BezpiecznaCiaza112023

Kwietniówki 2014

11 lata 9 godzin temu #817660 przez GabiSBB
A'propos wyprawki to wczoraj dostałam od przyjaciółki ręcznie robione buciki dla Franusia :) No to to mogę odkreślić z listy...od czegoś trzeba zacząć ;)
Załączniki:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 8 godzin temu #817682 przez Ewelkaa
tolad z tabsami to ja Ci nie doradzę :) Póki co wyniki miałam wzorowe i gin nic nie zalecał, jutro odbieram morfo, wiec zobaczymy czy się nie sypię :)

Anulla witaj :) znowu kwietniowy chłopak

Gabi butki śliczne :)

I tak dziewczyny jak mówicie każda z nas może coś doradzić, a rozumy mamy swoje i nie musimy bezkrytycznie przyjmować tego co inny zachwalają ;) A ja uważam, że fajne jest to, że każda z nas dorzuci swoje 3 grosze i możemy coś z tego wybrać dla siebie. Ja z młodym nie miałam problemów z nosem, więc nie wiem nawet, że takie urządzenie istniało, zaczął nam dopiero chorować jak nauczył się "smarkać" :) Mam nadzieję, że z Zosią też tak będzie, a jak nie to fajnie wiedzieć, że jest taka opcja. Tolad powiedz dlaczego Twoja mama odradza gruszkę?

11 lata 8 godzin temu - 11 lata 8 godzin temu #817689 przez tolad662
A odradza? :D

Gabi buciki super :) fajne są takie prezent :)

11 lata 8 godzin temu #817694 przez Ewelkaa
pomerdało mi się :) miałam na myśli mamę tweety

11 lata 8 godzin temu #817699 przez Renata Anna
Hej!

Ja tam na katar u Celinki (który miała 2 razy) używałam tego czego do ogólnego oczyszczania noska, a mianowicie pisze tu o FRIDZIE. Gruszka w ogóle mi się nie przydała iw niczym nie pomogła. Może po prostu nie umiałam się nią właściwie posługiwać.

Gabi buciki super!

Byłam w przedszkolu. Celinka ma bardzo duże szanse dostać się do niego.

Kot straci jajka jutro :P

11 lata 8 godzin temu #817700 przez tweety
ewelka dopytam i ci ppwiem, pamietamze niekazala mi kupowac.

11 lata 8 godzin temu #817703 przez tweety
Renata, biedny kotek

11 lata 8 godzin temu #817706 przez GabiSBB
Renata Anna i widzisz, wszystko się jakoś układa :) Celinka do przedszkola, kotek na obcięcie jajek i idziemy do przodu :) Grunt to pozytywne myślenie ;) (gdyby biedny kotek wiedział, że w ten sposób wypowiadamy się o jego klejnotach... :lol: )

11 lata 7 godzin temu #817711 przez tweety
a wiec prosze :)
Załączniki:

11 lata 7 godzin temu #817716 przez GabiSBB
Tweety super!! :)

A reszta mamusiek? :)

Ja własnie siedzę i szukam wózka...Tak jak pisałam całą wyprawkę mieliśmy mieć od szwagierki ale zaszła w ciążę, więc musimy kupić. W komisach wybór jest ogromny, ale najpierw chce poczytac na co zwrócić uwagę, które firmy wogóle brać pod uwagę. I powiem szczerze, że w sumie cieszę się, ze jednak musimy kupić całe wyposażenie pokoiku i wózek...Mimo wszystko wybieranie tego, szukanie itd. sprawia radość i uzmysławia, że to dzieciątko faktycznie niedlugo się pojawi...Gdyby jeszcze tak trafić w totka :D

11 lata 7 godzin temu #817725 przez tolad662
tweety brzuszek pierwsza klasa :)

Gabi pamiętam, że dziewczyny pisały aby zwrócić szczególną uwagę na wielkość gondoli. Mi za to koleżanka doradziła abym dobrze przyjrzała się wersji spacerówki, aby była dobrze zabudowana bo będzie nam służyć w zimę.

Nasi znajomi są hitem osiedla :D Jeszcze ich nie znałam wtedy dobrze ale każdy tą "anegdotkę" opowiada przyszłym rodzicom :D Otóż kupili ponoć najmniejszy wózek jaki był na rynku, musieli zmienić po 2 miesiącach bo mała się już w gondoli nie mieściła. Była na jakieś 56cm :D
Nawet nie wiedziałam, że tak małe wózki w ogóle produkują... poza tymi dla bobasów :P

Renata Frida to właśnie to urządzonko o którym dyskutujemy :)

11 lata 7 godzin temu #817743 przez tolad662

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Do tematu formalności mogę jeszcze dorzucić, kiedy trzeba wypisać pracodawcy te wszystkie papiery o macierzyńskim, rodzinnym i całej reszcie?

11 lata 6 godzin temu #817771 przez Anulla87
To ja wam napisze jak wózek zamówiliśmy - jest to camaerelo carera. Długo naszym typem był bebetto luca ale gdy w sklepie postawiliśmy jeden obok drugiegi to camarelo zapunktował w naszych oczach. Ma naprawde duża gondolę, bo aż 85 cm i nie wyglada jakoś przesadnie duży. Jest lżejszy od bebetto luca.

tweety brzuszek masz śliczny :)

Kupiliśmy łóżeczko, stoi w domu i wietrzeje bo farbą czuć, ja się w nim zakochałam

allegro.pl/spiacy-mis-lozeczko-szuflada-...lek-i3682659358.html

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=65804 [/url]

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=65758 [/url]
Załączniki:

11 lata 6 godzin temu #817780 przez GabiSBB
tolad niestety w kwestiach prawnych nie orientuję się zupełnie, więc Ci nie pomogę :( Jeśli jest tu jakaś znawczyni to chętnie również zadam parę pytań...

Anulla87 wózek i łóżeczko śliczne! Ja własnie znalazlam na Allegro taki zestaw:
allegro.pl/show_item.php?item=3865027094
i przeliczam czy się kalkuluje :)

11 lata 6 godzin temu #817783 przez Ewelkaa
tolad Asia chyba jest oblatana w takich sprawach, to może Ci coś podpowie, ja nie wiem :(

Anulla łóżeczko super :) szuflada, to naprawdę wygodna sprawa, a co do wózka, to naprawdę ładny, ale koła do mnie by raczej nie przemówiły :) ale najważniejsze, że spełnia Wasze wymagania.
mój ma takie koła i jestem z niego naprawdę zadowolona.
Załączniki:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka