BezpiecznaCiaza112023

Kwietniówki 2014

10 lata 11 miesiąc temu #818484 przez tolad662
A powiedzcie czy w razie czego podwyższony poziom leukocytów ma jakieś znaczenie później, w przypadku konieczności cesarki itp? Ja mam podwyższone ale to z winy zęba, a że dentysty nienawidzę to tak pewnie zostanie na razie.
Po perypetiach mamy wiem, że jakiekolwiek zabiegi operacyjne są odwoływane między innymi z powodu podwyższonych leukocytów. Stany zapalne itp.

Sesje mi się bardzo podobają :) ale sama nie dam się skusić. Noo chyba, że bym miała jakąś przyjaciółke która takie wykonuje, a nie mam :P

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 11 miesiąc temu #818497 przez 100krootka
w sumie można i z brzuchem zakrytym sesje zrobić tj w ubraniu, byle ładna pamiątka była, ja jeszcze pomyślę... Łaskawy synek dał mamie poćwiczyć :laugh: dla wspólnego zdrowia, jak ja skończyłam - to n zaczął ;)

10 lata 11 miesiąc temu #818516 przez GabiSBB
Ja to w ogóle myślę, że taka sesja to bardzo indywidualna sprawa. Każdy ma swoje poczucie estetyki i mi jakoś ciężko sobie wyobrazić siebie z brzuchem i zaokrągloną buzią na zdjęciach... No nie wyglądam dla mnie atrakcyjnie (mimo, że wiele kobiet właśnie w ciązy uważa, że są najbardziej kobiece) to ja mam tak, że absolutnie zatraciłam swoje poczucie atrakcyjności...swoją kobiecość. Oczywiście dbam o siebie, maluję się, chodzę do fryzjera itd., jednak nie czuję się ładnie...
Z drugiej strony nie panikuję z tego powodu, nie każdy musi zawsze czuć się super sexy. Jestem świadoma, że rośnie we mnie nowe życie i to jest dla mnie najważniejsze. Wiem, że poczucie bycia kobietą i sexi wróci do mnie, po prostu teraz mam taki etap...
A jak jest z Wami i z Waszym poczuciem kobiecości? Czujecie się teraz bardziej sexy czy tak jak u mnie ta sfera życia na moment przestała istnieć?

10 lata 11 miesiąc temu #818518 przez Italia
Sesję zdjęciową brzuszka i maluszka planujemy zrobić sami :) Tzn. mój mąż planuje bo jest zapalonym fotografem-pasjonatą, ma dobry aparat i nie ukrywam, że robi bardzo ładne zdjęcia :) Generalnie jest obstawiany na wszystkie rodzinne imprezy :D Tylko tak myślimy jak to zrobić żebyśmy oboje też byli na zdjeciach, ale chyba skorzystamy z "pomocy" statywu ;)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 11 miesiąc temu #818521 przez Domiśśś
Hey kobitki.

Jestem już po wizycie i po odebraniu wyników i na szczęście glukoza w normie :)
Czuje jakby mi jakiś straszny kamień zleciał ;)
Reszta też w porządku więc myślę że jest ok. Kolejna wizyta za 4 tyg.

10 lata 11 miesiąc temu #818523 przez tolad662
No ja się czuję bardzo kobieco :D Dumnie pokazuję brzuszek i generalnie czuje się baaardzo dobrze będąc ciężarówką :D Mój NieMąż co i rusz powtarza, że wyglądam pięknie, a brzuszek mam śliczny więc czemu mam nie wierzyć :D
A co więcej, wcześniej miałam masę kompleksów, a teraz nawet te dodatkowe kg nie robią na mnie wrażenia :D Nic tylko w ciąży chodzić :D

10 lata 11 miesiąc temu #818528 przez Italia
Ja też się dobrze czuję, mało przytyłam jak do tej pory i poszło chyba tylko w brzuch i cycki :D Więc jest ok, zresztą często słyszę od innych, że ładnie wyglądam więc się trochę tym podbudowuję ;)
Domiś,super, że wszystko ok. Ja czekam do wtorku na wyniki bo na wizycie będę je znać i trochę się niepokoję :(

10 lata 11 miesiąc temu #818532 przez GabiSBB
Coś w temacie, własnie koleżanka wrzuciła na fb :)
Załączniki:

10 lata 11 miesiąc temu #818540 przez [email protected]
wow ale sesja.Bardzo odważna.
Ja nie będę takiej mieć, bo nie widzę sensu. Ale nie krytykuję innych , którzy chcą ją mieć.
Mam jedno amatorskie zdjęcie brzuszka. Jeszcze kilka planuję, ale nie u profesjonalisty.

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #818546 przez Aga77
Ja nie zrobiłabym sobie takiej odważniej sesji :huh: niby nie przytyłam dużo ale czuje się pyza i brzuszek mam naprawdę duży i mimo to że wszyscy mówią że ładnie wyglądam ale ja nie czuje się atrakcyjna na tyle aby zrobić sobie sesję. Ustaliliśmy z mężem że zrobimy sobie rodziną sesję jak już maluszek się urodzi i oczywiście ogarnę się po porodzie. W ciąży zdjęcia robimy ale takie amatorskie. ;)

Domiśśś super że wszystko ok :) :) :)

10 lata 11 miesiąc temu #818573 przez Ewelkaa
Hej,
ja już też po wizycie. Wszystko jest ok, mała rośnie w tempie odpowiednim do jej wieku, więc dieta jej nie dotyka :) Waży już 1200g :) Gin kazał włączyć jakieś witaminy, bo owoców mi niewolno, a warzywa o tej porze roku to już nie warzywa. Mała ustawiła się już główka do dołu i raczej już tak zostanie. Szyjka ok.

A co do sesji, to ja też podziękuję, wystarczy, że mąż robi mi zdjęcie co tydzień, żebyśmy mogli zaobserwować powiększający się brzuszek.

10 lata 11 miesiąc temu #818587 przez Anulla87
Ja myślę o sesji ale raczej w ubraniu bez pokazywania brzuszka. Mąż narazie nie podchodzi do tego z entuzjazmem. Zobaczymy za miesiąc, półtora.

Nie czuje sie jakoś mega kobieco w ciąży, przytyłam na buzi w biodrach też trochę. Wiadomo w brzuszku i w piersiach to mam drugie tyle co miałam, a że nie byłam przed ciążą biuścista to jest ok. Po domu chodzę jak chodzę:D bez makijażu, fryzury i luźno ubrana, jak gdzieś wychodzimy to sie :D stroje i podobno wyglądam ładnie w ciąży:D:D:D Paznokcie teraz będąc na chorobowym, mogę sobie zapuścić bo pracując w przedszkolu z 3 letnimi dzieciaczkami nie dało się.

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=65804 [/url]

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=65758 [/url]

10 lata 11 miesiąc temu #818594 przez Ewelkaa
ja na wadze mojego gina schudłam 2 kg przez miesiąc, piersi urosły, brzuch urósł i w sumie wyglądam nieźle, ale ja nie umiem i nie lubię pozować. Jeszcze mężowi to jakoś tam się mogę powdzięczyć, ale obcym raczej nie :) A moja babcia się nie może nadziwić, że na buzi tak ładnie wyglądam, jak nie na córkę (takie tam stare wierzenia) a ja jej tłumaczę, babciu do puder sprawia, że wyglądam tak ładnie :)

10 lata 11 miesiąc temu #818602 przez tolad662
Ewelka znakomicie. Ciesze sie bardzo ze z dzieciem ok.
Domis dobrze ze wyniki ok.

Ewelka czujes ze jest w innej pozycji? Da rade to jakos poznac?

10 lata 11 miesiąc temu #818635 przez Ewelkaa
tolad chyba nie czuję różnicy w ruchach, ale kilka dni temu mała tak dziwnie mi się rozpychała, że aż bolało, w pewnym momencie po jednej stronie brzucha było niemal płasko, a po drugiej wielka górka i pomyśleliśmy z małżem, że chyba właśnie zmienia pozycję i wychodzi na to, że chyba tak właśnie było. Na początku czułam ruchy w okolicy pępka, potem bardzo nisko i tak już jest od dłuższego czasu, że czuję ją na samym dole, a zmiana jej położenia raczej nie spowodowała, że te ruchy są inne, więc już sama nie wiem... :)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka