- Otrzymane podziękowania: 96
- /
- /
- /
- /
- Lipcówki 2014
Lipcówki 2014
- Cania
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "mamo, słyszałaś kiedyś o cierpliwości?"
Elmirka, cudowny brzuszek i czaderska zyrafa!
Tez preferuje ciemniejsze kolory wozek kupilismy granatowy z bezowymi wstawkami.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- gabi28
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 33
Agni,narazie wózkiem przejechałam się po mieszkaniu.wersje spacerowa spakowałam i schowałam w piwnicy,a gondola już zostanie w mieszkaniu,mam komfort,że jeden pokój mam nieużytkowany i tam może byc.
Wiolcia... wspólczuję bardzo,miałam zgage w ok. 5-6 tyg masakra.. nic nie pomagało,chociaz Rennie przynosił ulge.Nie jedz może teraz żadnych cytrusów,i pij dużo zimnego.. czegokolwiek-mleka,wody..ale zimne.
Jutro jadę na urodziny siostrzeńca,nie wiem jak dojadę te 60km . z moją chorobą lokomocyjną.. chyba co 10km będę robiła przerwy
- Agnieszka_H
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 0
- agnieszka89
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 23
- staślubania
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 21
mam pytanie, jakiej firmy fotelik samochodowy 0-13 kg kupiłyście albo macie zamiar kupić. Mam mętlik w głowie, czytałam o testach zderzeniowych, opinie rodziców itp.itd., ale to wszystko nie rozjaśniło mi pola widzenia
Wczoraj przywieźliśmy łóżeczko od koleżanki, ale jeszcze w kawałkach:)
Pozdrawiam i miłej niedzieli:)
- Magdalen
- Wylogowany
- rozmowna
- Wszystko sie kręci wokół Was moje maleństwa !
- Otrzymane podziękowania: 20
Śliczne Brzuusie i dzieki za gratulacje
U mnie malenstwo tez bedzie z nami ale moja coreczke starsza bd musiala wyeksmitowac do osobnego pokoju choc nie mam na to serca ;( ale trzeba ;D
Bede miala troche czasy to Wam wrzuce zdj mojej ksiezniczki ;D heh ...
Pozdrawiam i udanej niedzieli
- Magdalen
- Wylogowany
- rozmowna
- Wszystko sie kręci wokół Was moje maleństwa !
- Otrzymane podziękowania: 20
Śliczne Brzuusie i dzieki za gratulacje
U mnie malenstwo tez bedzie z nami ale moja coreczke starsza bd musiala wyeksmitowac do osobnego pokoju choc nie mam na to serca ;( ale trzeba ;D
Bede miala troche czasu to Wam wrzuce zdj mojej ksiezniczki ;D heh ...
Pozdrawiam i udanej niedzieli
- elmirka_20
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 65
Nawet nie wiecie jaka to dla mnie ulga, ze mąż już nie odważy się zaśmiać że to tylko wzdęcia a nie brzuszek ciążowy Ciągle się wcześniej ze mnie nabijał
Załuję tylko że mam sąłby aparat w tel. bo żyrafa na żywo ma śliczne kolorki: zółty i niebieski (łatki, antentki) a na zdjęciu wygląda jakby byla przybrudzona-żółta z szarymi jak kanapa łatkami
gabi28, spokojnej i krótkiej podróży Mi nie wolno jeździć. Nawet jak jedziemy z mężem po mieście na zakupy czy 20 km do lekarza, to ja źle znosze wszelkie wertepy - nasze polskie drogi. Zaczyna boleć mnie brzuch i marzę tylko o domu i położeniu się, żeby jak najszybciej mi przeszło. Coś delikatny ten mój chłopczyk
Agnieszka H, ja się zapisałam do szkoły rodzenia. Przy pierwszej ciąży uważam, że to świetny pomysł bo nauczę się prawidłowo oddychac podczas porodu, żeby nie poddusić dziecka a i też o laktacji, karmieniu piersią, pierwsza opieką nad takim drobnym maleństwem. Ja będę o wiele spokojniejsza jak skorzystam z tej szkoły i zapoznam się też z oddziałem położniczym, na którym pewnie będę rodzić. Co więcej, jak się pozna już jakąś położną to może akurat będzie nam towarzyszyć potem przy porodzie? Kto wie Zawsze to później dla nas mniejszy stres jak się zobaczy znajomą twarz... Dodatkowo opisane będą rodzaje zniczuleń, rodzaje porodów (cc i pn - z czym który poród się wiąże) i gimnastyka, co dla nas jest ważne a ja np ruchu specjalnie du
żo nie mam więc szkoła mnie do tego zmobilizuje
Szkołę rodzenia bardzo mi poleca koleżanka, która już rodziła pierwsze dzieciątko i mówi, że naprawdę warto przed tym pierwszym porodem skorzystać I tak nie mam nic innego do robienia, to się tym bardziej dobrze składa
- elmirka_20
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 65
s1.zmniejszacz.pl/117/zdjecie-0009__367336.jpg
- Ewa1001
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 18
Dzisiaj zapowiada się piękny i słoneczny dzień
Gabi super wózek, zazdroszczę wam już zakupów. Ja planuje zakupić wózek 3w1.
Elmirka_20 śliczne paputki i brzuszek
Wracając do tematu nosów, to mój też jest koślawy. W dzieciństwie miałam operację związaną z chorymi zatokami i miałam łamany nos i chyba krzywo się zrósł, więc chyba nie jest to genetyczne. Jednak i tak wolę aby nasz synek odziedziczył nosek po tatusiu
Ja też planuje się zapisać do szkoły rodzenia. W tygodniu pojadę do szpitala w którym będę rodzić dowiedzieć się więcej na ten temat. Tak jak Elmirka uważam, że przy pierwszym dziecku warto uczestniczyć w tych zajęciach. A i tak cały dzień siedzę w domu to szkoła rodzenia nie będzie tylko przydatna ale też jakąś rozrywką
Mój mały dzisiaj mocno wariuje w brzuszku. Kopie od samego rana
Miłej niedzieli
- margollka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
- ggabii
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 41
Miłej i pięknej słonecznej niedzieli Wam życzę !!!!! :*
- Ewa1001
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mój gin powiedział aby zrobić to badane między 23 a 24 tygodniem ciąży. Na badanie krzywej cukrowej idę więc 11 marca czyli w 23 tygodniu i 6 dniu.
- margollka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
- Ewa1001
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Moja znajoma mieszkająca w Szkocji wogóle nie miała robionego tego badania.
Dziewczyny muszę się z wami czymś podzielić. Wczoraj spotkałam się ze znajomymi, którzy od dłuższego czasu starają się o dziecko jednak do tej pory im się nie udało. Rok temu zdecydowali się na adopcje i złożyli wszystkie potrzebne dokumenty, chodzili na spotkania z psychologiem itd. W poniedziałek otrzymali dziecko, 7 miesięcznego chłopca, Antosia. Jednak nie mogłam nadziwić się opowieści o jego matce. Było to jej ósme dziecko, które oddała do adopcji. Dziecko urodziło się w domu w 7 miesiącu ciąży z wrodzonym zapaleniem płuc.
Dziewczyny my tak dbamy o siebie i nasze maleństwa, planujemy czas po urodzeniu , robimy zakupy. Nie mogę zrozumieć tej kobiety, która rodzi ośmioro dzieci i wszystkie oddaje do adopcji... Antoś jest po prostu cudowny, nie wyobrażam sobie jak można mieć serce oddać własne dziecko. Nie mogłam zasnąć w nocy po usłyszeniu całej tej historii...