BezpiecznaCiaza112023

Kwietniówki 2014

10 lata 9 miesiąc temu #855329 przez tolad662
Ewelka szukaj, dla świętego spokoju. Swoją drogą to może to nic takiego skoro dopiero teraz zobaczył i niewielkie.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 9 miesiąc temu #855331 przez Joasia03.05
Ewelkaa a skąd jesteś tak dokładniej? Ja pochodzę z zachodniopomorskiego i tam mam swojego znajomego gina. Moge go zapytac o jakiegos super magika od usg. Moja gin z legnicy mowila mi tylko ze jest dwoch super ale to w lodzi i krakowie. Moze on kogos zna tam na polnocy.

10 lata 9 miesiąc temu #855332 przez tolad662
Kasiula a wyprawka gotowa, spakowana? 3 poród to już nie masz co się aż tak bac chyba :)

10 lata 9 miesiąc temu #855335 przez Kasiula3105
tOLAD662 Wszystko gotowe tylko , zeby to bylo sn to bym sie tak nie bala :(

10 lata 9 miesiąc temu #855343 przez monis90
Ewelka - bądź dobrej myśli na pewno to nic groźnego. powtarzaj sobie mantrę Gabi że masz zdrowe silne dzieciątko w brzuszku i wszystko będzie dobrze. grunt to sie nie załamywać. Trzymam kciuki :*

Kasiula - ja znam jedna osobe ktora miala 3 cesarki ale chyba nie chcesz slyszec tej historii. lepiej nie straszyc...

10 lata 9 miesiąc temu #855351 przez Kasiula3105
Monis90 no wlasnie ja tez naczytalam sie roznych historii, dlatego tak sie boje ale nie mam za bardzo wyjscia i jakos musze to przezyc... Nie planowalam tej ciazy :blink: bo wiem ze nie powinno sie ryzykowac po dwoch cesarkach, ale teraz na mysl o dzidziusiu to sie bardzo ciesze , gorzej o swoj stan po c.c. sie martwie :(

10 lata 9 miesiąc temu - 10 lata 9 miesiąc temu #855352 przez Asia K
Kasiula ja mialam cc ale tylko jedno

Ewelka
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
:kiss: :kiss: :kiss:

edit: Kasiula a dlaczego masz wskazania do cc?

10 lata 9 miesiąc temu #855359 przez Kasiula3105
Najgorsze jest to ze slyszalam ze w kolejnej ciazy po c.c. ogladaja blizny na USG a mnie nic takiego nie robila pani gin A teraz jakos tak ostatnio mnie ciagie i piecze w dole brzucha. Nie jakos strasznie ale brzuch mi przeciez jeszcze rosnie...

10 lata 9 miesiąc temu #855360 przez Asia K
Kasiula nie panikuj bo na pupe dostaniesz :p
Preciez ciaza ci sie dobrze rozwija i nic ci nie bedzie, bedziesz pod dobra opieka , a i my bedziemy trzymac za ciebie kciuki - no takiej obstawy to nigdzie sie nie dochowasz :lol:

10 lata 9 miesiąc temu #855378 przez Ewelkaa
Joasia03.05
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

Mój Małż mówi, że pierwszą jego myślą też była opinia innego lekarza, ale teraz uważa, że powinniśmy czekać. I tak już nic nie zmienimy, a jak zaczniemy jeździć gdzieś po innych miastach to jeszcze urodzę wcześniej, a gin powiedział, że do 39 mała ma posiedzieć i nabrać ciałka... Sama nie wiem. Mówił, że zauważył to dzięki dobremu sprzętowi, że jeszcze kilka at temu nikt by nawet ego nie widział. Ale ja się boję, że to coś poważnego, że może mała powinna się rodzić w jakimś specjalistycznym szpitalu. Mam mętlik w głowie....

Dzięki mamuśki za ciepłe słowa :) Jak dobrze, że mam się komu wypłakać :kiss:

Kasiula3105 nie panikuj. Jesteś pod opieką lekarzy i gdyby było coś nie tak z Twoją blizną, albo ciążą była zagrożona przez poprzednie cc, to na pewno byś o tym wiedziała :)

10 lata 9 miesiąc temu #855386 przez Joasia03.05
Dziwczyny co to znaczy jak mi sie pokazuje taka dziwna buźka i obok jest napisane Spoiler-uwagi? Juz od jakiegoś czsu u niktorych zz was tak mi sie pokazuje. Nie kumam

10 lata 9 miesiąc temu #855390 przez monis90
joasia - musisz kliknąć w ten napis i przeczytasz dopiero ;]

10 lata 9 miesiąc temu #855391 przez [email protected]
Jest taka opcja na forum, że niektóre treści nie są widziane przez Ciebie, dlatego, że nie jesteś zalogowana :)

10 lata 9 miesiąc temu #855397 przez Joasia03.05
Dzieki Monis. Troche techniki i juz sie czlowiek gubi. :-)

Ewelkaa napewno bedzie wszystko ok. A co do usg to moja gin zawsze powtarza ze tyko kilku w polsce jest takich obcykanych ze potrafi wszystko skumac. Podobno zeby byc w tym dobrym to sprzet jest jednym z warunkow ale najwazniejsza jest praktyka. Lekarz powinien zajmowac sie tylko tym zeby super to ogarnac. No i takich walasnie specow od usg jest tylko kilku w polsce.

10 lata 9 miesiąc temu #855401 przez igamon
A jak cos napisac zeby niezalogowani nie zobaczyli?

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka