- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Kwietniówki 2014
Kwietniówki 2014
- GabiSBB
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Przyszła szczęśliwa mama
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- tolad662
- Wylogowany
- gadatliwa
Ja się tak właśnie zastanawiam kiedy i mój się przekręci, podejrzeć go dopiero będę mogła 31 stycznia. Chyba się wyrobi do tego czasu
Wczoraj dopadły mnie złe myśli że się z wyprawką nie wyrobie bo tyle pierdołek trzeba pokupywać. A później zaczełam się schizować że za mało wiem i nie ogarne tematu po porodzie
Chyba to ten czas, łapie stresa ;/
- Aga77
- Wylogowany
- budujemy zdania
tolad dasz radę ogarnąć wszystko na pewno powiem Ci że to samo przychodzi nie na darmo mówią matka wie najlepiej co dobre dla dzidziusia z tego co kojarzę że dużo juz masz także głowa do góry i proszę zacząć pozytywnie myśleć i się nie stresować
- Asia K
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 35
Jak tam po wizycie – jak ginka sie spisala?
Oooo teraz czytam ze jednak wizyty nie mialas
Surenka to nie takie proste jakby sie wydawało I bardziej skomplikowane nix mozna pomyslec
Ewelka a u ciebie jak z wizytą?
100 krotka – ja na sesje bym sie niezdecydowała – szkoda kasy – wole to wydac na Aske
Nie wiem jak jest u ciebie ale u mnie w szpitalu to daja koszule do rodzenia I przez caly pobyt w szpitalu – taka szmatka narzucona na ciebie
Tolad ja bym zlozyla skarge na poczcie – kiedys mój listonosz zostawial moja poczte u mojej tesciowej bo tam mial blizej – ona nawet mojego meza listy otwierala bo to jej synus przeciez . Ja sie wkurzylam I skarge napisalam – podzialalo teraz grzecznie dowozi do mojego domu listy I paczki chociaz mieszkam na samym koncu ulicy
On przeciez ma obowiazek dac przesylke do rak wlasnych jak ktos jest w domu a awizo zostawiac jak nikogo nie ma.
Surenka jak znajdziesz taka szkole on line to dawaj linka prosze
Gabi ja sie czuje ociazała I jaknajabrdziej nie sexi , ale narazie niezaprzatam sobie tym glowy
Domis – dobre wiesci przyniosłas
Gabi – zdjecia super ale ja nie wygladam tak atrakcyjnie by sie na to zdecydowac , a poza tym (mówilam juz) to tez kwestia kasy
Ewelka – juz doczytałam ze po wizycie jestes I jest wsio oki Superwowo
- Ewelkaa
- Wylogowany
- rozmowna
tolad nie łam się dasz radę
U mnie dzisiaj obniżony nastrój, chyba jakieś początki depresji ciążowej. Pogoda nastraja tylko do leżenia pod kocem, tak mi się chce słodkiego, że zaraz oszaleję, a jeszcze mieszkania nie możemy znaleźć. W naszych możliwościach finansowych ciężko znaleźć coś co nadaje się do zamieszkania bez jakiegoś wielkiego remontu Nie wiem jak my się pomieścimy w tych 2 pokojach. Od dawna chcieliśmy zmienić mieszkanie, ale jakoś brak mobilizacji było, było nam dobrze w obecnym, myślałam sobie, że jak zajdę w ciążę, to wtedy i mobilizacja będzie, tylko nie zdawałam sobie sprawy z tego, że to nie będzie takie łatwe. Bożżżż, żebym mogła się chociaż czekolady nażreć
- surenka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- surenka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- tolad662
- Wylogowany
- gadatliwa
Asia dziś idę po odbiór paczki i zapytam się w okienku czy listonosz aby przypadkiem ze zdrowiem nie ma problemów skoro na 3 piętro ciężko było mu zawędrować, chyba że problemy z pamięcią krótkotrwałą i zapomniał że domofonem go wpuściłam
Ewelka niestety mieszkaniowy problem to duży problem. Ale szukaj, możecie odczekać troszke aż piskle podrośnie i wtedy się przenieść. Na lato ogarnąć nawet jakiś szybki remont i na jesień się wprowadzić jeśli dacie radę.
A tu organizują test mleka i można próbki dostać. Może na mleko za wcześnie ale ja zgłoszenie wyslałam, jak się nie przyda to komuś oddać zawsze można.
babyonline.pl/enfamil.html
- tweety
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Ewelkaa
- Wylogowany
- rozmowna
Jej nadmiar w ciąży jest szkodliwy, a w witaminach dla ciężarnych , które kupił mi wczoraj Małż jest jej 180 µg w jednej kapsułce co odpowiada 22,5% realizacji dziennego zalecanego spożycia.
- tweety
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 100krootka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
także ogólnie jest dobrze
Co do sesji to ja chyba wolałabym taką amatorską jednak, te zdjęcia jakby w wodzie sa przepiękne, ale chyba zbyt odważne jak dla mnie...
tolad662 tez sie martwię, że nie wyrobię się ze wszytskim no i jeszcze rodzić nie umiem
Ja szukałam zestawu witamin, które w składzie wit. A nie mają no i biorę femibion natal 2, ale tak mniej wiecej co 3 dzień
- agulka901
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
też mam dzisiaj jakiegoś doła...u mnie wichura straszna i tylko widzę jak gałęzie latają za oknem...nic mi się nie chce
- Ewelkaa
- Wylogowany
- rozmowna
- GabiSBB
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Przyszła szczęśliwa mama
100krotka zazdroszczę Ci, że Twój mąż tak podchodzi do Twojego wyglądu... Szczęściara
Ja zazywam Vita-Miner dla kobiet w ciąży i nie ma tam witaminy A.
No i jestem po wizycie...Glukoza oczywiście w normie, widziałam, że nie mam co panikować na zapas uff. Ważę już 71 kilo! Nigdy tyle nie ważyłam, przytyłam więc już 10 kilo! Słyszałam też bicie serduszka Franusia, ale USG mi nie robiła. Pomacała mnie tylko i stwierdziła, że jeszcze się nie obrócił. No i niestety ponownie mam grzybicę Przyplątała mi się po pobycie w szpitalu w 13 tc, wyleczyłam ją i teraz znowu wróciła! Tylko nie wiem dlaczego, a co więcej nic mnie nie swędzi i nie mam żadnych dolegliwości grzybicznych. Czy któraś z Was też się męczy z tym g...?