepszy, ze do cc mam zakaz malowania paznokci wiec gdybym chciala to jest to zabronione.
Roma ja tez sie ciesze z kazde rzeczy jaka kupie, wiec nie ma co sie dziwic ze sie cieszysz, tym bardziej ze nie moglas sie zdecydowac.
Claudi, to juz gotowa jestes, lozeczko super. Moje tez ubrane ale wszystko pod kocem zlozone zeby sie wietrzylo ale nie kurzylo. Brzuchatek super.
Domi widzisz,chyba spokojniejsza jestes a z cc to nie koniec swiata okaze sie byc wszytsko dobrze, ale co sie na denerwowalas to twoje.
Ide cos ogarnac ...sama nie wiem co mam robic.
- kojka-waw
- Wylogowany
- rozmowna
- Porto1987
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 17
Loca u mnie też leci wolno i od 1w nocy jeszcze się nie skończyła moja kroplówka powoduje wzrost tętna i straszne odczucie powoduje.
- marl3na
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Ale się napisałyście... tyyyle stron Wróciłam z wizyty, wszystko ok, szyjka trzyma, przepisał mi magnez na brzuch, pobrał gbs-a i kolejną wizytę mam za 3 tyg. Szkoda, że małej nie mierzył. Było tylko słuchanie serduszka.
Ete mi też już się polepszyło ze spaniem U mnie z kolei płaci się za szkołę rodzenia, w cenie której jest poród rodzinny. Ale jak się na szkołę nie chodzi to i tak się płaci tyle samo za poród. A na przelewie wpłaca się kasę z tytułem "DAROWIZNA". Czyli jakoś ten system omijają.
Porto mała chce, żebyś ją oglądała jak już sobie wyjdzie Dobrze, że się polepsza.
Pala ale super Już malutka będzie z Tobą.
Loca nie strasz... myślałam, że już się w płci nie mylą. Mam nadzieję, że u mnie się nic nie zmieni. A tłusty czwartek czemu nie... Dobrze, że poszłaś do tego szpitala.
Anita fajnie, że mąż się zdecydował być z Wami
Roma mi też twardnieje, tylko ja dopiero 34 tydz. A takie zakupki zawsze poprawiają humor
Baśka też się muszę zabrać za torbę. Też jestem jedną z ostatnich na marzec. A objawy podobne do Ciebie mi się zaczynają - oprócz tego puchnięcia.
Kojka to się musiałaś nagimnastykować. Nie lada wyzwanie robienie stóp i depilacja. Mi już brzuch bardzo w tym przeszkadza.
Annlu czas leci... Jak znieczulenie darmowe to tylko korzystać. Fajnie, że u Moni ok.
Claudii brzusio piękny. Łóżeczko zresztą też Ja jeszcze łóżeczka nie mam.
Mamo Mikołaja może woli inne batoniki Zacznie szaleć wieczorkiem.
Domi dobrze, że okazało się być wszystko w normie. Nie musisz się stresować.
Darmag Ty jako osoba towarzysząca mogłaś się ponudzić w kinie. Alee też bym zjadła coś z Maca.
Ale miałam nadrabiania Miłego wieczorku dziewczyny.
- Loca
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 1
Domi, wazne ze spokojna jestes bedzie wszysko dobrze
Darmag, czego sie dla dziecka nie robi najwieksze nudy trzeba znosic swoja droga straszna mam ochote na coca cole
No przyznam ze gdyby nie tan zoladek to pewnie polecialoby szybko, jak mi czop odszedl to bylaby kwestia czasu a tak sytuacja opanowana i raczej bez malego nie wyjde stad
- darmag21
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie jest wielkim cudem
Widziala go czy przegapilas ... ?
Moj maly dzis malo aktywny, w kinie troche pobuszowal,pewnne odglosy mu sie podobaly albo i nieee,kto wie z jakiego powodu byla ta gimnastyka.
Marlena dobrze ze wizyta udana.
- Loca
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 1
- kojka-waw
- Wylogowany
- rozmowna
Darmag ja bym pewnie przykomarowała i zaczęła pewnie chrapać albo stękać przez sen.
Pazurki niestety nie maluję już na kolor
Odżywka albo jakiś delikatny cielisty, właśnie ze względu na to, że do porodu
nie są wskazane pomalowane pazurki
- marl3na
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Kojka ha już też nie maluje na kolorowo bo pewnie zapomnę zmyć jakby się wszystko zaczęło.
Darmag siedziałaś spokojnie to mały buszował
- kojka-waw
- Wylogowany
- rozmowna
Ja jestem ciekawa jak to wygląda jak się krążek wyciągnie. Czy szybko się robi rozwarcie?
Szyjki i tak już prawie nie mam tyle co się na niej krążek trzyma.
Czas pokaże.
- Porto1987
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 17
- roma4
- Wylogowany
- rozmowna
Darmag no właśnie najważniejsze ,ze dziecku się podobało prawda....
Marlena fajnie ,ze wizyta wypadła pomyślnie , no ja jestem w 35tyg więc nie za dużo więcej od ciebie ale twardniej mi brzuch ostatnio mocno staram się nie panikować w czwartek mam wizytę więc zobaczymy jak będzie
Loca dobrze że zagrożenie opanowane no jeszcze maleństwo mogło by trochę przytyć , a co do tego czopu to mi też od jakiegoś czasu idą takie upławy jak pisałaś ale nie myślałam ,ze to może być czop mam nadzieję ,ze nie ...
[/url
http://www.zapytajpolozna.pl/c[img]http://www.zapytajpolozna.pl/c