- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Marcówki 2014
Marcówki 2014
- annlu
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Darmag
Ooo no to faktycznie pierwszą ciąże przeszłaś „leciutko” - fajna sprawa
Oj ja też nie mogę napatrzeć się na Lenki i doczekać mojego maleństwa !!
Baska
No ja już nie mogę doczekać się kiedy wezmę małego na ręce i przytule... AAAA !
A wiesz, że dopiero teraz zauważyłam, że mieszkasz w Inowrocławiu??
Ja się tam wychowałam ! Tzn. urodziłam się w Toruniu, ale pierwsze 12 lat spędziłam w Inowrocławiu !! Ahhhh
Ete
Oo no to widzę, że nie tylko ja mam zagrania, że denerwuje mnie ta niepewność KIEDY...
AAA ! I znowu te piękne misiaki !
Moni
Super, że jesteście już w domu ! I malutka z Tobą ( Tak nadal się tym „podniecam” )
Twoja Lenka przepięknie wygląda !
A zdjęcie z tatusiem ? BOOOOOOSKIE Chyba najlepsze połączenie dla każdej kobiety : ukochany mąż + ukochane maleństwo Ah
A nagranie – świetne ! I pięknie wyszłaś Ty i mała – nie marudź !
Pala
Super, że malutka dostała 10 pkt i, że wszystko w porządku !! Suuuuper !! Dochodź do siebie
I przepiękne zdjęcie Lenki ! Jeny jaka ona słodziutka
Tak patrzę – ma 49 cm ? To moja znajoma ostatnio urodziła też Lenkę, która miała 62 cm ! :O
marl3na
No tyle już wytrzymali naszych humorków, więc już teraz chyba dadzą radę te troszkę heh
Domi
Mi zostały 24 dni a też tak mi się dłuuuuuuży... Ale wszyscy mówią „zleci” to może faktycznie zleci
Loca
Może uda się Tobie wrócić do domu.... Trzymam kciuki, aby wszystko się ułożyło !
Ulisia
Najważniejsze, że jesteś pod dobrą opieką. Trzymam kciuki, aby wszystko się ułożyło !
A u mnie licznik -> 24 dni :O
A wiecie co ? Dzisiaj w nocy 2 razy obudziły mnie bóle jak na okres, skurcze.... Potem rano znowu i w obiad znowu... :O A dodatkowo ciągnie mnie do toalety w celu wypróżnienia i nic.... :O I mały też się mniej rusza niż zwykle... Hm... Co myślicie ??
Buziaki dla wszystkich mam 2 w 1 :*
I oczywiście całusy dla naszych świeżo upieczonych mamusi i ich księżniczek !!
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- baska007 2
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Porto myślę że gdyby było ryzyko że sie coś stanie to by Cie nie wypuścili, także bądz dobrej myśli i odpoczywaj
Loca no lepiej żeby jeszcze posiedziały w brzuszkach i urosły nasze skarby Ale strasznie chciałabym żeby to już były ostatnie dni jak u niektórych, a nie do końca marca czekać jeszcze za Damiankiem ;P
Majeczka dziękujemy za tabelke
Darmag z tego co się orientuję to u mnie w szpitalu też są ściśle określone godziny odwiedzin
- Ani-ta
- Wylogowany
- budujemy zdania
GRATULACJE DLA MONI I PALI SLICZNE TE WASZE LENKI i takie malusie
Mi zostalo 30 dni. Ciekawe czy urodze w termini czy po tak jak w przypadku Bartka.
Darmag ja tez ta ciaze przechodze zupelnie inaczej w pierwszej moglam zrobic wszystko m-c przed terminem bylam na 2 weselach a teraz bym sie raczej nie zdecydowala tak wszystko boli. No ale coz juz koncowka wiec wytrwamy wszystkie
- ete21
- Wylogowany
- gadatliwa
- W życiu zawsze trzeba walczyć do końca
- Otrzymane podziękowania: 10
A wiecie że mamy 3 złoto? Tym razem za sprawą Zbigniewa Bródki w łyżwiarstwie szybkim na 1500m wygrał o 3 tysięczne sekundy! Miazga!
- darmag21
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie jest wielkim cudem
Anita, cos w tym jest, pierwsza ciaza potraktowala nas laskawie, druga daje do wiwatu.
Annlu, moze sie cos zaczyna, ale to moze trawc chwile albo kilkanascie dni, teraz juz u kazdej z nas cos sie zaczyna dziac i szykowac.
- roma4
- Wylogowany
- rozmowna
Ete no faktycznie moze miały od razu pokarm ja rodziłam małą sn ,a pokarm miałam po dobie dopiero jakoś na początku nie lało mi sie strasznie a potem to juz tak wastawałam w nocym i wylewałam do zlewu bo mała spała i miała dość ,a mnie piersi strasznie bolały jak nie odlałam trochę
Anula no myślę ,ze powoli mozesz się szykować i Ty do porodu
A jak nasze świeże mamy będą już na forum to mam pytanie czy dostałyście zwłaszcza Moni przed porodem na wypróżnienie jakiś środek? bo ja na cyprze dostałam coś jakby trochę takiej maści mi wstrzyknęły dlatego sie pytam jak było u was?
[/url
http://www.zapytajpolozna.pl/c[img]http://www.zapytajpolozna.pl/c
- ete21
- Wylogowany
- gadatliwa
- roma4
- Wylogowany
- rozmowna
[/url
http://www.zapytajpolozna.pl/c[img]http://www.zapytajpolozna.pl/c
- ete21
- Wylogowany
- gadatliwa
- marl3na
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Ja dopiero teraz siadłam. Dzisiaj cały dzień sprzątania, obiad itp. Już nie mam na nic więcej siły. Zaraz idę poleżeć i pooglądać skoki. Rano mi jakoś niedobrze było nie wiem od czego. Ale przeszło po jakimś czasie.
Moni śliczna córcia Zapewne dziwne uczucie, kiedy miało się maleństwo w sobie a teraz nic... A brzuszek będzie się powoli kurczył.
Pala różni są faceci. Ale też nie rozumiem takiego, który woli imprezę od dziecka!! Mi aż się łezka w oku zakręciła jak czytałam to co piszesz. Też pewnie będę ryczeć jak już zobaczę Malutką.
Loca, Ulisia nie ma co się wyrywać. Lepiej trochę poleżeć.
Roma już się nastawiam, że posiedzę w szpitalu więcej nic 3 doby. Ale lepiej być dłużej niż po dniu wracać, tyle, że na dziecięcy. Na poporodowym zawsze bezpieczniej dla maluszka.
Baska chyba każda z nas jak już zobaczyła 2 Lenki nie może się doczekać swoich dzieciaczków
Porto wiadomo, że czasem trzeba wstać. Mam nadzieję, że nic Ci się nie będzie działo.
Annlu masz podobnie jak Moni, więc może Ciebie powoi bierze...
Ete widziałam naszego medalistę. Może dzisiejszy dzień będzie najlepszy
- ete21
- Wylogowany
- gadatliwa
Ładnie sie zaczęło to może i ładnie sie skończy na sportowo Tylko jak widzę te warunki wietrzne to może być loteryjnie
- marl3na
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- darmag21
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie jest wielkim cudem
Marlena ty dzis masz pracowity dzien a ja na odwrot, od rana leze i nic nie robie, jutro mam egz o 9 ej rano wiec dzis tylko czytalam notatki. Maz posprzatal, zrobil zakupy, pizze na obiad nawet smaczna mu wyszla.
Ete... co do olimpiady to plakalam ze smiechu z komentatota, jezooo jak on sie cieszyl, chyba ochrypl.
- marl3na
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- ete21
- Wylogowany
- gadatliwa
Najlepsze sa te komentarze, a w szczególności Zimocha, ten to rządzi:)