- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- Marcówki 2014
Marcówki 2014
- Loca
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

W ogóle super peeling do dłoni mąż mi kupił, nigdy nie myślałam o tym żeby peelingować dłonie a tu taka niespodzianka:
wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=50592
powiem wam, że jest rewelacyjny, ręce nie dość że ładnie pachną, to są po tym zabiegu "mięciutkie jak kacuska". peeling pozostawia na dłoniach warstwę chyba parafiny, później dobrze jest jeszcze je nakremować i rączusie są cudowne

Baśka, no to pisz jak tam... w ogóle jak w szpitalu miejsca może dla pacjentów brakować? eh Polska.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Porto1987
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 17

Ale o peelingu dłoni nie czytałam. Widziałam go na allegro jak szukałam sobie peelingu do twarzy

edit:
A co do kosmetyków, to mam ochotę sobie kupić korektor

- marl3na
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 0
Ja tylko na chwilkę. U mnie bez zmian, podbrzusze pobolewa w nocy. Poza tym czuję się dobrze. Chyba nie wywołam wcześniej porodu...
Powodzenia na dzisiejszych wizytach

Miłego dnia.
- annlu
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

Ja tak na szybko, bo wykorzystuje chwilę kiedy mały śpi

1. Dziękuje za wszystkie komplementy odnośnie mojego wyglądu

Darmag
Jeszcze raz gratulacje !!

A pokarm prędzej czy później się pojawi

Moni
Popieram odnośnie słuchania tego co mówią lekarze podczas porodu ! Ja dogadałam się z kobietą, która przeprowadzała mój poród i poszło rewelacyjnie - 15 min i naprawdę byłam zadowolona

Ete
Ty też masz świetną figurę !!

Co do pieluszek to ja wszystkie dostałam - każdy jako "prezent" powitalny przynosił

Używałam Pampers, Babydream ( z Rossemana ) i Dada ( Biedronka

Co do prezentu to ja mam zamiar zanieść np "czekoladę" mojej ginekolog.. Tak po prostu

Baska
Co do brzuszka - to ja osobiście nie robiłam NIC

MamaMikołaja
Gratulacje !!!

Reszcie mam 2 w 1 życzę jeszcze troszeczkę cierpliwości i wytrwałości !

Porto
Ja kąpię małego co 2 dzień

Wizytę u chłopaka rodziców PRZETRWAŁAM

I ogólnie stwierdzono, że jest podobny do mnie

UWAGA ! Nie było żadnych "złotych rad" i komentarzy

- annlu
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- annlu
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

PS : U nas taka ładna pogoda - 14 stopni, słoneczko świeci, więc chyba zaliczymy spacerek

A i w końcu noce się w miarę unormowały, mały budzi się od godziny 21 do 8 tylko 2 razy na jedzenie

Już 2,5 tygodnia !! A Dzisiaj 11 i dopiero dzisiaj powinnam rodzić

- baska007 2
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

Annlu Dawidek jest śliczny

- ete21
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- W życiu zawsze trzeba walczyć do końca
- Otrzymane podziękowania: 10
Wczoraj się najadłam kilku rzeczy nowych, pt. surówka z marchewki z ananasem, mleko, a dziś mały za to płaci. Od rana Biegunka i obfite ulewanie – wiec dziś Igi ma mleczko z kartonika, a mama musi się upuszczać….eh człowiek to czasem jest głupi…a potem dziecko cierpi…A my o 14 mamy pierwsza wspólna wizytę położnej....Pewnie będzie małego ważyć, ale mam stresa w związku z tym....
Baśka niestety takie są uroki polskiej służby zdrowia, na krzesełku nawet ciężarna musi odsiedzieć….3030g tyle Igi ważył jak wychodziliśmy ze szpitala!
Loca faktycznie nie słyszałam pilingu do dłoni, ale jak mowisz, ze rewelacyjny to może i sama sobie go zapodam.
Porto ja używam z garniera bb carem 5 w 1 jest super, w ogóle nie widać że się go ma na twarzy, i faktycznie jest jak krem i czasem go tak traktuje!
Annlu ja tez już w sumie wszystkie możliwe pieluszki testuje. Wczoraj kupiłam z Rossmana. Stwierdzam, ze z Pampersa mnie wkurzają, bo jak jest siusiu, to zaraz puchna i robi się ciezki gruby zel w pupsku, Dada daje radę, Te z intermarche zwracam honor są spoko miła powłoczka, nie odparzają i chłoną, Bella happy moim zdaniem póki co najlepsze! Ja chyba też zapodam czekoladki, tak miło a sama bym chciała dostać chociaż taką drobnostkę
Super, ze nie było złotych rad! Ale Dawidem słodko śpi. I faktycznie ma dużo włosków na głowie!Kwiatki śliczne, a wody nalałas do wazonu, bo ja o wodzie zapomniałam i ususzyłam kwiatki!
- roma4
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Loca mąż jedzie już jutro rano wraca w weekend poprostu miał jeden dzień więcej wolnego
Anula śliczny Dawidek i kwiatki od ukochanego też. No widzisz i nikt nic Tobie nie radził może wyczuli Twoje nastawienie na różnego typu rady
Baśka najważniejsze ,ze z małym wszystko ok ,a to czekanie na łóżko śmieszne mogli Tobie powiedzieć przyjechałabyś pózniej . No zobaczymy co postanowią myślę,ze na dniach wywołac poród żeby obrzęki nie pogorszyły sprawy bo moze byc zatrucie ciążowe i oni chcą tego przypilnować
Ete no to powodzenia na Waszej pierwszej wspólnej wizycie , napewno mały zaprezentuje się z jak najlepszej strony
[/url
http://www.zapytajpolozna.pl/c[img]http://www.zapytajpolozna.pl/c
- moni91
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

- baska007 2
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Roma chciałabym żeby wywołali i żebym miała to już za sobą, ale póki co pozostaje mi czekać i raczej wątpię żeby tak zrobili

To wizyta położnej jest wcześniej umowiona? Ja myślałam że ona wpada tak bez zapowiedzi

Ogólnie to jajo tu zniose

- Kasztanowa
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
No to mnie zabiłaś - przez nick myślałam, że jesteś AniąI tylko usłyszałam " Ty Kasia wiesz najlepiej czego potrzebuje "

Ete, jak po wizycie położnej?
Baska, dobrze że masz internet

Na ktg byłam trzeci raz, zgodnie z zaleceniami lekarki prowadzącej ciążę. W poradni jest zawsze "losowy" lekarz, trzeci raz trafiłam na innego. Tydzien temu uslyszalam ze wlasciwie niepotrzebnie jeszcze chodze, bo 37 tc to za wczesnie. Dzis inny lekarz narobil rabanu, ze jestem po terminie z OM i czemu tak dawno nie mialam usg jak te terminy u mnie nie wiadomo jak liczyc... wzial mnie na usg na oddzial, balam sie ze mnie zostawi juz. A na usg wszystko ok, a waga ok. 2,5kg tylko, wiec sie uspokoil, ze jednak ok z terminem i kazal przyjsc za tydzien na ktg. A jutro mam normalna wizyte u swojej gin, ciekawe co powie.
W 32 tygodniu Mały miał prawie 2 kg, więc byłam pewna, że już dawno 3 kg przekroczył, a tu niespodzianka. No ale błędy mogą byc, szczególnie, że bardzo ruchliwy dziś był i ciężko było zmierzyc. Sprawdzili przepływy w główce i pępowinie, łożysko w porządku, także o tyle spokojniejsza jestem. A szyjka jeszcze zamknięta.
- Porto1987
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 17

Ja w szpitalu fifirfi nie miałam

No ciekawe jak tam też i Loca po tej wizycie, może już coś się dzieje

Annlu cieszę się, że u Was wszystko ok

Baska czekamy w takim razie na info co tam u Ciebie

- majeczka22
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Macie wszystkie pozdrowienia od Kojki i małego Marcinka :*
- Ani-ta
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Ja już po wizycie a więc:
mały waży 3400, szyjka długa ale rozwarcie na 1cm jest, jak nie urodzę do 23 marca to 24 mam się zgłosić na odział

Loca a jak tam u ciebie sytuacja??