BezpiecznaCiaza112023

Marcówki 2014

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #839559 przez pala813
WITAM MAMUSIE!:)

Ja tak na szybko bo na mocnych przeciwbolowych i uspokajakacych jestem.

LENA JAK WIADOMO:P URODZILA SIE 14.02 O 10:10 MA 3000G I 49 CM :) WYDAJE MO SIE, ZE JEST TAKA MALENKA!:) KOSMOS! DOSTALA 10 PUNKTOW I JEST ZDROWA JAK RYBA:D W OGOLE.NIE PLACZE TYLKO SPI CALY CZAS A NAWET NA JEDZENIE MUSIELISMY JA WYBUDZAC. CALY DZIEN LEZALA U MNIE NA BRZUCHU! Teraz maz juz poszedl wiEc odwiozl ja do sali dla noworodkow ale najchetnoej wcale bym jej nie oddawala, niestety mie czuje sie za dobrze i jutro tez pewnie ja oddam na noc.
W trakcie ciecia i po skoczylo mi cisnienie i bardzo boli mnie cala rana. Wstaje juz i chodze, wzielam nawet prysznic ale latwo nie jest.

Darmag jezeli sie da i bedziesz tak uprzejma mozesz dodac na forum zdjecie Lenki to z fb, wiecej dodam w domu jak nie bede na telefonie.
Pozdrawiam was dziewczyny i zycze zebyscie wytrwaly przynajmniej do mojego tygodnia:)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 10 miesiąc temu #839566 przez darmag21
Ooo Moni witaj, witaj...
Jak super ze juz z malenstwem jestescie w domku, nie ma to ja wlasne "sciany"...
Czekamy na relacje z porodu i w ogole... oczywiscie w wolnej chwili o ktora teraz bedzie ciezko. Zdrowka dla was dziewczyny.

10 lata 10 miesiąc temu #839573 przez roma4
Moni świetnie ,że jesteście w domu , najważniejsze że już masz wszystko za sobą super .Miłej nocy dla Was i czekamy na foto

Pala [b]MOJE GRATULACJE CÓRECZKI[/b]świetna waga i się cieszę ,ze zdrowiutka , dobrze ,ze możesz się już podnosić , a to mąż szczęśliwy , miłej nocki trzymajcie sie no i jak u Moni czekamy na foto

10 lata 10 miesiąc temu #839581 przez darmag21

Pala dodaję zdjecie twojej Lenki.

Jeszcze raz gratuluje.

Zycze zdrowka, zeby chociaz nie bolalo :blink:

Buziaki.

10 lata 10 miesiąc temu #839589 przez roma4
Dzięki Darmag za zdjęcie, Pala Lenka jest urocza :) :)

Jak ja Wam dziewczyny zazdroszczę ,że Wy już macie maluchy ze sobą

10 lata 10 miesiąc temu #839591 przez MamaMikołaja
Pala, Moni, dużo zdrówka dla Was i Waszych córeczek. Cieszymy się, że macie to już za sobą i że wszystko ok.

10 lata 10 miesiąc temu #839592 przez roma4
No nic idę pomału do małej ogląda Zakochany Wilczek , a nawet nie drgnie taka podekscytowana

Dobrej nocy mamuśki

10 lata 10 miesiąc temu #839596 przez majeczka22
Dwie Lenki już na świecie :)

Gratulacje mamusie :*

10 lata 10 miesiąc temu #839608 przez marl3na
Hej.

U mnie dzisiaj faworki :) A do tego wyciągnęłam mojego na pierogi, także jestem zadowolona :D GBS niestety bez zmian... będzie antybiotyk :/

Mamo Mikołaja dobry ten jednorożec :D

Roma super, że na wizycie w porządku :)

Ete coraz bliżej do porodu, więc wszędzie uciska. Dobrze, że ząbki załatwione :)

Annlu uroki ciąży. Jeszcze troszkę i miną te humorki :) Ja tez już mam czasami dość i też jestem taka niedobra dla mojego. Tyle wytrzymali z nami, więc dadzą radę ;)

Baśka no mi też właśnie dentystka kazała płukać rumiankiem. Oby przeszło, bo może się z tego stan zapalny zrobić :/

Pala GRATULACJE!!! Super, że z Malutka wszystko w porządku. Jest urocza! Teraz Ty dochodź do siebie :)

Moni witamy po rozpakowaniu ;) Zazdroszczę, że już jesteś po wszystkim. Jak się czujesz?

Ja teraz idę posiedzieć z moim, bo niedawno teście poszli.

Miłego wieczorku i dobrej nocki :)

10 lata 10 miesiąc temu #839609 przez baska007 2
Ete męczysz się bidulko, ale jeszcze troszeczke tylko :) Masakra jak ja bym chciała żeby mój suwaczek pokazywał już tylko 19dni :P

Moni to super że jesteście już w domku :) Nie ma co nadrabiać :P Teraz masz co robić z czasem :) Tylko jak będziesz miała chwile to czekamy za zdjęciami malutkiej i relacją z porodu ;)

Pala gratuluję raz jeszcze :) To macie grzeczną córeczke :) Odpoczywaj, życzę żeby szybko przestało boleć i się wygoiło :)
Malutka słodka :)

Dobranoc Mamusie :) Idę się myc i spać :)

10 lata 10 miesiąc temu #839619 przez pala813
Mamusie dziekuje:) Darmag kochana jestes:) to ide teraz spac i odezwe sie niedlugo:* pewnie wieczorem gdzies jak mala wezma i maz juz pojedzie :) Moni dobrze, ze jestes juz w domu:)
Sciskam was mocno i mam nadzieje, ze mamusie ktore juz niedlugo maja termin szybciutko sie rozpakuje a te mamusie ktore maja jeszcze troche czasu mocno zaciskajcie nozki:)

10 lata 10 miesiąc temu #839643 przez pietruszka
Dziewczyny, nie mam czasu pisać, wlasnie odbieram męża z dworca.

Moni, jak fajnie, że was wypuscili!

Pala, śliczna ta twoja Lenka. I oczka otworzyła do zjecia:)

alt="Suwaczek z babyboom.pl" border="0"/></a>

10 lata 10 miesiąc temu #839651 przez domi2907
Pala az mi sie zakrecila lezka w oku. Sliczna jest :):) gratulacje. Potem opisz jak ta cc bo nas to czeka :)

Moni super ze w domku :)

Ja tez juz chce...a tu jeszcze 4 tyg,,,

10 lata 10 miesiąc temu #839677 przez marl3na
Domi zleci. Ja mam jeszcze więcej czekania. Ale damy radę ;-)

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #839690 przez moni91
Poród zaczął się od tego że przyjechałam tylko na ktg zatrzymali mnie na obserwacje bo czułam słabiej ruchy dziecka nio i jak wstawałam o 12 w nocy siusiu to wody mi odeszły poszłam do położnej zbadali mnie i fakt czop odszedł i miałam 1 cm rozwarcia po 30 min zaczeły się skurcze najpierw co 6-7 min potem co 4-5 min i poszłam na porodówkę :):):):) bolało strasznie ale dałam rade:)
Załączniki:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka