BezpiecznaCiaza112023

Marcówki 2014

11 lata 3 tygodni temu #853192 przez roma4
dzień dobry :) Dzisiaj jeszcze mam męża więc nie idę do przedszkola tylko on , muszę dzisiaj włosy pofarbować bo takie odrosty ,a nie chcę na porodówkę tak jechać , po zatym czujemy sie dobrze nic nam sie nie dzieje....

Miłego Dnia :)

Baśka no trudno jak trzeba to trzeba ,lekarz pewnie ma racje skoro masz takie duże obrzęki to się martwi bo to różnie bywa może coś się dzieje a tak zrobią badania i będziesz spokojniejsza ,a może poród szybciej wywołają ? nigdy nic nie wiadomo , trzymaj się w tym szpitalu i jakby co to pisz

Ete no to mały miał wycieczkę

Moni zdrówka dla Lenki naszego najstarszego bobaska :)

Loca dzisiaj masz wizytę jak sie nie mylę i wynik z GBS życzę powodzenia

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 3 tygodni temu #853195 przez Ani-ta
Witam z rana

Baska no szkoda ze musisz isc do szpitala tym bardziej ze nie wiadomo na jak dlugo, ale jesli bedzie cos powaznego to moze wywolaja porod.

Ja dzis ma wizyte ale dopiero o 18 ciekawe co mi powie ;) mam nadzieje ze cos sie tam jednak ruszylo i porod jest blizej niz dalej.

Loca powodzenia na wizycie

Zycze milego dnia

11 lata 3 tygodni temu #853199 przez baska007 2
Witam.

No mam nadzieję że to nic groźnego i coś na to zaradzą bo nogi mam tak opuchnięte i obolałe że szok, uda to mam wielkie i twarde, że nawet jak chodzę to boli bo się stykają, a żeby kucnąć to nie ma mowy bo by mi chyba skórę rozerwało :cheer:

No a jak mam byc juz do porodu to bym chciała jak najszybciej.

No ale może tym razem w szpitalu normalnie zasne bo pól nocy nie spałam i od 4 już na nogach jestem :/

Anita powodzenia na wizycie :)

No nic , czas na mnie :/ Miłego dnia mamusie :)

11 lata 3 tygodni temu #853212 przez roma4
Anita powodzenia na wizycie może lekarz coś tam przewidującego zauważy

Baśka trzymaj sie będzie dobrze no i się nie denerwuj...

11 lata 3 tygodni temu #853227 przez Kasztanowa
Loca, Anita, powodzenia na wizytach :) Ja mam jutro, a dziś na ktg jadę tylko. "Tylko" 30 km w jedną stronę :dry:

Baska, napisz jak coś ustalą z tymi obrzękami. I trzymaj się tam, to dla Waszego dobra jest :)

11 lata 3 tygodni temu #853235 przez Porto1987
dzień dobry B) B) B)

Nie wiem gdzie wczoraj skończyłam czytać :dry:

Darmag, to trzymamy kciuki, żebyście wyszli najpóźniej w piątek :kiss: i kurcze nie spotkamy się na porodówce :S Ale najważniejsze żeby wszystko było dobrze. Chociaż idę w czwartek do lekarza, więc istnieje ryzyko, że mnie wyśle do szpitala :S I jak fajnie, że Olinek taki grzeczny :D :D :D

Baska dasz radę w tym szpitalu, to wszystko dla waszego dobra jest :kiss: a może właśnie tak jak dziewczyny mówią, coś lekarze przyspieszą i wyprzedzisz teraz Ty naszą końcówkę :P :P :P

Anita, powodzenia i czekamy na info :)

A i Domi chyba też jest po wizycie z tego co pamiętam i że najpóźniej w następny piątek będzie kolejny chłopczyk do naszej tabelki :)

U mnie dalej cisza. Coś się brzuszek napina, ale tylko tyle, że go tam sobie czuję i nic więcej. Mała śpi jak suseł i chyba zaraz ją obudzę, bo mnie to już zaczyna martwić :P :P

Loca koniecznie pisz jak tam na wizycie :P ciekawa jestem czy mnie wyprzedzisz :P :P :P

11 lata 3 tygodni temu #853249 przez Loca
Witam :)

Porto, wątpię, że szybciej od Ciebie się rozpakujemy ;)
Mnie brzuch poblewa ale to bardziej mi wyglada na cos jelitowego niż na porod :P

Baska, mówią że obrzęki w ciąży to normalna sprawa, kurcze ale jak masz aż tak duże to juz nie najlepie. Wiem, szpitale nie sa przyjemne, sama spędziłam tam w ciąży 3 tyg. Dziewczynie w szpitalu z powodu obrzęków wywolywali poród, wiec moze i u Ciebie tak bedzie jak nic na obrzeki nie poradzą.

Anita, musialabys pojsc na wizyte do ordynatora szpitala w gliwicach, ten to jak zbadal to wszystkie na Twoim etapie ciąży rodziły :P

Roma, fryzjr teraz to dobry pomysl :) poki masz czas i okazje korzystaj :) poNiej go juz nie bedzie zmiłuj :) super ze maz w domu :) do kiedy zostaje?

Dotrwalam do wtorku :D jeszcze tylko zeby nic do 17 45 nic się nie dzialo a pozniej mozna rodzić :P

11 lata 3 tygodni temu - 11 lata 3 tygodni temu #853250 przez Loca
Pisalam z tel i dwa razy post mi sie dodal...uwielbiam takie sytuacje :/

11 lata 3 tygodni temu #853260 przez Porto1987
Loca czyli o 18 możesz już rodzić :P :P :P ciekawe jak ten gbs, ale podejrzewam, że będzie ujemny :P :P :P ale przynajmniej będziesz spokojna :kiss:
No właśnie ja czasami tak się zastanawiam, czy bym nie chciała, żeby mnie tak lekarz zbadał, żeby mi wywołał poród :S U mnie śpioch coś się poprzeciągał i teraz znowu wypina zgrabny tyłeczek :P :P

11 lata 3 tygodni temu #853274 przez Loca
Ja mojego spiocha budzic nie chcialam i sie sam obudzil i znow cos tam szaleje w brzuchu :P czas na sniadanko :)

11 lata 3 tygodni temu #853281 przez ete21
Cześć dziewczyny!
LOCA, ANITA dajcie znać co na wizycie, KASZTANOWA a ty napisz jak tam ktg !

11 lata 3 tygodni temu #853282 przez Porto1987
Dopiero śniadanko :ohmy: ja niedługo będę jadła już drugie :P :P

11 lata 3 tygodni temu #853296 przez baska007 2
Tez słyszałam że obrzęki w ciąży normalne, ale nie aż tak. Lekarz to w szoku dziś był, mówi ze z rana powinny być mniejsze a ja jestem strasznie napuchnieta aż twarda i obolala. No nic musze czekać... Godzinę juz po Ktg jestem i siedzę na plastikowym krześle w korytarzu bo miejsca dla mnie nie mają i nie wiem co dalej i jak długo tu mam siedzieć. Jestem juz głodna jak wilk i wszystko mnie boli.

Loca i Anita powodzenia na wizytach, Kasztanowa na Ktg :)

11 lata 3 tygodni temu #853351 przez Loca
Porto, bo ja się z łóżka koło 9 dopiero pozbierałam :P ostatnio biorę się na przetrzymanie, bo jak męża w domu nie ma to nudzę się jak diabli, wszystko w domu już mam posprzątane, ostatnio nawet myślałam o umyciu kafelek w łazience, ale mąż stwierdził żebym zaczekała, aż urodzę bo spaść z drabiny mogę...no i ma rację.

Otworzyłam balkon na oścież i mój kotek w doniczce na słoneczku się wygrzewa :D

Kasztanowa, kawał drogi masz na te ktg :ohmy:

11 lata 3 tygodni temu #853356 przez Porto1987
Baśka to czekamy na dalsze info :)

Loca ja myślę, że dziś okna machnę, ale tylko od środka :P :P i muszę szafki w kuchni chociaż z zewnątrz wytrzeć, bo są pochlapane jak nie wiem :D
A pogoda dziś piękna :S :S :S dziś bez spacerku się nie obędzie :P

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka