- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Lipcówki 2014
Lipcówki 2014
- Agnieszka_H
- Wylogowany
- gaworzenie
Wlasnie wróciłam z pracy i sprawdzam co tam u was;)Oj te popuchniete nogi to dla mnie koszmar, zreszta co sie dziwić jak od 9-22 na nogach i tak dzien w dzien nawet w niedziele ale co zrobic.
Jak u was bo mi z dnia na dzien brzuszek teraz rosnie i coraz ciężej.
Magdalen gratuluje córci!
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- elmirka_20
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 65
Znowu piękny dzień się zapowiada!
Dzisiaj pójdę na pierwsze zakupy Może kupię chociaż jakiegoś ciuszka
Cania! Jak na razie dla dziecka ja mam TYLKO ŻYRAFĘ Także zakupy dopiero przede mną!
Agnieszka89, też planuję wybrać urlop roczny 80% płatny. Tak jak napisałaś: stałe pieniądze a w razie gdyby nasz "wspaniały" rząd chciał wprowadzić znowu jakieś zmiany - wolę od razu być zadeklarowana na dłuższe posiedzenie w domu z dzieckiem... W tym kraju wszystko jest możliwe (szkoda tylko że zazwyczaj dzieją się te nieprzychylne ludziom rzeczy...).
Jeśli mi się uda załączę mój brzuch: 1 dzień 21 tygodnia (Tłusty Czwartek akurat ) i robione wczoraj wieczorem zdjęcie żyrafy (tylko kolory wyszły słabo, bo robiłam telefonem. W rzeczywistości ma ładny żółciutki kolor a łatki są niebieskie a nie szare jak na zdjęciu )
Miłego dnia Mamusie!
- malgorzatawalak
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 25
U mńie tez sie zapowiada sloneczny dzien
Nie wiem czy ktoras juz szukala ale ja wczoraj nadtknelam sie na taka strone gdzie mozna sobie zamowic z roznych firm darmowe probki dla naszych maluszkow stwierdzilam ze warto wkleic link zeby kazda z nas tez mogla sobie zobaczyc:)
Link do strony:
www.poradnikniemowlaka.pl/bezplatne-probki-dla-niemowlat/
Moze kogos to uchroni przed wyrzucaniem pieniedzy w bloto
Jak ja bym chciala miec choc ta zyrafe dla mojego synka no coz musze jeszcze troche poczekac ale dziewczyny jak wpadne w wir przygotowan i zakupow to nie nadaze zdjec wklejac : nie wyobrazam sobie zeby ktos za mnie mial kupowac mojemu dziecku wyprawke po prostu sobie nie wyobrazam to jakby zabrac kobiecie najlepsza czesc ciazy
- Cania
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "mamo, słyszałaś kiedyś o cierpliwości?"
- Otrzymane podziękowania: 96
Agnieszka_H chyba nie jestes w pracy od 9 do 22... tym bardziej na nogach! jeśli dobrze kojarze to stać w pracy można bodajże do 4 godzin. Przed komputerem tez do 4 godzin (choć u mnie to akurat z tym ciężko). I tym bardziej jak Ci nogi puchna, wypadaloby je trochę oszczedzac, a nie być na pelnych obrotach, caly czas na nogch.
malgorzatawalak dzięki za stronke z probkami, na pewno się przyda
U mnie słoneczko tez pięknie swieci za oknem, a rano obudzilo mnie delikatne pukanie w brzuszek Coraz częściej odzywa się to maleństwo W planie na dziś spacerek
- elmirka_20
- Wylogowany
- rozmowna
- marzena25
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 9
- Cania
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Agnilla
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56
ja tez w wolnej chwili luknę na liste
elmirka, a probowałaś w innej przegladarce, chrome np?
- elmirka_20
- Wylogowany
- rozmowna
W przerwie byłam na zakupach Mam teraz oprócz żyrafy (bo ta przecież najważniejsza z całej wyprawki ):
- paczkę pieluch newborn - 25 szt.
- 2x body z krótkim rękawkiem,
- 1x body z długim rękawkiem,
- kocyk polarowy zielony 75x100 cm,
- ręcznik z kapturkiem kapielowy,
- paputki (nie mogłam sie oprzeć choć wiem, że są niepotrzebne tak malemu dziecku),
- pięciopak śliniaczków,
- przewijak (bardziej mata do przewijania - ładna i można wszędzie ze sobą zabrać).
KONIEC
Na siłę nie chciałam nic kupować. W internecie na allegro można kupić dużo taniej te same produkty więc nie wariowałam, ale przynajmniej zobaczyłam jak co wygląda na żywo
Wiecie co... To wspaniałe zrobić zakupy jak mąż ich nie wypomina tylko z zaciekawieniem ogląda! I wreszcie nie slyszałam: A PO CO CI TO?
Cania, fajniutkie zdjęcie!
Mi niestety teraz lekarz takiego zdjęcia nie zrobił: mam akcje serca, zmierzoną kość udową, glówkę, brzuszek i... trzy zdjęcia męskiego krocza A fotki dla uciechy rodziców niestety nie dostałam. Ale może następnym razem
P.S. Mam nadzieję, ze moje dziecko odziedziczy nosek po tatusiu, bo mój jest dośc duży (ta kulka na końcu) :/
Ja rownież dziękuję za stronę z próbkami Fajne podsumowanie gdzie co mozna dostać. Na pewno sie przyda!
- Cania
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- gabi28
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 33
kupilam taki wózek,tylko,że cały czarny.
www.skapiec.pl/site/cat/2607/comp/1212538
Głowa mnie boli od wczoraj,zmierzyłam ciśnienie i mam 104/49 masakra normalnie.
- wiolcia1004
- Wylogowany
- rozmowna
- Sens mojemu życiu nadaje moja kochana księżniczka
- Otrzymane podziękowania: 34
- Agnilla
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
przedstawiam Wam panią zyrafe ( noo pani, bo musi byc do pary dla synka) , ktora elmirka kupila malemu groszkowi
i malego groszka w domu w 21tc
gabi, super wozek, tylko czasem nie wychodz z nim do lipca
wiolcia
co do nosów, to ja tez uważam, że mam duzy i nienawidze swojej brody, wiec mam nadzieje, ze odziedziczy meza brode
- elmirka_20
- Wylogowany
- rozmowna
Cania, masz całkowitą rację - najwazniejsze że nam się dzieciaczki dobrze rozwijają a fotkami zajmiemy się my - jak już dzieci będą z nami A noski będą takie jakie mają być i już Każdy musi ze swoim żyć i jak nas natura stworzy takim powinniśmy się akceptować
gabi28, fajny wózek Ja też będę wybierała czarny (w biale kwiaty, także całkiem czarny nie będzie a i też kwiatów jako kwiatów tam nie widać jakoś zbyt mocno ). Zależy mi na ciemniejszym, bo chcę kupić 3w1 a wtedy mam nadzieję, że mi posłuży przynajmniej 3 lata. Gdyby byl jasny bałabym się o nasza polską pogodę: deszcze, chlapy, śniegi (jak wrócą bo na razie na szczęście nam uciekły ) i potem kłopot z doczyszczeniem... Może mi się wydaje ale tak jakoś będę spokojniejsza z ciemnym wózkiem
Wiolcia1004, mam nadzieję, że szybko najdzie Cię znacznie lepszy nastrój i znikną te zgagi... Szkoda żebyś się tak męczyła, szczególnie że robi sie coraz ładniejsza pogoda na spokojne pełne usmiechu i myślenia o maleństwie spacery Trzymaj się - w końcu musi się to paskudztwo skończyć!
Miłego wieczoru Kobietki! Odpoczynku, uśmiechu i kopniaków od dzieciaczków! [Byle nie w pęcherz jak moje wczoraj w poczekalni do lekarza 3x bieglam siusiu a 4 raz w gabinecie ]
- Agnilla
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
wiolcia rozmyslam nad Twoja zgaga i to jak sie objawia, ja po jakims ciezkim posilku mam takie pieczenie na gorze brzucha , kiedys myslalam, ze to skora brzucha sie rozciaga i smarowalam, troche balsam pomagal, moze chlodzil? ale czasm to zbyt mocno piecze...zawsze myslalam, ze jak zgaga to wlasnie przelyk hmm
ja tez jestem za ciemnymi wózkami, sama mam granatowy, z bialym pasem, ale pas z ekoskóry wiec latwy do czyszczenia
ja z sikaniem tragedii nie mam chyba ale czasem tez chyba mam ucisk...ostatnio robilam siku w domu i ledwo dojechalam do rodzicow 2 km dalej