- Otrzymane podziękowania: 25
- /
- /
- /
- /
- Lipcówki 2014
Lipcówki 2014
- malgorzatawalak
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

oj rzeczywiście dużo się u was dzieje

te butelki co przedstawiłyście są super i pewnie się skuszę ale i tak chcę karmić piersią a butelki są potrzebne do wody i herbatek

wczoraj dopadłam się do serfowania po sklepach i sobie z mężem przejrzeliśmy ofertę paru sklepów z ubrankami dla dzieci - h&m, C&a. tam to dopiero jest czego sobie dusza zapragnie

mąż z czasem już nie mógł patrzeć bo stwierdził że jak by ktoś chciał mieć dla dziecka śpioszki batmana to też takie by znalazł :

ale szczerze

ja dopiero jutro idę na usg połówkowe i tak mi się marzy by w końcu poznać płeć mojego maluszka choć tak naprawdę liczy się tylko zdrowie

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- magduska
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walc
- Otrzymane podziękowania: 17

ja juz postanowilam,ze po slubie wybierzemy sie w koncu z mezem na zakupy i zaczniemy male szalenstwo dla naszego szkraba

tak malo juz zostalo,ze nie wiem w co mam rece wlozyc przed slubem

- Magdalen
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Wszystko sie kręci wokół Was moje maleństwa !
- Otrzymane podziękowania: 20

Gratuluje Agnilla coreczki . Walcz o POLE !!

Innym tez gratuluje poznania plci malenstw

Ja uzywałam butelek z LOVI... allegro.pl/lovi-butelka-15oml-samosteryl...ria-i3930304362.html
fajne smoczki tez sa.. ;D
I ja niedlugo ide do lekarza a jutro chyba wyniki porobic.

Fajne brzusie macie, tak narzekały ze malutkie a sa łaadne juz dogoniłyscie mojego brzuuchoooola

Ladna pogoda dzis znoowu, wczooraj przy niedzieli bylismy sobie na prawie 2 godzinnym spacerku dorwałam drzewo z "baziami" i musialam sobie nałamac kilka galazek do wazoniku

a co do bodow to jest wynalazek godny uznania

Pozdrawiam

- marzena25
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 9

- elmirka_20
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 65

Marzena25, nie przejmuj się. Na pewno jest Ci przykro, mi też by było, ale zgadzam się z dziewczynami: body, wszystko co odpinane od dołu bedzie najpraktyczniejsze

Cania, ja chcę Twoją teściową !!!

Agnilla... Wczoraj pdoałaś link do śpioszków

Fajne ciuszki

Adel, ciężka sprawa... Rzeczy w sklepach kuszą, ale może faktycznie dobrze byłoby się trochę wstrzymać skoro niedługo już zaczynasz szkołę rodzenia

Malgorzatawalak - mi też czas ucieka mimo że na L4. Niby nic nie robię i powinnam umierać z nudów a jeszcze nie było dnia żebym się nudziła

Magdalen, dalaś mi do myślenia

No... i znowu mi esej wyszedł :/

Trzymajcie się ciepło !!!

- wiolcia1004
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Sens mojemu życiu nadaje moja kochana księżniczka
- Otrzymane podziękowania: 34
- Ewa1001
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 18
Na forum goszczę po raz pierwszy

Czytam Wasze wpisy i jestem przerażona, ponieważ ja jeszcze nic dla Naszego maleństwa nie zakupiłam. Mamy jedynie łóżeczko w spadku po bratanku

U nas będzie synek, wstępnie wybraliśmy imię Aleksander.
To nasze pierwsze dziecko i przyznam się szczerze, że jeśli chodzi o wybór butelek, podgrzewaczy, sterylizatorów to nie wiem jak się za to zabrać. Dobrze, że Wy macie większą wiedzę na ten temat

A jeśli chodzi o wasze brzuszki to są duże. Mój jest malutki, prawie w ogóle go nie widać, a jak mam na sobie kurtkę to nikt nie powiedziałby, że jestem w ciąży.
- wiolcia1004
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- agnieszka89
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 23

u mnie tez pierwsze dziecko i tez synek i juz dawno wpadłam w szał zakupó, choc maz mowi ze czasu tyle a ja juz szaleje

- wiolcia1004
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Ewa1001
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 18
agnieszka89 wybraliście już imię dla synka? U nas jeszcze zastanawiamy się nad Filipem. Imię Oluś nie bardzo przypadło do gustu teściom, ale ja i mąż zakochaliśmy się w nim

- wiolcia1004
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- agnieszka89
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 23
My wybraliśmy imie Kacper moja mama i tata choc ze soba nie gadaja to z tym sie dogadali ze imie jest okropne bo im sie z jakims juz nie zyjacym wujkiem kojarza (ktory Kacper nawet na imie nie mial tylko tak na niego wołali) i ciagle truja zebysmy zmienili, ale my juz postanowilismy i tak zostanie

A propo obgadywania tesciowych to moja nawet wymysliła zeby kazdy z rodziny napisał kartke jakie mu sie imie podoba i zebysmy wylosowali ale ja wysmiałam tylko, że imiona juz miala szanse swoim dzieciom wymyslac a my swojego synka sami nazwiemy

- elmirka_20
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 65

Też brzuszka u mnie nie widać (w kurtce, bez kurtki można zobaczyć, ale... Teściowa stwierdziła, że to tłuszcz :/ ... Taka jest z niej urocza pani). I też jeszcze nic dla mojego maluszka nie kupiłam. Nie znam płci w przeciwieństwie do Ciebie farciaro!

Agnieszka89, bardzo dobre macie podejście z mężem. Trzymacie sie swojej decyzji - to Wasze dziecko i nikt za Was imienia wybierać nie będzie a teściowa już swoje dziecko/dzieci ponazywała, więc co się wtrącać do innych matek?...
Ja mam propozycję imienia i dla chłopczyka i dla dziewczynki, ale mąż nie wie, bo jak się dowie to wygada teściowej a ona go przerobi. Bedzie tak mu truła, ze dla świetego spokoju będzie próbował na mnie wpłynąć a ja tego nie zniosę. On sam się tego obawia, że mu matka żyć nie da i powiedział, że imię wybierzemy jak sie dzidziuś urodzi. Dlatego postanowiłam i powiadomiłam oczywiście męża i rodzinę, że wszyscy imię poznają jak będzie dzieciątko. W ten sposób uniknę wszelkich durnych sporów i serdecznych podpowiedzi typu: A MNIE TO SIĘ PODOBA.... TO CO WYBRALIŚCIE BRZMI JAK ... Cenię sobie święty spokój a w ten sposób mam szansę go osiągnąć i nie denerwowac mojego Kochanego Maleństwa. Teściowa i tak daje popalić w inny sposób, więc mam czym sie martwić.
- wiolcia1004
-
- Wylogowany
- rozmowna
-