- /
- /
- /
- /
- Majówki 2014
Majówki 2014
- Kasiunia88
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- danusia87
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 0
ja już dzisiaj w sumie doszłam do siebie pozostał tylko katar na moje nieszczęście bo kolejną noc będę się męczyć...ale lepsze to niż nic!!!
Wspaniałe te Wasze ostatnie wypieki aż smaka narobiłyście U nas dzisiaj była szarlotka
A tak z innej beczki mam jutro prenatalne i strasznego stracha bo w ostatniej ciąży to właśnie na tym badaniu wyszły nieprawidłowości i juz kilka dni później Hannah przyszła na świat i umarła ;( Wiem że będzie wszystko dobrze ale tak jak Nasza Gosieńka - Gosia27 mam obawy bo wcześniej było źle ...
Trzymajcie kciuki dam później znać badanie o 13 ale później muszę córcię od znajomych odebrać i męża z pracy a więc jutro dzień pełen zajęć....
Ślę buziaki i zmykam bo zaraz Lekarze
- danusia87
- Wylogowany
- budujemy zdania
Ja zeby nie myslec ile mam jeszcze czasu do badania wyrywam zaraz do zentrum Handlowego na zakupki a pozniej Obiadek i caly dzien lataniny
Milego Dzionka Kochaniutkie
- Paradise1982
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 5
Ja wczoraj malo bylam na forum, bo caly dzien bolal mnie zoladek, czulam sie, jakbym sie zatrula, czy miala grype zoladkowa, ale nie jakas ostra, wiec dalam rade. Dzisiaj mnie zoladek nie boli, ale za to czuje sie raczej slabo, a do pracy trzeba isc. Ech...
No nic dziewczynki, milego dnia, ide do pracy!
- Gosia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 Zosia-14.03.13
- Otrzymane podziękowania: 3
jetem. Długi weekend chciałam wykotzystac i jak najwięcej czasu spędzić z moim mężem. Na tygodniu mam go mało bo zapracowany a ja za nim cholernie tęsknię. I tak większość czasu spędziłam na eksperymentach w kuchni, przytulankach z mężolemno i oczywiście czuwaniem nad Zosiką która jest mega marudna bo już drugi ząbek jej wyszedł, brak apetytu jej doskwiera i nie lada wyczyn ją nakarmić, bo wali rączką w łyżeczkę a butelki do ust też nie weźmie
Danusia 3mam mocno kciuki za badania, zobaczysz wszystko będzie dobrze,musi!
Witam nową mamusię
Ja od trzech dni czuję się wyśmienicie, nic mie nie ma, piersi już nie bolą, brzuch też, nawet nie marudze i nie jestem rozstrojona emocjonalnie!
Dziś wpadnie przyjaciółka, więc spadam zaraz na zakupy bo obiad trzeba upichcić
Buziaki
- karla2102
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- marcynia
- Wylogowany
- pierwsze słowa
U mnie świeci słoneczko i aż chciało się o dziwo iść do pracy mam nadzieje, że po 15 jak stąd wyjde pogoda mnie nie zawiedzie
Lece dzisiaj na krew a szczegółowiej na antyHIV. Czy Wy też macie takie badania? Co do nich to natrafiłam na darmowe a w labolatorium chcą 50zł...
Danusia - moje kciuki wysoko w górze!!
Mam do Was jeszcze pytanko, czy też tak miewacie? - u mnie tak pod wieczór najczęściej mam takie dziwnie uczucie w piersi, na sutku..takie hmm.. ni to szczypanie, ni to ból... i to tylko w lewej piersi
- usia
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Danusia- czekamy na dobre wieści
Marcynia - mnie strasznie bola piersi najgorzej wieczorem i rano. Muszę ich podtrzymywać tak bola a wcale nie są strasznie duże. Często też swędzi mnie sutek Najlepsze że lewa pierś jest trochę większa niż prawa. Ciekawe czy to normalne??
- karla2102
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- nati.olsztyn
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- :)
- Otrzymane podziękowania: 143
usia - ja od zawsze mam nierówne piersi a q ciąży widac to jeszcze bardziej;-)
Ja dziś (odpukać) czuję się rewelacyjnie, mam dużo energii i nic nie męczy;-) Z mężem też mamy przypływ miłości:-) i widzę po sobie że jestem mniej nerwowa i spieta po tym egzaminie!
- SYLWIA
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Melduję się i ja
Młody dziś przed żłobkiem orła wywinął i wrócił do domu.
Ma ogromnego siniaka i obtartą lewą stronę twarzy.
Właśnie dziadek z babcią przyjechali i zabrali go na spacer.
A ja ogarniam w domu.
Dziś miałam kontrole z ZUS-u. Sprawdzali czy jestem w domu
Danusia trzymam kciuki za wizytę.
Karla ładne zdjęcie
Miłego dnia.
- nati.olsztyn
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- :)
- Otrzymane podziękowania: 143
- Milka
- Wylogowany
- gaworzenie
jestem z tegorocznych styczniówek . Mam do sprzedania leżaczek-bujaczek Fisher-price +mate edukacyjna i wiele gratisów dla przyszłej mamusi moge do tego dac za darmo -witaminy k+D dla niemowlat całe opakowanie z data waznosci do 2015 r, Majtki poporodowe jednorazowe rozmiar M , Masc na brodawki Matltan prawie całą , dla chetnej mamy moge dożucic akcesoria typu nakładki sylikonowe do karmienia canpol uniwersalne .
tablica.pl/oferta/lezaczek-bujaczek-fish...ratisow-ID49isp.html
tu jest link .
Przepraszam jeśli Wam zaśmiecam
wytrwałosci w ciążowych dolegliwosciach , i szybkiego porodu :*
- SYLWIA
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- SYLWIA
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Z zaskoczenia chodzą. Sprawdzali tylko czy jestem w domu. Mam chodzące. Ale gdyby mnie nie było w domu musiałabym iść do zusu pisać wyjaśnienie gdzie byłam. Mój poprzedni lekarz zawsze mówił była Pani w laboratorium albo w aptece zmierzyć ciśnienie bo nie ma pani w domu ciśnieniomierza W poprzedniej ciąży też u mnie byli.Sylwia - tak z zaskoczenia sobie przyszli z tą kontrolą? Oni raczej chyba sprawdzają czy napewno jest się w ciąży bo zwolnienie pewnie masz "chodzace", co? Nie znam się na tym. Co jeszcze sprawdzali?
Podobno teraz często sprawdzają. Nie tylko ciężarne, ale wszystkich na dłuższych zwolnieniach.
Już wiem czemu tak długo nie wypłacają mi kasy.