- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Marcówki 2014
Marcówki 2014
- claudii09853
- Wylogowany
- budujemy zdania
MAMUśKI CO SA JUż ROZPAKOWANE SERDECZNIE GRATULUJE A DZIECIACZKI SLICZNOSCO;-)
U mnie wszytko ok tylko ciśnienie mi skacze i puls mam powyżej 100 albo ponad 90 ale we wtorek położna przyjedzie to jej się zapytam bo się dobrze czuję więc do szpitala nie jadę i odebrałam wyniki na paciorkowca i mam że wyhodowano:-( ale gin mi powiedział że tym mam się nie przejmować bo przed porodem dostanę antybiotyk:-)
ale wam zazdroszczę że już macie te swoje skarby przy sobie;-) ja już też bym chciała;-)
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- roma4
- Wylogowany
- rozmowna
Ete no fakt ja jak tylko wstaje to najpierw muszę siusiu bo mam wrażenie ,że nie zdążę dobiec
Loca masz rację w niedzielę nudy , może jakaś kolezanka cie odwiedzi?
Claudi no ja miałam brany wymaz na paciorkowca 27.02 mam kolejna wizytę to się dowiem czy go mam , jakby co dadzą dziecku zaraz po porodzie antybiotyk
a my w domku byliśmy w sklepie dzisiaj mąż robi zupę -krem krewetkowy moje dziecko uwielbia i ja tez ,
[/url
http://www.zapytajpolozna.pl/c[img]http://www.zapytajpolozna.pl/c
- ete21
- Wylogowany
- gadatliwa
- W życiu zawsze trzeba walczyć do końca
- Otrzymane podziękowania: 10
- moni91
- Wylogowany
- gadatliwa
- Loca
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 1
W ogole, brakuje wam nalszkow w brzszkach?
Ja dzisiah bylam kolezanki ktora w pt urodzila Boooooziu taki kochany sliczny anioleczek z jej coreczki
A ja dzisiaj znow mialam skrcze tym razem mocniejsze jak ostatnio, docodzily do 40 do tego parcie na kupe i biegunka. Przyszla lekarka zbadala i stwierdzila ze szykja zamknieta i nic sie nie dzieje, cud sie stal, jedni mowia ze mam rozwarcie i czop mi odszedl a ta mowi ze nic tam sie nie dzieje, a ja czuje te skurcze, boli jak na okres i brzuch sie spina. Poczulam sie jak bym wymyslala, ale wolalam to zglosic.... czekam na jutrzejszy dzien zobaczymy co przyniesie, bo dla tej lekarki moja szyjka jest dluga i zamknieta a na usg wyszlo 15/16 mm....w ogole niewiadomo po co tu siedze.
- ete21
- Wylogowany
- gadatliwa
LOCA czyli co lekarz to inna opinia i bądź tu mądrym ...
- baska007 2
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Claudii to skoro lekarka nie kazała się przejmować to się nie martw Wszystko będzie dobrze
Moni udanych zakupów, chociaż cały czas pewnie będziesz się zastanawiała co malutka robi Wrrr... formalności, urzędy, faktycznie masakra
Loca to faktycznie dziwne :/ a robiła usg czy tak tylko Cie zbadała i na tej podstawie oceniła szyjkę?
- darmag21
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie jest wielkim cudem
Nie mam zbytnio weny zeby zeby odp wiec wybaczcie kochane ale chyba pojde sie troche zdzezmnac.
W nocy raz zabolal brzuszek jak na okres trzymalo kilkanascie sekund i przestalo. Dzis oki.
Do pozniej.
- pala813
- Wylogowany
- rozmowna
- Jesteśmy już w komplecie :)
Claudii nie martw sie moja lekarka tez mowila o tym antybiotyku, ze podawany jest przed porodem:)
Roma mialam dokladnie tak samo myslalam, ze zanim dojde to sie posikam:)
Loca to akurat ciekawe co piszesz:p dla jednej lekarki jestes przezdrowa a drugi juz by porod odbieral i badz tu madry czlowieku:D:) Co do maluszkow w brzuszkach to ja sie zlapalam raz na tym, ze trzymalam brzuch:) ale to dlatego, ze jeszcze go mam, narazie dalej jeszcze pepek mam plaski, nie wciagnal sie, rana po cieciu za to juz ladnie sie zbiega:) Zdecydowanie wole maluszka obok mnie niz w brzuszku:D
Dostalam dzisiaj zwykly obiad mamcie prawie wszystko zjadlam:) teraz bedziemy miec kolacje ciekawa jestem w ogole ile schudlam po tej ciazy, obym sie nie zalamala:p po nogach juz widze roznice, brzuszek jeszcze duzy ale po cesarce ponoc dluzej schodzi zanim sie dojdzie do siebie:)
Pozdrawiamy was dziewczyny:)
- ete21
- Wylogowany
- gadatliwa
- moni91
- Wylogowany
- gadatliwa
- ete21
- Wylogowany
- gadatliwa
- pietruszka
- Wylogowany
- budujemy zdania
powracam na forum, mąż znowu pojechał i przyjedzie w pt w nocy.
Claudi, a jak duże masz to ciśnienie? U mnie tętno ostatnio było 117, ale położna nić nie mówiła, a zazwyczaj mam koło 100.
A co do paciorka, też mam niestety Dostaniemy antybiotyk i musi być ok!
Darmag, ja nie wiem jak ty dajesz radę z uczelnią! Szcun. Ja nie mogę w pozycji siedzącej dłużej niż godzinę wytrzymać, bo kręgosłup strajkuje.
A ostatnio ktoś mnie zapytał czy jeszcze do pracy chodzę. Pewnie są jakieś dziewczyny, co pracują w 9 miesiącu, ale to zdecydowanie nie dla mnie.
Pala, fajnie że już wychodzicie.
Moni, ja niestety nie pomogę z tymi formalnościami.
Mnie skurcze już nie łapią, ale znowu czuję się jak wypluta. Kręgosłup mnie boli, z brzucholem ciężko, choć wydaje mi się, że już nie rośnie i jakby trochę się opuścił. Ale pewnie mała coraz cięższa.
- domi2907
- Wylogowany
- rozmowna
- nadzieja umiera ostatnia :)
Fajnie ze grzeczne sa lenki i ze sie sprawdzacie w roli mam pala mam nadzieje ze rana juz lepiej.
Moni ja tych formalnosviw. Pl nie wiem...w pt zreszta tez nie...bede musiala sie zorientowac jak to dziala.
Darmag, podziwiam cie kobieto..ja juz nie moge wysiedziec bo maly tak mi watrobe katuje glowa ze muszeraktycznie caly czas na lezaco
Pietruszka ja tez sie czuje wypluta a nic nie zrobilam jutro ide na badanie krwi rano...pewnie ostatnie. A potem jeszcze skocze z mama na ryneczek bo potrzebuje jeszcze pieluszki flanelowe. I ten stanik do karmienia zeby torbe spakowac
Popralysmy wczoraj ciuchy...dobrze miec pomoc w domku. Mam teaz czysto ladnie i przyjemnie. Dzis slonko swiecilo to sie super wysuszylo. A widzialyscie jaki w lidlu byl super spiworek dla maluchow? Ktoras kupila? Mi mama przywiozla szaro bezowy. Strasznie fajny.
Claudii, ja dopiero to badanie na gbs bede miala na wizycie 24 stycznia...ale jak cos to faktycznie antybiotyk i bedzie dobrze.
Ete pielegniarko ty moja kochana, mozesz m wytlumaczyc co to jest ten konflikt serologiczny krwi?? Bo czytalam o tym wczoraj. A nie bardzo rozumiem..komorki mozgowe mi sie kurcza....
- darmag21
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie jest wielkim cudem
Ja juz w pizamce leze.
Jutro jeszcze pospie bo maz jest to Kacpra do szkoly ogarnie i wtorek tez.
Pietruszka Claudii, ja jeszcze nie znam wynikow, poznam na wizycie wiec nie wiadomo jak to u mnie, moze tez jakies cholerstwo sie przyczailo.
Pala jak fajnie ze juz jutro do domku pojdziecie, pomyslec ze to przed nami a ty juz Lenke tulisz, ehhh.
Dziewczyny juz koniec zjazdow i zaliczen teraz wroce na uczelnie juz bez brzuszka, jakis dziwnie ...
Moni akt ur moze byc drugi w kolejnosci.
Ete faktycznie jest nasza pielegniarka.
Domi, ja jeszcze troche i zabiore sie za porzadki na kolanach. Fajnie ze mama tak pomaga.
Do jutra kobitki. Spijcie dobrze.