BezpiecznaCiaza112023

Kwietniówki 2014

11 lata 3 tygodni temu - 11 lata 3 tygodni temu #856020 przez megi23

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 3 tygodni temu #856027 przez Salonka
Megi Kochana ;( olej dziada! Ja ostatnio to samo przeszłam. Teraz skamle.. pokorniutki. .. takie te chłopy są beznadziejne jednak.

11 lata 3 tygodni temu #856030 przez GabiSBB

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 3 tygodni temu #856032 przez igamon
Dzien dobry Kochane :)

nie wiem jak u Was ale tu leje drugi dzien, wiedzialam ze jak juz bede mogla sie ruszac to pogoda sie zgibie....
Wczoraj przegielam nic nie lezalam prawie i brzuch walczyl ze mna caly dzien, a ja z nim. Skurcze na okraglo. Padlam 21.30

dzis poki co jeszcze w lozku, maz sniadanie nawet donioslbp mowilam ze musze odlezec wczorajsze. Po poludniu imieniny taty i znow nasiadowa.

Maly zdrowotnie nadal bez poprawy. Zastanawiam sie nad alergologiem bo to za dlugo trwa.. w nosie niagara baboli, kaszle. Db ze temp nie ma. Cgcialam sie dzis za te ciuszki dla juniora zabrac, ale nie wiem czy mi weny starczy :laugh:

a krocze to juz mnie tak boli ze ledwo chodze, zupelnie nie wiem czemu tak sie porobilo,
bo to nie żylaki, chociaz wrocialam do brania cyclo3forte dla pewnosci.

Przyjemności ha niedziele:)

11 lata 3 tygodni temu #856033 przez tolad662
Witam się niedzielnie :)
Pustki jak cholera ale co sie dziwić. Ja wczoraj miałam ponowne problemy z naszą przyjaciółką zaparciem. No zatkalo mnie niemołosiernie, w końcu wypiłam słuszną porcję syropku i był dylemat. Czy mam skurcze czy to po syropku (kilka godzin później ale on z takim opóźnieniem do tej pory na mnie działał), NieMąż panikował bo pobolewalo znacząco i w odstępach niewielkich. Stwierdziliśmy że jesteśmy tak zieloni w tym temacie że chyba tylko odejście wód było by znaczącym sygnałem do porodu :) Aktualnie jesteśmy w komplecie i skurczy brak :)

Gabi mój też ostatnio rusza się jakby przybrał z 10 kilo :D Do tej pory nic mnie nie bolało.
Megi nie denerwuj się :)

11 lata 3 tygodni temu #856039 przez GabiSBB
Kochane przypominam Wam tylko ze zbieram pytania do poloznej douli odnosnie ciazy, porodu i pologu. Jeli checie o cos dopytac babeczke z branzy (hihi) to piszcie!

11 lata 3 tygodni temu - 11 lata 3 tygodni temu #856047 przez igamon
I znowu leci mi krew z nosa.....

zastanawiam sie ile kosztuja uslugi douli...

11 lata 3 tygodni temu #856048 przez Ewelkaa
Megi na końcówce wszystkim już nerwy siadają :) Szkoda czasu na kłótnie.
tolad ja już to przerabialam, a i tak zielona jestem
:) i zastanawiałam się już kilka razy czy to skurcze czy mała się rozpycha

My wczoraj "poimprezowalismy" u znajomych do późna i trochę się odstresowalam, a dziś już od rana czarne myśli mnie bombardują. Muszę sobie coś ciekawego na dziś zaplanować.

Miłej niedzieli
igamon
oszczędzaj się!

11 lata 3 tygodni temu #856050 przez Zuza_204
Witam się i ja niedzielnie.
Megi staraj się nie denerwować
Igamon odpoczywaj i nie forsuj się
A ja dziś po sobotnim nic nie robieniu biorę się za prasowanie a potem za obiadek. Trzymajcie się dziewczynki i życzę samych pozytywnych myśli.

11 lata 3 tygodni temu - 11 lata 3 tygodni temu #856089 przez mila
hej dziewczyny

Jutro ide do gin to może cos się dowiem ile jeszcze :(

Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

11 lata 3 tygodni temu #856133 przez Aga77
Ja również witam się z Wami niedzielnie :-)

Pogoda brzydka pada deszcz i wieje także nigdzie nie wychodzimy tylko siedzimy w domu :) Pewnie niebawem się rodzinka zjedzie (siostry z mężami i dziećmi ) jak prawie w każdy weekend to będzie wesoło :woohoo:

Dziewczyny trzymajcie się już niedużo nam zostało :blink: damy radę :)

Miłej niedzieli :)

11 lata 3 tygodni temu #856200 przez [email protected]
Witajcie. Mam lenia. Nudzę się, a nic nie chce mi się robić.
Od kilku dni pobolewa mnie brzuch jakby na okres. I im bliżej porodu tym bardziej wpadam w panikę. Tak bardzo się boję, że płakać mi się chce. Mały się rusza, wierci, wypina tyłeczek i uwielbiam to uczucie.
Ja lubię taką pogodę.
Megi jak się czujesz? Już dobrze z mężem?
Ja ze swoim jestem już 10 lat razem. Ponad trzy lata jesteśmy małżeństwem. Nie ma u nas żadnych kłótni. Jakoś się dogadujemy. "Dotarliśmy się" przez te lata, więc teraz mamy spokój :)
Co u Was dziewczyny?

11 lata 3 tygodni temu #856206 przez pomelo
Cześć dziewczynki,
to i ja przy niedzieli się odezwę :)
Zaczyna się coraz więcej u nas dziać, przyznam, że nadrabiałam 3 dni wszystkie posty i tak się zastanawiałam czy zaraz natrafię na wiadomość, że któraś już rozpakowana. Ale całe szczęście jeszcze wszystkie w dwupakach :P

U mnie ok, brzuch już tak napięty, że mam wrażenie, że zaraz eksploduję. Serio - tak pełna to się jeszcze nie czułam :P
Mam już prawie wszystko do torby do szpitala ale jakoś nie mogę się zmobilizować, żeby ją spakować. Aaa, szczoteczka do zębów! No właśnie, nie wszystko mam, co chwila jakaś pierdółka przychodzi mi do głowy...

We wtorek malujemy pokoik dla Tomcia, wstawimy mebelki i może jak w końcu będę mogła ubranka rozłożyć na półkach to zmobilizuję się, żeby się spakować...
Ech!

Miłego popołudnia

11 lata 3 tygodni temu #856208 przez megi23
Hej maz pokutuje za wczoraj caly dzien malym sie zajmuje, byli na spacerze nawet, obiad zrobil pysny kurak po.chinsku.z.woka z warzywami i ryzem, tematu wczorajszego nie.poruszamy, ja go wieczorem na spokojnie porusze. A czuje sie strasznie te dusznosci mnie dobijaja jak do wtorku nie przejdzie jade na kontrol... maly.nam.pokasluje.i.katar.ma , dalam mu lipomal, S do mnie ze zobaczymy jak noc bedzie ,jak bedzie kaszlal to.iutro do.lekarza eh.. Dominik szwagierki tez kaszle i.lezy ...

11 lata 3 tygodni temu #856210 przez pomelo
Dziewczyny czy Wasze Maluszki też tak często mają czkawkę? Mój ma dwa, trzy razy dziennie. Na początku mnie to śmieszyło, teraz już drażni bo czka przez ok 20 min a jak brzuch skacze to boli, a poza tym małego to strasznie musi męczyć...

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka